Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

2023'de Alınabilecek 10 En İyi TWS Bluetooth Kulaklıklar

Selamlar arkadaşlar. Günümüzde neredeyse herkesin kullandığı true wireless kulaklıklar; kalite, tasarım ve ergonomik açılardan değişkenlik gösteriyor. Özellikle bir değerlendirme var ki az önce saydığımız kriterler bir yana bu kriter kulaklıkları bir birinden ayırmak için en önemli kriter diyebiiriz. Ses kalitesi. Ses kalitesi bir kulaklık seçerken dikkat ettiğimiz en önemli kriterdir. Ses kalitesini beğenmediğimiz bir kulaklığı almak istemeyiz. Bugün sizler için 2023 yılının en iyi 10 TWS kulaklıklarını özelliklerine göre değerlendireceğiz. Hadi başlayalım.

 

2023 10 En İyi TWS Bluetooth Kulaklıklar

 

TWS Kulaklık Markaları

TWS Kulaklık Modelleri

TWS Kulaklık Özellikleri

Sennheiser

Momentum True Wireless 3

Gelişmiş ANC, Transparan mod, 35 saat pil ömrü, Sennheiser kalitesi.

Bang&Olufsen

BeoPlay EX True Wireless

Göz alıcı tasarım, dengeli ses karakteri, dokunmatik panel, 35 saat pil ömrü.

Bowers&Wilkins

PI7 True Wireless

Şık tasarım, B&W kalitesi, 4 saat tek kulaklık pil ömrü.

Apple

AirPods Pro 2 True Wireless

Geliştirilmiş H2 çip, Aktif gürültü engelleme, uzamsal ses, 36 saat pil ömrü.

JBL

Tour Pro 2 True Wireless

Led ekran, Kaliteli ANC ve Transparan mod, 40 saat pil ömrü, ergonomik tasarım.

Sony

WF-1000XM5 True Wireless

Küçük, ergonomik tasarım, öncü ANC kalitesi.

Anker Soundcore

Liberty 3 Pro True Wireless

Şık tasarım, yüksek verimlilik, EQ seçenekleri, mobil uygulama desteği.

Beats

Studio Buds + True Wireless

Minimalist tasarım, 42 saat pil ömrü, genel kitleye uygun tonal karakter.

Jabra

Elite 7 Pro True Wireless

Titanyum kaplama, premium ses performansı, 38 saat pil ömrü.

Bose

QuietComfort EarBuds II True Wireless

Gece yarısı rengi, ergonomik tasarım, genel kitleye uygun ses karakteri, ANC performansı.

 

1. Sennheiser Momentum True Wireless 3 Kulak İçi TWS Kulaklık

Sennheiser Momentum True Wireless 3, bir önceki model olan True Wireless 2'ye kıyasla daha gelişmiş ANC ve Trasnparan mod sunmakta. Ayrıca gelişmiş özellikleri ve sportif tasarımıyla ergonomik açıdan tercih edebileceğiniz, Bass ve Tizlerin dengeli olduğu, Sennheiser imzalı ses kalitesine erişebileceğiniz Amiral Sennheiser True Wireless kulaklığı diyebiliriz.  Sennheiser Momentum True Wireless 3, 35 saatlik genel kullanım ömrü ve güncel bluetooth sürümüyle sektör standartlarının üstünde bir performans gösterdi diyebiliriz.

 

sennheiser-momentum-true-wireless

 

2. Bang&Olufsen BeoPlay EX True Wireless Kulaklık

Bang&Olufsen BeoPlay EX tam kablosuz kulak içi kulaklık tasarımsal açıdan göz alıcı diyebileceğimiz. dengeli ses karakteri ile kullanıcının isteklerini karşılayabilecek bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Özellikle Bang&Olufsen'ın tasarımsal çizgisini benimseyen BeoPlay EX'in bir premium kulak içi true wireless kulaklık olduğunu söylebiliriz. Dokunmatik panel kullanımı ve ANC modunun başarılı olduğunu söyleyelim. Ayrıca bu kulaklık ile medya tüketirken zevk aldığımızı söyleyebiliriz. BeoPlay EX, 35 saatlik pil ömrü ile yeterli şarj ömrü var diyebilriz.

 

bang-olufsen-beoplay-ex

 

3. Bowers&Wilkins PI7 True Wireless Kulaklık

B&W PI7 Tam Kablosuz Kulaklık tasarımsal şıklığının yanında B&W imzalı ses performansı ile mükemmel ses deneyimi yaşamaya hazırlanın. Kulaklığın tek kulaklık şarjı 4 saat gidiyor olması bir tık olumsuz bir değer olsa da kulaklığın gelişmiş özellikleri ve sorunsuz bir bağlantısı olduğunu söylemekte fayda var. 

 

bowers-wilkins-pı7-true-wireless

 

4. Apple AirPods Pro 2 True Wireless Kulaklık

Apple AirPods Pro 2 True Wireless Kulak İçi Kulaklık, önceki nesile göre daha çok fonksiyon ile geliştirilmiş H2 çip sayesinde Aktif gürültü engelleme, transparan mod ve gelişmiş uzamsal ses performansının yanında uydu takibi ve şarj kutusu üzerine konumlandırılan hoparlörler sayesinde daha keyifli bir deneyim yaşatıyor diyebilriz. 36 Saatlik bir batarya ömrü oldukça yeterli ve 5.3 bluetooth sürümü ile güncel ve sorunsuz bir bağlantı sağlıyor. 

 

apple-airpods-pro-2-true-wireless

 

5. JBL Tour Pro 2 Kulak İçi True Wireless

JBL en gözde serisi Tour'un gelişmiş led ekranı ile tüm kontrol sadece kulaklığınızda oluyor diyebiliriz. Kaliteli ANC ve Transparan modu ile JBL'in eşsiz ses kalitesi birleşince ortaya güzel bir kulaklık çıktı diyebiliriz.  40 saatlik pil ömrünün yanında sorunsuz ve kesintisiz bluetooth 5.3 sürümü bulunuyor. Kulaklık kulak saplı bir kulaklık olsada minmal ve karizmatik bir tasarımı var diyebiliriz. 

 

jbl tour pro 2

 

6. Sony WF-1000XM5 Kulak İçi Kablosuz Kulaklık;

ANC'nin önderi Sony'nin en gözde kulaklık serisi WF-1000XM serisinin en son ve en gelişmiş kulak içi kulaklığı WF-1000XM5 True Wireless Kulaklık Ülkemizde henüz tam anlamıyla gelmiş olmasa da tasarımsal anlamda önceki modelden daha küçük ve ergonomik olduğunu düşünüyoruz. Kullanıcı yorumlarını dikkate aldığımızda Sony WF-1000XM5 büyük bir ses getirecek gibi duruyor. Bu yüzden bu kulaklığa listemizde yer vermek istedik.

 

sony-wf-1000xm5-true-wireless.

 

7. Anker Soundcore Liberty 3 Pro True Wireless Kulaklık

Asil ve şık tasarımıyla cidden göze hitap eden bir kulaklık Liberty 3 Pro. Eşsiz ses kalitesi bir kulaklıkta aranan temel özelliklerin yanında ANC ve Transparan Modlar arasında akıcı geçiş ve yüksek verimlilik Bass ve tizlerin uyumu. Dilediğiniz gibi EQ yapabiliyor olmanız ve mobil uygulama desteği sayesinde bir kulaklıkta aranan özellikleri size verebilen bir kulaklık olduğunu söyleyelim. 

 

anker-soundcore-liberty-3-pro

 

8. Beats Studio Buds + Kulak İçi True Wireless Kulaklık

Minimalist tasarımının yanında bir kulaklığın size sağlayabileceği en üst standartları sağlayabilen Studio Buds+ aynı zamanda çok yeni bir kulaklık. Ses kalitesi tarafında ise genel kitleye uygun bir tonal karakteri olduğunu söyleyebilriz. Küçük bir ekolayzır ayarlaması ile bu kulaklığı dilediğiniz müzik türüne uygun hale getirebiliyorsunuz diyebiliriz. Aynı zamanda kulaklık sizlere küçük olmasına rağmen 42 saatlik bir pil ömrü sağlıyor ve güncel bluetooth sürümğüyle kesintiz müziğin zevkine varıyorsunuz diyebiliriz. 

 

beats-studio-buds+

 

9. Jabra Elite 7 Pro True Wireless Kulaklık

Jabra'nın Amiral gemisi serisi Jabra Elite serisinin en gözde kulaklıklarından olan Jabra Elite 7 Pro titanyum bir malzeme kaplamasına sahip olduğundan aşırı sağlam hissettiriyor diyebiliriz. Buna ek olarak Jabra'nın ses teknolojisinin evrildiği son noktada bir ses performansı sağlıyor diyebilriz. Verimli ANC performansı sağlayan kulaklığın yoğun kullanımda 38 saatlik bir ömrü sağlıyor. 

 

jabra-elite-7-pro

 

10. Bose QuietComfort EarBuds II True Wireless Kulaklık

Bose'ın kulak içi kulaklıkları arasında en günceli Earbuds II'nin gece yarısı rengi gerçekten çok güzel. Bose'un kulak içi kulaklık tasarımı ergonomisi ile öne çıkarken teknik özellik ve ses kalitesi bakımından da oldukça premium hissettiren bir kulaklık diyebilriiz. Ses karakteri tarafında genl kitleye uygun bir karakteri olduğunu söylemekte fayda olacak. Ufak bir EQ ayarlaması ile uygun müzik türüne göre çalabilir. ANC performansı sektör standartlarını korumakta diyebiliriz.

 

bose-quietcomfort-earbuds-2

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.