Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Oyuncu Kulaklığı Önerisi 2023: Ses Kasmak İçin En İyi Gaming Kulaklık

Oyuncu kulaklığı hem ses kasma hemde takımındaki kişilerle iletişim kurma açısından özel olarak tasarlanan kulaklıklardır. Oyuncular doğru kulaklık seçimi yaparken mikrofonlu, mikrofonsuz, kablosuz gaming kulaklık ve kablolu oyuncu kulaklık modelleri olmak üzere 4 ana ürün kategorisine sahiptir. Dolayısıyla her oyuncunun olmazsa olmazı gaming kulaklıklar arasında seçim yapmak ise gerçekten çok zordur. Bu zorluğun sebebi ise hangi oyuncu kulaklığının bizim için en doğru sonucu vereceğini ve onlarca seçenek arasından hangisini seçeceğimizi iyi bilmemiz gerekiyor. Bu nedenle hangi oyunlarda hangi oyuncu kulaklık modelleri daha etkili sonuç verir gibi sorulara yanıt bulabilmeniz için oyuncu kulaklığı önerilerimizi sizin için aşağıda listeledik.

2023 Oyuncu Kulaklığı Önerileri

Oyuncu Kulaklığı

Kulaklik.com Puanı

Fiyat

Kısa Bilgi

Gamepower Magnus V2

8

275 ₺

7.1 sanal ses, RGB aydınlatma, 50 mm sürücüler

EPOS  Sennheiser GSP 300

8.6

1.499 ₺

3.5 mm jak, gürültü önleyici mikrofon, kapalı akustik tasarım

JBL Quantum 400

8

1.090 ₺

USB ve 3.5 mm jak, Quantum Surround ses, çevreleyen RGB aydınlatma

Haylou T15

7.3

489 ₺

Kablosuz kulak içi, dokunmatik kontrol, şarj kutusu ile 60 saat pil ömrü

JBL Quantum 50

6.5

548 ₺

Kulak içi, Twistlock teknolojisi, in-line mikrofon ve ses kontrolü

Sennheiser GSP 350 7.1

8.9

1.739 ₺

Dolby Surround ses, gürültü önleyici mikrofon, hafif ve rahat tasarım

SteelSeries Arctis 5

8.4

2.399 ₺

DTS Headphone:X v2.0 ses, RGB aydınlatma, ClearCast mikrofon

Sennheiser GSP 550 7.1

8.5

10.999 ₺

Dolby Surround ses, açık akustik tasarım, gürültü önleyici mikrofon

EPOS  Sennheiser GSP 670

8.9

11.499 ₺

Kristal netliğinde iletişim, Epos Gaming Suite ile 7.1 Surround Ses Özelleştirme

JBL Quantum 800

8

3.326 ₺

Kablosuz, aktif gürültü iptali, Quantum Surround ses

Bang & Olufsen BeoPlay Portal

8.8

1.399 ₺

Kablosuz, Bluetooth bağlantı, Bang & Olufsen Signature Sound

Sennheiser Gsp 500

8.5

1.841 ₺

Açık akustik tasarım, gürültü önleyici mikrofon, ergonomik tasarım

Sennheiser Game One

8.5

5.492 ₺

Açık akustik tasarım, gürültü önleyici mikrofon, hafif ve rahat tasarım

JBL Quantum 600

8.3

2.690 ₺

Kablosuz, Quantum Surround ses, çevreleyen RGB aydınlatma

EPOS Sennheiser Game Zero

8.1

1.364 ₺

Kapalı akustik tasarım, gürültü önleyici mikrofon, katlanabilir tasarım

JBL Quantum One Rgb

8

4.890 ₺

Aktif gürültü iptali, Quantum Sphere ses izleme sistemi, RGB aydınlatma

 

Oyuncu Kulaklığı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

  1. Ses Kalitesi
  2. Surround ses özelliği (7.1 - 9.1)
  3. Mikrofon kalitesi
  4. Bağlantı türü
  5. Konfor
  6. Frekans özellikleri

Hangi oyunu oynarsanız oynayın, deneyimi en üst seviyede yaşayabilmek için oyuncu kulaklığından maksimum ses performansı almanız gerekir. Counter-Strike, Valorant, Fortnite, Apex Legends, PubG gibi FPS tarzı oyunlar başta olmak üzere ses kasma, size oyunu kazandıracak faktörlerin başında gelir. Tabi ki sadece ses kasacağınız oyunlarda mı oyuncu kulaklıklarına ihtiyacınız var ? Tabii ki hayır ! League Of Legends, DOTA 2, World Of Warcraft vb oyunlarda da takım arkadaşlarınızla sohbet edebilmeniz için chat kulaklığı ve discord uyumlu oyuncu kulaklıklarını kullabilirsiniz.

Gaming kulaklık ya da diğer bilinen adıyla oyuncu kulaklıkları sayesinde kendinizi oyunun içerisinde daha çok hisseder ve oyunun bir parçası haline gelirsiniz.

Bilgisayardan, playstation ve XBOX' a, tabletten telefona kadar hayatın her anında oyun oynamayı severler için hazırladığımız oyuncu kulaklıkları öneri listesinde her bütçeye uygun kulaklıkları bulabilirsiniz.


Unutmayın ki bu liste düzenli olarak güncellenecektir.

İŞTE 2023 YILININ EN İYİ OYUNCU KULAKLIKLARI

1Gamepower Magnus V2 Gaming Kulaklık

Uygun fiyatlı gaming kulaklık almak isteyen herkesin hemen hemen ilk tercihi Gamepower Magnus V2 oluyor. Ürüne genel hatlarıyla bakacak olursak fiyatının sonuna kadar hakkını veriyor diyebiliriz. RGB ışıklandırması bulunan kulaklığın kablo uzunluğu 2 buçuk metre. Yapısı zayıf olduğu için eğer iyi bakmazsanız kablosu ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kulaklığın 20 HZ-20khz arası ses çıkış hızı var. Üstündeki kafa bandı sayesinde konfor hisseyatı oldukça başarılı. Ancak uzun kullanımda kulaklık pedleri terletiyor. Kulaklığın 3 tane kablo var ilki sesi duymak için, ikincisi mikrofonu aktifleştirmek için, sonuncusu ise RGB ışığı açmak için kullanıyır.

ArtılarıUygun Fiyatlı OluşuRGB IşıklandırmasıPasif Gürültü ÖnlemeAyarlanabilir Kafa BandıPlayStation, Windows, Xbox Tam Uyumlu
EksileriTerleten kulaklık pediKalitesiz kablo yapısıSes YüksekliğiAkustik Yapı Yok
Fiyatları

2Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı

Sennheiser GSP 300, markanın giriş seviyesi oyuncu kulaklığı. GSP serisi, tüm dünyada ki saygıdeğer oyuncular tarafından çokça tercih edilen, çokça sevilen bir seri.

 

GSP 300, serinin doğal olarak en uygun fiyatlı modeli olması ve özellikle bulunduğu fiyat bandı ile bir oyuncu kulaklığının sahip olması gereken özelliklerin büyük bölümüne sahip olması sebebi ile, markanın en çok kullanılan modellerinden biri.

 

Hadi yakından bakalım…

ArtılarıFiyatına Göre Başarılı Ses KalitesiHafif Ve KonforluÇok İyi Mikrofon Kalitesi Modern Ve Minimalist Dizayn
EksileriGSX 1000 Gibi Bir Amfi ile Birlikte Çok Daha İyi Performans SergiliyorCombo Jack, Günümüz Bilgisayarları İçin Daha Uygun Olurdu
Fiyatları

3JBL Quantum 400 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

.

Artıları.
Eksileri.
Fiyatları

4JBL Quantum 50 Kulak İçi Kablolu Oyuncu Kulaklığı

.Selamlar, bugün oyuncu kulaklığı inceliyoruz. Elimizde JBL Quantum serisinin Kulak İçi oyuncu kulaklık denince akla ilk gelen modellerden JBL Quantum 50 var. Şimdi bu kulaklık kimlere hitap eder bunu açıklamak isteriz. Özellikle telefondan FPS oyunları oynuyorsanız bu kulaklık sizin için güzel bir seçenek olabilir. Eğer ki sıradan oyuncularsanız sizin için bir alternatif olabilir. Kulaklık genel anlamda vadettiği özellikleri karşılıyor bu yüzden bizim de hoşumuza gitti diyebiliriz. Hadi gelin hep beraber bu kulaklığın detaylarına inelim.

ArtılarıSunulan özellikler tatmin edici
EksileriKablosu biraz daha ince olabilirdi
Fiyatları

5Sennheiser GSP 350 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Bu yazımızda, Sennheiser markasının en sevilen oyuncu kulaklığı modellerinden birine, GSP 350 modeline yakından bakıyoruz…

 

GSP 350, GSP 300 ile bir çok noktada benzer özellikler barındırıyor. Mesela tonal karakteri, mikrofon kalitesi, malzeme kalitesi ve tasarımı gibi birçok nokta neredeyse eşdeğer, modeli en farklı kılan nokta ise şüphesiz, dahili bir Dolby ses kartı ile geliyor olması. Şahane!

Artılarıİyi ÇözünürlükDolby 7.1 Ses KartıSes Yüksekliği Tatmin EdiciOldukça Hafif Ve KonforluÜstün Mikrofon Kalitesi
EksileriUSB-A Çıkış Ucu Herkese Göre Olmayabilir
Fiyatları

6SteelSeries Arctis 5 Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

Öncelikle merhaba arkadaşlar size bugün SteelSeries Arctis 5 oyun kulaklığı hakkında kendi tecrübelerimi aktaracağım öncelikle kulaklık estetiklik yönünden çok iyi bi görüntüye sahip tüm sahip olduğu özellikleri tek parmağınızla yapabilmenize olanak sağlayan sol kulaklıkta ses ayarlayabilme tuşu mikrofonu susturma tuşu yer alıyor. Buda bir çok oyuncu için kolaylık sağlıyor ayrıca kulaklıkla bağlantılı oyun kumandası Discord ve oyun arasında ses geçişi sağlamaya yarıyor

Kulaklık petleri oldukça kaliteli ve kulagınızı inçitmiyor 5-6 saat kulaklığı çıkarmadan rahatça oyun oynaya bilir müzik ve film izleye bilirsiniz

ArtılarıSes KalitesiKullanılan MateryalSes Kontrol Konsolunun Kullanışlı Olması
EksileriKulaklık Kablosunun Uzun Olmasından Dolayı Dolanabilme Sorunu
Fiyatları

7Sennheiser GSP 550 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

GSP 500, Sennheiser Oyuncu Kulaklıkları kategorisi dahilinde; en sevdiğimiz kulaklık. Pek detaylı bir video incelemesi ile birlikte, modeli yakın zaman önce ele almıştık.

 

GSP 550; aslında kablosuna entegre amfiye sahip bir GSP 500. Dolby Surround 7.1 teknolojisine sahip amfi eklentisi dışında; evet, aynı kulaklıklar.

 

GSP 300 ve 350 arasında görülen farkın aynısı, burda da mevcut.

 

GSP 500 ve 550, arkası açık kulaklıklar. Daha önce arkası açık kulaklık kullanmayan oyunculara farklı gelecek bu akustik tasarım, ciddi avantajları beraberinde getiriyor. Bu kulaklıklarda, arkası kapalı kulaklıklara kıyasla çok daha geniş, 3 boyutlu sahne altyapılarında; pek isabetli konumlandırma beceresi görmek, her seferinde çok heyecanlı!

 

Hadi yakından bakalım…

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiŞahane Bir MikrofonFuturistik TasarımArkası Açık Yapı, Akustik Bir AvantajÇıkarılabilir Kablo Üzerine Entegre Ses Kartı / Amfi
Eksileriİzolasyon, Arkası Açık Kulaklıklarda Olabilen Bir Özellik DeğilBaslar, Bazı Kulaklara Yeteri Kadar Şiddetli GelmeyebilirUsb-A Çıkış Ucu, Bazı Senaryolarda Limitleyici Bir Özellik Olabiliyor
Fiyatları

8Sennheiser GSP 670 Wireless Bluetooth 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı

Sennheiser GSP 670, markanın en tepe noktada bulunan oyuncu kulaklığı. Bu model, düşük gecikmeli kablosuz kullanım teknolojisi ile, diğer oyuncu kulaklığı modellerinden pek ayrı bir noktada.

 

Hadi yakından bakalım…

ArtılarıDüşük Gecikmeli Kablosuz BağlantıKonforlu YapıŞahane MikrofonÜstün Ses KalitesiBluetooth 5.0
EksileriMicro-Usb, Usb-C Yerine Görmek İstediğimiz Bir Port DeğilAğır Bir Kulaklık
Fiyatları

9JBL Quantum 800 Kulak Üstü Kablosuz Gaming KulaklıK

JBL Quantum 800 gaming kablosuz kulaklık ile oyuncular için tasarlanmış ses hassasiyeti oyunun en sürükleyici ve doğru surround sesini elde edebilirsiniz.Hi-Res sertifikalı JBL QuantumSOUND imzası ile oyunun merkezinde bir hissyat sağlar. En küçük adımlardan en yüksek patlamaya kadar JBL QuantumSOUND Signature her sahneyi destansı ve her oyuncuyu daha rekabetçi hale getirir. JBL Quantum 800 kulaklık, 14 saate kadar pil ömrüne , kayıpsız 2.4GHz kablosuz ses donanımı ve Bluetooth 5.0 bağlantıya sahiptir. Ses odaklı, otomatik açma/kapama/sessize alma özellikli, hareketli boom mikrofonlu JBL Quantum 400 kulaklık ile sesinizi kristal netliğinde ve yüksek şekilde duyurabilirsiniz

 

ArtılarıAktif Gürültü ÖnlemeKablosuz BağlantıHafızalı Kulak YastığıDTS Headphone:X 2.0Boom Mikrofon
EksileriANC Problemi
Fiyatları

10Bang & Olufsen BeoPlay Portal Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Elimizde fark yaratan performansı mükemmel konfor, iyi ses kalitesi ve eşsiz tasarımı ile birleştiren bir oyuncu kulaklığı var.

 

Portal; Xbox konsolları, PC ve mobil aygıtlarla tam uyumlu bağlantı özelliklerine sahip. 

 

Dolby Atmos, 2.4 GHz özel bağlantı protokolü, AptX Adaptive destekli bluetooth 5.1, boom-arm çıkıntısına gerek kalmadan netlik üretebilen mikrofonları ve mobil uyguluma desteği ile Portal, günlük yaşantı, çalışma ve oyun ihtiyacı için satın alacağınız tek kulaklık gibi görünüyor!

 

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiÜstün Konforİyi Ses KalitesiDolby AtmosXbox - PS - PC DesteğiAptX Adaptive DesteğiANC ve Şeffaflık
EksileriMaksimum Ses Yüksekliği Daha Fazla Olabilirdi
Fiyatları

11Sennheiser GSP 500 Oyuncu Kulaklığı

Kulaklık.com inceleme ekibi olarak bu yazımızda sizlerle birlikte Sennheiser’ın GSP 500 model kulaklığına bir bakış atacağız.

 

Gameone, zero vb gibi diğer serilere göre kafa basıncı ayarlanabilen ve yapısal olarak farklılıklar içeren bir kulaklık olan GSP 500'ün bu özelliklerine yakından bakıp, oyuncu kulaklıklarında neden Sennheiser markasını tercih etmeliyiz sorusunun cevaplarını bulmaya çalışacağız.

ArtılarıSes KalitesiAçık KapsülMalzeme ve Kablo KalitesiMikrofon Kalitesi
Eksileriİri YapısıBass YetersizliğiSes Kartınız Zayıf İse Amfi GerekebilirUzun Saatler Sonrası Kafa Basıncı Artabiliyor
Fiyatları

12Sennheiser Game One Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

Game One, günümüzden 7-8 sene önce markete sunulmuş, Sennheiser’ın ilk oyuncu kulaklıklarından biri.

 

Marka artık GSP serisi üzerinden yeni modeller sunmakta. Sizlerle birlikte şu ana kadar bir çok GSP serisi Sennheiser oyuncu kulaklığı inceledik.

 

Yeni seri, daha modern ve yüksek malzeme kalitesine sahip gövde tasarımlarına sahip. Çok sayıda model arasında arkası kapalı olanlar da var, arkası açık olanlarda.

 

Game serisinde de benzer bir durum söz konusu. Burada 2 farklı model mevcut.

 

·       Game One – Arkası Açık

·       Game Zero – Arkası Kapalı

 

 

Hadi yakından bakalım!

ArtılarıÇıkarılabilir KabloOldukça KonforluÜstün Mikrofon KalitesiArkası Açık Dizayn, 3 Boyutlu Sahneye Açılan Bir KapıNatural Frekans Cevabı
Eksileriİzolasyon Eksikliği, Arkası Açık Kulaklıkların Ortak DezavantajlarındanAlt Frekans Cevabı, Akrası Kapalı Kulaklıklar Kadar Şiddetli Değil
Fiyatları

13JBL Quantum 600 Kulak Üstü Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

JBL Quantum 600, oyuncu kulaklığı lakabını kesinlikle hak ediyor. Oyuncular için eklenmiş değişik özelliklerle oyun sırasında size kolaylık sağlıyor ve konforuyla da kafanızı rahat ettiriyor.

ArtılarıDiscord onaylı kulaklıkGeniş kafa üstü bandı 50mm sürücüler
EksileriMobil cihazlarla Bluetooth bağlantı kuramıyor
Fiyatları

14Sennheiser GSP 370 Wireless Oyuncu Kulaklığı

Bu yazımızda sizlerle Sennheiser’ın kablosuz oyuncu kulaklığı olan Gsp 370 modelini inceleyeceğiz. Oyun denildiğinde, günümüzde sadece bir eğlence aracı olmaktan öteye geçmiş, rekabetin dorukta olduğu, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve gerçekten çok büyük bir kitleye hitap eden bir sektörden bahsedebiliriz. Hal böyle olunca bu rekabetin içerisinde kendisine yer bulmak isteyen oyuncuların sayısı da gün geçtikçe artmaktadır.

 

Bu rekabete ortak olmanın yetenekten ve çalışmaktan başka bir yolu da gerçekten kaliteli ekipmanlara sahip olmaktan geçmektedir.

 

Gelin hep beraber Sennheiser bizlere bu kulaklığında bizleri rekabete ortak kılmak için neler vadediyor detaylarıyla inceleyelim.

ArtılarıMikrofon kalitesiDayanıklılık ve malzeme kalitesiOyun performansıUzun süreli kullanım konforu
EksileriGenel ses kalitesiGenel oyuncu ekipmanlarında kullanılan tasarıma biraz uzak olması
Fiyatları

15Logitech G335 Kulak Üstü Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Logitech G335 oyuncu kulaklığı güzel, hafif bir kulaklık. Kulaklık 3.5mm bir kulaklık kutunun içerisinde ses ve mikrofon ayırıcısı da bulunmakta.Üzerinde medya kontrolü bulunmuyor sadece ses azaltma-yükseltme tekerleği mecvut.

ArtılarıSesi Temiz VeriyorMikrofonu Güzel Temiz Ses AlıyorKonforlu YapıHafif
EksileriBaslar ve Tizler YokMikrofon Ses Yüksekliği Azİzolasyon YokÇıkarılabilir Kafa Bandı
Fiyatları

16SENNHEİSER GAME ZERO KULAK ÜSTÜ OYUNCU KULAKLIĞI

a

Artılarıa
Eksileria
Fiyatları

17JBL Quantum ONE Kablosuz ANC Oyuncu Kulaklığı

0

Artıları0
Eksileri0
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.