Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Test Edenler Kulübü: Sennheiser HD 250 BT Kulak Üstü Kulaklık İnceleme

 Kutu İçeriği

 

·  HD 250BT

·  USB-C’den USB-A’ya Şarj Kablosu

·  Kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve bazı belgeler

 

Tasarım

Sennheiser HD 250 BT bir kulak üstü kulaklığa göre oldukça küçük ve minimal bir yapıya sahip. Kulaklığın sağ tarafında ses açma, kapatma ve durdurma tuşları, usb c portu ve mikrofon bulunuyor.

 

Malzeme Kalitesi

Kulaklığa genel olarak baktığımızda dış yüzeyinin sert plastik malzemeden yapıldığını görüyoruz. Kulağı tamamen kapsayan değil, kulağa dışarıdan baskı yapan boyutta kulaklıklara sahip.

Malzeme kalitesi olarak baktığımızda ise kulaklık pedleri suni deriden yapılmış hafıza olmayan bir yapı olarak karşımıza çıkıyor.

 

Konfor

Sennheiser HD 250 BT oldukça hafif bir yapıya sahip tam 125 gr ağırlığında. Kulağınıza taktığınızda hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Uzun süreli kullanımlarda özellikle küçük kulaklara sahip kullanıcılarda kızarıklık ve ağrı yapabilir. Bunu satın alırken göz önünde bulundurmakta fayda var.

 

 

 

Günlük Kullanım

25 saatlik batarya süresi, hızlı bt bağlantı seçeneği, bağlantı kodeklerinin üst düzey olması ve aramalarda mikrofon kalitesinin iyi olması nedeniyle evde, işte, okulda her yerde Sennheiser HD 250 BT nin günlük kullanım için oldukça ideal olduğunu söyleyebilirim. Toplu yaşanılan yerlerde yüksek sesle dinlemenizi tavsiye etmem, çünkü sesi dışarıdan duyulabiliyor. Bu konuda dikkat etmekte fayda var. Smart Control uygulaması ile de batarya miktarını görebiliyor ve kendinize göre ekolayzır ayarı yapabiliyorsunuz.

 

Mikrofon Kalitesi

Telefon görüşmelerinde sesimin net bir şekilde karşı tarafa gittiğine dair yorumlar aldım. Gürültülü ortamlarda performans düşüklüğü yaşanabilir ama normal ev ortamında herhangi bir problem görmedim.

 

Bağlantı Kalitesi

HD 250 BT, Bluetooth 5.0 sayesinde hızlı ve gecikmesiz bir bağlantı sunuyor. AAC, aptX™ ve aptX™ Low Latency codecleri ile üst düzey bir ses aktarımı yapıyor.

 

Ses Kalitesi

Ses kalitesine gelecek olursak kulaklığı 2-3 gündür test ediyorum. Bu kulaklıkla çeşitli müzikler dinledim, video seyrettim. Şunu söyleyebilirim ki bünyesindeki kodeklerin kalitesini hakkıyla veriyor. Kulaklık gerçekten üst seviye bir deneyim yaşatıyor. Bass konusunda sizi üzmeyeceğini söyleyebilirim. Zaten kendi uygulaması üzerinden de kişiselleştirilmiş bass, tiz ve mid ayarı yapabiliyorsunuz. Vokal seslere gelecek olursak ben herhangi bir problemle karşılaşmadım. Dinlediğim müzikler gayet keyif vericiydi. Bana kaliteli müzik dinlediğimi hissettirdi.

 

Genel Değerlendirme

Genel değerlendirme yapacak olursak, Sennheiser HD 250 BT hafiflik arayanların, uzun süreli kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin tercih edebileceği bir kulaklık. Bünyesinde bulundurduğu üst düzey kodeklerle beraber rakiplerini aratmayacak bir deneyim size sunuyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.