Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Honor, Dünyanın Ateş Ölçen İlk TWS Kulaklığı Honor Earbuds 3 Pro'yu Tanıttı!

Hemen hemen her akıllı saatte ve bilekliklerde görülen sağlık takibi özelliği artık kulaklıklarda da görülmeye başladı. İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan, Honor Earbuds 3 Pro ateş ölçen kulaklık olma özelliği ile dikkatleri çekti.

Ateş ölçen ilk TWS kulaklık!

Popüler markalar içinde bu özelliğe sahip ilk TWS kulaklık olan Honor Earbuds 3 Pro, vücut ısınızı ölçerek spor ve sağlık durumu takibi yapabiliyor. Honor bu verileri ölçerken 0.3 derecelik bir hata payına sahip olduğunu bildirdi.

Ses tarafında ise Honor, önceki modellerine göre daha gelişmiş bir ses deneyimi sunuyor. Her kulaklıkta 11 mm çapında çift sürücü bulunduruyor. Yüksek kalitede Bass verirken tizlerin koybolmaması içinde Piezoelektrik Tweeter ile destekliyor.

Kulaklığın tasarımı "Earbuds 2 Lite" ile çok benzer yapıda ama daha kısa kulaklık sapı ile daha şık ve estetik görünüyor.

Yapay zeka destekli Aktif Gürültü Engelleme (AI ANC) özelliği sayesinde, bulunduğunuz ortama göre farklı seviyelerde gürültü engelleme özelliği sunuyor. Honor Earbuds 3 Pro, IP54 sertifikası ile su sıçramalarına, toza ve terlemeye karşı dayanıklılık sağlıyor. Düşük gecikmeli oyun modu ve aynı anda 2 cihaza birden bağlanmayı sağlayan "çoklu bağlantı" özelliği sunuyor.

Honor Earbuds 3 Pro, tek başına 6 saat kutusu ile birlikte toplamda 24 saat şarj süresi sunuyor. Kulaklıkğı 5 dakika şarj ettiğinizde 2 saatlik müzik deneyimi yaşatan hızlı şarj teknolojisi sunuyor. USB-c şarj yuvasından şarj oluyor.

Honor Earbuds 3 Pro TWS kulaklığının yanında uygun fiyatlı, fiyat/performans kulaklığı olarak Earbuds 3i modelini duyurdu. Honor Earbuds 3i uygun fiyatlı ANC destekli kulaklık olarak bütçe dostu kulaklık isteyenlerin dikkatlerini üzerine çekiyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.