Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Xiaomi Yeni Kulaklıkları Redmi Buds 4 ve Buds 4 Pro Bluetooth Kulaklıkları Duyurdu

Xiaomi popüler True Wireless Earbuds ve kablosuz kulaklıklarının güncellenmiş modellerini duyurdu. Redmi Buds 4 ve Redmi Buds 4 Pro Xiaomi Mi Band 7 ile birlikte duyuruldu. Redmi Buds 4, orijinal Redmi Airdots kulaklık form faktörü ve tasarımına sadık kalırken, daha üstün Redmi Buds 4 Pro, gövde benzeri kablosuz kulaklık tasarımlarını takip ediyor. Xiaomi artık "Airdots" markasını kullanmıyor ve o zamandan beri giriş seviyesi ve orta seviye kablosuz kulaklık ve kulaklıklarını adlandırmak yerine "Buds" markasına geçti.

Redmi Buds 4 ve Redmi Buds 4 Pro, Çin'de piyasaya sürüldü, ancak henüz küresel pazarda mevcut değil. Çin'de bu cihazlar sırasıyla 399 Yuan (60$) ve 199 Yuan (30$) fiyatla satılıyor. Xiaomi, büyük olasılıkla önümüzdeki haftalarda bu cihazların küresel kullanılabilirliğini açıklayacak. Geçen yılki modellerle karşılaştırıldığında, Xiaomi'nin Redmi Buds 4 ve Redmi Buds 4 Pro'da yaptığı çok fazla yükseltme yok.

 

 

 

Redmi Buds 4 Özellikleri

  1. Şarj kutusuyla birlikte ağırlık : 49g
  2. Tekli kulaklığın ağırlığı : 4.5g
  3. 35dB Aktif Gürültü Azaltma
  4. Şarj kutusuyla birlikte pil ömrü : Yaklaşık. 30 saat (gürültü azaltma kapalıyken)
  5. Kulaklıkların pil ömrü: Yaklaşık. 6 saat
  6. Şarj arayüzü: USB-C
  7. Bluetooth sürümü: 5.2

 

Pil ömrü açısından Redmi Buds 4'ün önemli bir yükseltmesi var. Artık şarj kutusuyla birlikte 30 saati ve tek bir şarjla 6 saati destekliyorlar.

 

 

Redmi Buds 4 Pro özellikleri

  • Tek kulaklık müzik pil ömrü: Yaklaşık. 9 saat (gürültü azaltma kapalı)
  • Şarj kutusuyla birlikte pil ömrü: Yaklaşık. 36 saat (gürültü azaltma kapalı)
  • Şarj arayüzü: USB-C
  • Bluetooth sürümü: 5.3
  •  59ms oyun düşük gecikme süresi
  • 43dB Geniş Bant Gürültü Önleme

 

 

Xiaomi, geçen yılki Buds 3 pro'nun 35dB ANC'sine kıyasla , 43dB Aktif Gürültü Önleme (ANC) ile Redmi Buds 4 pro'yu önemli ölçüde yükseltti. Xiaomi, ANC teknolojisinin Yapay Zeka tarafından desteklendiğini iddia ediyor.

 

Redmi Buds 4 Pro, sanal surround ses efektlerini veya Xiaomi kulaklık 360° surround ses dediği şeyi destekler . Bu, Apple Airpod'un Mekansal sesine oldukça benzer ancak Xiaomi cihazları için özelleştirilmiştir. Bu ayar için Xiaomi Uygulamasına ihtiyacınız olacak. Redmi Buds 4 pro, 59ms düşük gecikme süresi sayesinde oyun için optimize edilmiştir. Ancak 59ms oyun düşük gecikme süresi işlevinin Redmi K50, Redmi K50 Pro, Redmi Note 11T Pro ve Redmi Note 11T Pro+ ile çalıştığını belirtmek gerekir.

Geçen yılki Buds 3 pro gibi ikili şeffaflık modunu mevcut. Şeffaflık modu, kulaklık takarken bile çevredeki ortamı duymanızı sağlar. Ayrıca müzik dinlerken konuşmaları da dinlemenizi sağlar. Önemli bir özellik olarak; Belirli bir ortam rüzgar hızı, dış mekan koşusu ve bisiklete binme algılandıktan sonra otomatik olarak açılabilen bir anti-rüzgar gürültüsü algoritması devreye girer.

 

Geçtiğimiz aylarda Xiaomi Buds 3T Pro'yu tanıtan Xiaomi'nin TWS kulakiçi kulaklıklarını seçerken çok önemli bir husus olan pil ömrü söz konusu olduğunda, Redmi Buds 4 Pro, şarj kutusuyla birlikte 36 saate kadar ve tek şarjla 9 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.