Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Epic Games 11 Mayıs Haftasında 3 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor!

Epic Games Store, kullanıcılarına sunduğu ücretsiz oyunlarla adından sıkça söz ettiriyor. Bu hafta da toplamda 343 TL değerindeki üç farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. 11 Mayıs saat 18.00'e kadar, Horizon Chase Turbo, Kao the Kangaroo ve Against All Odds oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilirsiniz. Kütüphaneye eklenen oyunlara ömür boyu ücretsiz erişim sağlanabilecek.

Bu haftaki ücretsiz oyunlardan biri olan Against All Odds, dün ilk çıkışını yaptı. İlk haftaya özel olarak Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılan oyun, gelecek haftadan itibaren ücretli olarak satışa sunulacak.

Epic Games Store'un Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Neler?

 

  1. Against All Odds
  2. Horizon Chase Turbo
  3. Kao the Kangaroo

 

 

Gelecek hafta Epic Games Store'un ücretsiz oyunlarından biri ise The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle olacak. Bu paket, üç farklı Sims 4 DLC paketini içeriyor. Sims 4'ün ana oyunu ücretsiz olduktan sonra DLC'lere ilgi artmıştı. Gelecek hafta hem ana oyunu hem de bu DLC paketini ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunlara ilginiz bulunuyorsa Counter Strike 2 ile kullanılabilecek kulaklık modelleri listemizi inceleyebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.