Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Vivo TWS Air Pro Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri Nedir?

Vivo, Çin’de yaptığı bir etkinlikte S17 ve S17 Pro ürünlerini tanıttı. Bu etkinlikte bir de yeni bluetooth kulaklıkları olan Vivo TWS Air Pro Kulak İçi Kulaklıklarını da tanıttı. Kulaklıkların bizce en dikkat çeken özelliği 14.2 mm’lik sürücülere sahip olması oldu. Kulaklığın özellikleri haberin devamında.

 

Vivo TWS Air Pro Özellikleri 

 

Kulaklığın ortalama 30 saatlik bir pil ömrü bulunmakta. ANC modunun olduğunu da belirmekte fayda var. 4 gram ağırlığındaki kulaklığın Bluetooth sürümü 5.3. Kulaklıkların kendisi 6 şarj kutusuyla beraber 30 saat pil ömrü olduğunu da belirtelim. Kulaklığın 88 ms ultra düşük gecikmeli oyun modu bulunmakta. IP54 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sağlamakta. Kulaklığın 2 renk çeşidi bulunuyor. Ayrıca içerisindeki 2 adet gürültü engelleme için yazılımla güçlendirilmiş mikrofonları bulunmakta. Bu sayede daha kaliteli bir konuşma deneyimi yaşayabileceğiz. Ekstra olarak ANC modunun şiddetini bulunduğunuz ortamdaki gürültüye uygun şekilde ayarlayabilen bir kulaklık olmuş Vivo TWS Air Pro. Ses dalgalarına göre kulaklıklar kulağınızdan çıktığında otomatik olarak duran bir sensor de eklemişler.

 

 

Vivo TWS Air Pro Fiyatı Ne Kadar?

 

Vivo TWS Air Pro kulak içi bluetooth kulaklık, kısa süreliğine 37 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Fakat bu kampanya bittikten sonra fiyatı 42 dolara çıkacak. Benzer güncel kulaklık haberlerine ulaşmak için tıklayın.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.