Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Google Pixel Buds Pro 4 Ekim'de Yeni Renkler ile Geliyor!

Bilinen bir içerik üretici olan Paras Guglani'nin yakın tarihli bir tweet'ine dayanarak, Google Pixel Buds Pro'nun iki yeni rengi olan Porselen ve Gökyüzü Mavisi'ni 4 Ekim'de Pixel 8 serisinin lansmanıyla birlikte sunacağı belirtiliyor. Bu yeni renkler, mevcut olan Mercan, Limonotu, Sis ve Kömür renk seçeneklerine katılacak.

Google Pixel Buds Pro Bluetooth Kulaklık Özellikleri Nedir? 

 

Google Pixel Buds Pro, özel tasarlanmış 11 mm dinamik sürücülerle donatılmıştır. Bu kulaklıklar, aktif gürültü engelleme (ANC), şeffaflık modu ve özelleştirilmiş bir dinleme deneyimi için ses eşitleme (EQ) gibi bir dizi ses özelliği sunuyor. Sesle ilgili işlevler için üçlü mikrofon kurulumu, ses ivmeölçer ve rüzgarı kilitleyen örgü kapaklarına sahipler.

Bağlantı açısından Pixel Buds Pro, Bluetooth 5.0 kullanıyor. Pil ömrü, ANC olmadan kulaklıkların kendisinde 11 saat ve şarj kutusuyla birlikte 31 saat olarak dikkat çekici. ANC etkinleştirildiğinde, şarj kutusuyla birlikte saygıdeğer 20 saatlik bir oynatma süresi sunuyorlar. Kulaklıklar, kablolu hızlı şarjın yanı sıra Qi kablosuz şarjı da destekliyor.

Kulaklık başına 6,2 gram ağırlığındayken, şarj kutusunda muhafaza edildiğinde 62 gram ağırlığındadır. Ayrıca, kulaklıklar IPX4 su ve ter direncine sahipken, şarj kutusu IPX2 derecesindedir. Kulak içi tws kulaklıklar arasında popüler bir seçenek olan Google Pixel Buds'a alternatif arıyorsanız 2023'ün en iyi 10 tws kulaklıklarını inceleyebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.