Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Boat Airdopes 141 ANC Kulak içi Kulaklık Lansman Fiyatı Belli Oldu!

Bugün saat 12:00'den itibaren, Boat'ın uygun fiyatlı ve etkili gürültü engelleme özellikleri sunan yeni Airdopes 141 ANC TWS kulaklıkları satışa sunuldu. İşte daha fazla ayrıntı.

Boat Airdopes 141 ANC Fiyatlandırması Nasıl?

Boat Airdopes 141 ANC, tanıtım fiyatı 1.699 Rupi olarak belirlendi. Boat web sitesinden ve Amazon'dan Siyah, Beyaz ve Yeşil renk seçenekleriyle satın alınabilir.

Boat Airdopes 141 ANC Kulak içi Kulaklık Özellikleri Neler?

Boat Airdopes 141 ANC kulaklıklar, kaliteli ses için 10 mm sürücülere sahip. Bluetooth v5.3 kullanarak cihazlarınızla kolayca eşleşir ve daha sessiz bir dinleme deneyimi için 32dB Aktif Gürültü Engelleme (ANC) sunar.

Kontrol ve Ses Kalitesi

Bu kulaklıkları dokunmatik komutlarla kontrol edebilirsiniz. Dört mikrofonlu ENx Teknolojisi, net telefon görüşmeleri için idealdir. Kullanıcılar, ses tercihleri için Denge ve İmza olmak üzere iki farklı EQ modu arasında seçim yapabilirler.

Oyuncular İçin İdeal

Oyuncular için, bir gaming kulaklık gibi sadece 50 ms'lik düşük gecikme süresiyle "BEAST Modu" sunmaktadır, bu da onları oyun için harika kılar. Ayrıca IPX5 sertifikası sayesinde ter ve su sıçramalarına karşı dayanıklıdırlar.

Pil Ömrü ve Şarj

Kulaklık kutusu 400mAh, her bir kulaklık ise 35mAh batarya kapasitesine sahiptir, toplamda 42 saatlik bir oynatma süresi sunar. Şarj, Type-C bağlantı aracılığıyla yapılır.

Boat Airdopes 141 ANC, uygun fiyatlı bir fiyata kaliteli ses ve etkili gürültü engelleme özellikleri sunuyor. Online satışa sunulduğu andan itibaren, bu ürün özellikle bütçesi kısıtlı olanlar için harika bir seçenek olacak.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.