Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Xiaomi Buds 3T Pro Hybrid Active Noice Cancellation ile Karşınızda!

Global marketlerde 12 telefon serisini açıklayan Xiaomi akıllı telefonların yanı sıra ses konusunda da iddalı Xiaomi Kulaklık Modellerini Duyurdu. Xiaomi Buds 3T Pro kablosuz kulaklık modeli, siyah ve beyaz renklerde karşımıza çıkarıldı.

Tasarım açısından standart bir görünümü olan bu kulak içi kulaklık, yüksek yalıtım özelliğine sahip. Dimensional Audio ve üç adet ANC özelliği bulunan kulaklıkta Dimensional Audio ile 360 derece çevreleyen ses deneyimi hedefleniyor. İçinde bulunduğunuz ortamdaki gürültü seviyesine göre sesi otomatik olarak ayarlayan Adaptive Mode, 40db Active Noise Cancelling, ve etraftaki sesleri net bir şekilde duymanızı sağlayan Transparency Mode, da bu kulaklıkla ilgili beklentilerimizi arttırdı doğrusu.

 

Bluetooth 5.2 ve LHDC 4.0 kodek desteği bulunan Buds 3T, kablolu veya kablosuz şarj özelliğini de beraberinde getiriyor. Xiaomi bu bluetooth kulaklıkla, IP55 sertifikası ile su ve toza karşı dayanıklılık ve tek şarjla 6 saate kadar müzik dinlemenizi sağlıyor.

Elbette Xiaomi yalnızca Pro kulaklıklar değil aynı zamanda Redmi Buds 4 ve Redmi Buds 4 Pro gibi uygun fiyatlı bluetooth kulaklarını da duyurarak, bütçe dostu kulaklık arayanları da yalnız bırakmıyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.