Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Honor Uygun Fiyatlı ANC Kulaklığı Earbuds 3i Modelini Tanıttı

Honor 80 Pro ve dişlisiz menteşeli katlanan telefon Honor Magic Vs ile birlikte gerçek kablosuz kulak içi kulaklık Earbuds 3i’yi tanıttı. Honor’un yeni kablosuz kulak içi kulaklığı Earbuds 3i, gövdeye gizlenmiş 10mm dinamik sürücüye sahip ve Bluetooth 5.2 ile bağlantı sunuyor. Bizce beyaz renk ancak Honor’a göre çakıl taşı renginde olan kulaklıklardan her birinde üç adet mikrofon mevcut ve hareket kontrolleri için de dokunmatik sensör yer alıyor. Kulak algılama için de yakınlık sensörü bulunuyor ve oyun için düşük gecikmeli moda sahip.

 

Honor Earbuds Bluetooth Kulaklıklarının Pil Performansı Nasıl?

 

Bluetooth Kulaklık, maksimum 32 saat kullanım süresi veriyor. Earbuds Kulaklıklarda 55 mAh pil bulunurken, şarj kutusunda 410 mAh batarya yer alıyor. Honor, aktif gürültü önleme özelliği kapatıldığında kulaklığın 10 saate kadar kullanım süresi sunduğunu belirtiyor. Şarj bağlantı noktasında USB-C kullanıyor ve %0’dan %100’e 60 dakikada şarj oluyor.  Bu, aktif gürültü önleyici kapalı ve şarj kutusu ile birlikte elde edilen süre. Aktif gürültü önleme açıldığında, bu süre 24 saate düşüyor. Kulaklığın tüm özelliklerini kullanabilmek için Honor Smart Space uygulamasının indirilmesi gerekiyor.

 

 

Honor Earbuds ANC Kulaklık Modeli Özellikleri

 

  1. Batarya: Tek kulaklık 55 mAh, Şarj kutusu 410 mAh
  2. Kullanım süresi: 10 saat (Aktif Gürültü Önleme kapalı), 7.5 saat (Aktif Gürültü Önleyici açık)
  3. Şarj: USB Type-C (5V/1.2A ve üzeri)
  4. Şarj süresi: Tek kulaklık 60 dakika, Şarj kutusu 1.5 saat
  5. Bağlantı: Bluetooth 5.2
  6. Ses birimi: 10mm dinamik
  7. Diğer: EQ ses efektleri, oyun için düşük gecikme modu, kulaklık bulma, kolay eşleştirme, kulak algılama

 

2 Aralık’ta da satışa sunulacak olan Kulaklığın fiyatı ise 70 dolar olarak belirlendi. Honor geçtiğimiz aylarda da dünyanın ilk ateş ölçer tws kulaklık modelini duyurmuştu ve kulaklık modelleri arasında inovatif kulaklık olarak dikkat çekmişti. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.