Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Yeni Kablosuz Kulaklık Realme Buds Air 5 Pro' nun Lansman Tarihi ve Özellikleri Açıklandı

Realme, yeni akıllı telefonu Realme 11 Pro+ 5G ile birlikte sürpriz bir lansman daha yapmaya hazırlanıyor. Şirket, 10 Mayıs tarihinde düzenleyeceği etkinlikte aynı zamanda yeni kablosuz kulaklık modeli Realme Buds Air 5 Pro'yu da tanıtmayı planlıyor.

 

Realme Buds Air 5 Pro, şık ve modern bir tasarıma sahip olacak. Siyah ve krem renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak olan kulaklık, Buds Air 3 modeli ile benzer bir tasarım çizgisine sahip olacak. Silindir şeklinde ince bir gövdeye sahip olan kulaklıklar, üst kısmında mikrofon için bir oyuk ve silikon kulak uçları ile gelecek.

 

Aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip olacak olan Realme Buds Air 5 Pro, kullanıcıların dış seslerden etkilenmeden daha keyifli bir dinleme deneyimi yaşamasına olanak tanıyacak. Ayrıca, şarj durumunu gösteren LED ışık göstergesine sahip bir şarj kutusuyla birlikte gelmesi bekleniyor.

 

Realme, 10 Mayıs'ta düzenleyeceği etkinlikle hem Realme 11 Pro+ 5G akıllı telefonunu hem de Realme Buds Air 5 Pro kablosuz kulaklığı tanıtarak, kullanıcılarına heyecan verici yeni ürünler sunmayı hedefliyor. Bu etkinliğin detaylarını merakla bekleyen teknoloji tutkunları, lansmanın ardından bu yeni ürünler hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilecekler.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.