Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Düşük Ses Düzeyinde Bile Etkili Performans İçin Yamaha TW-E5B!

Yamaha düşük ses seviyesinde bile net bir müzik deneyimi sunmak için yeni bir kablosuz kulaklık geleceğinin müjdesini verdi.

Yamaha TW-E5B kulakiçi kulaklıkları ses çıkışıyla aynı yerde bulunan 7mm sürücü kapasitesine sahip. Bu da, sürücüden kulağa doğru hiçbir engele takılmadan pürüzsüz bir sesin ulaşmasını sağlıyor. Bu kulaklıkla Yamaha, ses düzeyinden etkilenmeden kusursuz ses deneyimi sunuyor. Yamaha’nın ev ses sistemleri genel müdürü Yoshi Tsugawa “Ses düzeyi fark etmeksizin ömür boyu devam edecek olan True Sound deneyimi bizim hedeflediğimiz eşsiz özelliklerden biri. Bu ürünün aynı zamanda 3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü’nde duyurulmasının altında yatan amaç ise insanları yüksek kalite müzik deneyimi ve işitme sağlıkları hakkında düşünmeye sevk ediyor.” diyerek ses konusunda duruşlarını belirtiyor.

Bu kulaklık aynı zamanda sesli aramalar için Qualcomm’un cVc (Clear Voice Capture) ve oyun oynarken latency’i düşüren gaming mode bulunuyor.

Su geçirmeyen kulaklık anlamına gelen Su ve toza dayanıklı IPX5 sertifikası bulunuyor. Kulaklıklarda 8.5 saat, şarj kutusunda ise 21.5 saate kadar şarj ömrüne sahip olan TW-E5B, totalde 30 saate kadar dayanıyor.Bu ürün nisanda dört farklı rengiyle satışa sürülecek.

Dilerseniz su geçirmeyen kulaklık modelleri arasında fiyat/performans kulaklık olarak tercih edilen bir başka model olan Lenovo HE05 modelini incelediğimiz yazımızı da okuyabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.