Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Topladığınız Uygun Fiyatlı PC'ler İçin Uygun Fiyatlı Gaming Kulaklık Önerileri!

Bir çoğumuz istediğimiz oyunları oynamak ve işlerimizi halletmek için masaüstü sistem toplar. Bu sistemler genelde Fiyat/Performans PC'ler oluyor. Bizde sizler için piyasa araştıması ve teknik özelliklerini dikkate alarak topladığınız Fiyat/Performans masaüstü sisteminiz için Uygun fiyatlı F/P Gaming Kulaklıklar için bir rehber hazırlmak istedik. Umarım Listeden aradığınız kulaklığı bulabilirsiniz 😊 Hadi başlayalım.

Uygun Fiyatlı PC'ler için Uygun Fiyatlı Kulaklık Önerileri

1. GamePower Kizaru 7.1 Surround Gaming Kulaklık;

Listenin birinci sırasında GamePower Kizaru var. GamePower Kizaru sağladığı teknik ve ergonomik performans dışında Şık ve karizmatik tasarıma sahip. Titreşimli 7.1 surround ses deneyimide özellikle FPS oyunlarında size ekstra bir hissiyat yaşatıyor. Ayrıca mikrofon kalitesinide çok başarılı bulduğumuzu söyleyebilriiz. Daha önce incelediğimiz GamePower Kizaru'yu liste başına alamamızın sebebi tam bir Fiyat/Performans kulaklığı olması.

 

 

2. Monster Pusat Gaming Kulaklık;

Monster'ın uygun fiyatlı gaming Kulaklığı Pusat ilk çıktığında yoğun ilgi görmişti Sağladığı teknik performansın yanından Türk bir firma tarafından çıkarılmış olması kanımızı ısındırdı Pusat'a. Pusat karizmatik bir tasarıma ve dengeli bir ses kalitesine sahip olduğunu söyleyelim.

 

 

3. HP DHE-8010 Kulak Üstü Gaming Kulaklık;

HP DHE-8010 şık tasarımınının yanında güzel bir teknik performans sunuyor. En yüksek ses seviyesinde ses ufakta olsa bozulabiliyor ama bu o kadarda rahatsız eden bir durum değil. İçerisinde bulunan 50mm sürücüler sayesinde geniş ve ferah bir ses deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Kablolu bir model olduğunu söyleyelim. 500-600 TL bandında şu anda ufak bir piyasa araştırmasıyla erişebiliyorsunuz kulaklığa. 3 Farklı giriş tipini destekleyen HP DHE-8010'u uygun fiyatlı PC'niz için değerlendirebilirsiniz.

 

 

4.Gigabyte Aorus H5 RGB Gaming Oyuncu Kulaklık;

Eskitme bir görünüme sahip olan Aorus H5'ın tasarımını çok beğendik. Malzeme kalitesi açısında oldukça başarılı bulduğumuz Gigabnye Aoruz H5'ın Ses kasmak için çok ideal bir kulaklık.

 

 

5. Logitech G332 Gaming Kulaklık;

Logitech Oyuncu bileşenleri konusunda gerçekten çok başarılı lider bir marka. Uygun fiyatlı kulaklıkları arasında dikkatimizi bir kulaklık çektiki tasarımı ve ses kalitesi oldukça başarılı. 1000 TL'nin üstünde görüntüleyebildiğimiz bu kulaklık Logitach G332 Gaming Kulaklık. Kendisi G serisinden uygun fiyatlı bir kulaklık. Konforlu ve geniş bir sahnesi olan kulaklığın kablolu bir kulaklık olduğunu söyleyelim. 

 

 

Evet Uygun fiyatlı olmasının yanında fiyat performans bilgisayarınız için Uygun fiyatlı kulaklık modellerini sizler için sıraladık. Bu tarzda içeriklerin devamı için takipte kalmayı unutmayın. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.