Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Logitech G Pro X2 Grafen Sürücülü Bir Kulaklık Olacak!

Logitech; oyuncu kulaklıkları, klavyeler ve fareler üreten bir marka. Hatta bilgisayar hoparlörleri de üretiyor. En azından markanın tanınma sebebi bu ürünler. Düşük, orta ve Premium segment ürünlerinin her biri gerçekten çok kaliteli. Yeri geldiğinde bu kaliteleri sektör standartlarını belirleyen bir tarafta oluyor. Logitech son zamanlarda kulaklık tarafına yoğunlaşmak istiyor ve en iyi yaptığı şeyin üzerine koymak adına yeni bir üst seviye oyuncu kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni çıkaracağı bu üst seviye Gaming kulaklığın ismi; Logitech G Pro X2 Oyuncu Kulaklığı. Logitech daha iyi bir deneyim yaşatmak için kulaklıkların sürücülerini Grafen sürücü olarak donatacağını duyurdu. Şimdi hadi gelin bu kulaklığın fiyatı ve özellikleri hakkında konuşalım.

 

 

 

Logitech G Pro X2 Fiyatı ve Özellikleri Nedir?

 

 

50 mm’lik Grafen sürücüye sahip olan Logitech G Pro X 2 Gaming Kulaklığın yüksek kalitede ses üretebildiğini söyleyelim. Grafen sürücü sayesinde minimum bozulmayla ses üretebilen G Pro X 2’nin keyifli bir oyun deneyimi sunmasını bekliyoruz. 

 

Kulaklığın ses teknolojisi tarafında DTS ve Surround Teknolojilerine sahip olduğunu ve bu sayede FPS oyunlarında daha iyi bir oyun deneyimi yaşayacağımızı söyleyelim. İsterseniz Bluetooth Bağlantı tipiyle kullanabileceğimiz Logitech G Pro X 2’nin 50 saat bir pil ömrü var. Bu oran bizi cezbetti. Tabii oyuncu dostlarımızın neredeyse hepsi kablolu bir deneyimin daha verimli olduğunu bildiğinden 3.5 mm’lik bir jak desteği ile oyun deneyimine devam edebilirler. Aynı zamanda kulaklığın mikrofonunun çıkarılabildiğini de söyleyelim. Kaliteli bir mikrofona sahiptir umarız. Bu konuda bir bilgi edinemedik. Gelelim fiyatına. Logitech G Pro X 2’nin Piyasaya sürüleceği fiyatı 269 euro olarak belirlenmiş. Ürünün Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgi henüz yok. 

 

Bu arada. Hem oyun oyunayım hem de günlük yaşamımda bir kulaklığım olsun istiyorsanız Sennheiser Momentum 4 Kulak Üstü Kulaklığa bir göz atmanızı öneririz. 

 

 

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.