Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Logitech Yeni Oyuncu Kulaklığı Pro X 2 Modelini Tanıttı

Yeni bir oyuncu kulaklığı veya ilk kulaklığınızı almak istiyorsanız, Logitech'te birkaç yeni seçenek var. Şirket bugün Pro oyun kulaklığını tanıttı. Onu yalnızca daha iyi bir oyun kulaklığı yapmakla kalmayan, aynı zamanda potansiyel olarak çok amaçlı kulaklık seti haline getiren birkaç önemli değişiklikle güncelliyor.

 

Her şeyden önce, yeni Logitech Pro X 2 kulaklık, yeni bir 50 mm Pro-G Graphene ses sürücüsü ile geliyor. Bu neden önemli? Grafen sürücüleri genellikle daha fazla güç tasarrufu sağlar, bu nedenle Logitech'in yeni kulaklığı tek bir şarjla 50 saate kadar gideceği düşünülüyor. Bu, eski modelin 20 saatine kıyasla pil ömrünün iki katından fazla.

 

Logitech'in kendi tescilli Lightspeed kablosuz codec bileşenine ek olarak, Logitech Pro X 2 artık Bluetooth sesi ve standart 3,5 mm ses konnektörü üzerinden kablolu bağlantıyı destekliyor (önceden kablolu veya kablosuz kulaklık isteyip istemediğinizi seçmeniz gerekiyordu). Kulaklık ayrıca, sürükleyici bir surround ses deneyimi için artık standart DTS kulaklık:X 2.0 özelliğini de destekliyor .

 

Elbette mikrofonlardan bahsetmeseydik oyuncu kulaklığı olmazdı. Pro X 2, net vokaller için arka plan gürültüsünü azaltmaya yardımcı olmak üzere Logitech'in kendi Blue “VO!CE” filtrelerine sahip, çıkarılabilir bir 6 mm kardioid mikrofona sahiptir. Filtreler, orijinal kulaklıkla aynı G Hub yazılımı aracılığıyla kullanılabilir.

 

Logitech G Pro X 2 Lightspeed, 249 $'dan satılıyor ve bugünden itibaren ABD ve Kanada'da satışa sunulacak .

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.