Counter Strike 2 yakın zamanda tüm gamerların kullanımına açılacak. Şimdilik sadece CS-GO’daki Rekabetçi istatistiklerine göre beta sürüme erişim hakkı kazanabiliyorsunuz. Oyun genel yapısıyla CS-GO ile aynı mantıkta çalışıyor. Yeni oyunun motoru Source 2 olarak değiştirildi. Oyuncular bu oyuna erişmek için mevcut CS-GO’larını güncelleyip Counter Strike 2’ye erişebilecekler. Yani ekstra olarak Steam üzerinden yeni bir oyun satın almanıza gerek olmayacak. Yeni oyun motoru sayesinde vuruş hissiyatı daha gelişmiş olacak. Oyundaki sis bombasının işlevi ve efektleri daha gerçekçi bir yapıda olacak. Bu sayede daha keyifli ve stratejik bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz. Yeni Counter Strike da Görüntü ve Ses açısından birçok geliştirme yapılmış. CS-GO’da olmayan ama yeni oyuna eklenen hoş bir özellik ile artık kullandığınız karakterin ayaklarına bakabiliyor olacaksınız. Bunu sizin bomba stratejisi yaparken daha mantıklı hamleler yapmanızı sağlayacak. Bomba geliştirmelerinde bir diğer önemli özelliklerden biri ise artık bombayı atmadan önce bombanın nereye düşmesini istediğinizin ön izlemesini yapabilmeniz olacak. Bu sayede nokta atışı hamlelerle güzel bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz.
Ayrıca silahlar konusuna gelecek olursak; Artık 0 gecikmeli bir şekilde atış cevabı alabileceğiz. Yani siz tuşa bastığınız anda düşman karaktere hasar verebileceksiniz. Ayrıca artık eski karanlık haritalardan kurtuluyoruz. Counter Strike 2’de artık haritalar daha HD olmasının yanında aynı zamanda daha parlak bir şekilde yenilenmiş. Oyun tam anlamıyla yaz aylarının başlarında tüm oyuncuların kullanımına açılacak olsa da CS-GO’da Oyun davranışlarınız, Rank seviyeniz ve Rekabetçi istatistiklerinize bağlı olarak Counter Strike 2’nin beta sürümüne erişim sağlayabiliyorsunuz. Bazı yayıncılar Counter Strike 2’yi yayınlarında oynuyorlar ve genel anlamda oyunun iyi yönde gelişmiş olduğunu düşünüyorlar. Bizce artık yani Counter Strike 2, CS-GO gibi tutulacak ve oyuncuların Counter serüvenleri tam gaz devam edecek.
Ayrıca Ses konusunda da önemli geliştirmeler söz konusu. CS 2 ile birlikte artık oyunda atılan bomba, silah ve yürüme seslerini gerçek hayattaki gibi duyabilecek ve Countercıların iyi bildiği ses kasmayı daha rahat yapabileceksiniz. Bu geliştirme oyuncu kulaklıklarına etkisi çok fazla olacak gibi. Tabii yeni Counter Strike 2’yi oynarken kullanmak isteyeceğiniz kulaklık önerilerini de sizlerle paylaştık. Yukarıda görüntüleyebildiğiniz kulaklıklar arasında oyuncu kulaklığı olmayan çok fazla kulaklık var. Bunun sebebi bu kulaklıkların çok ama çok düşük bir ses gecikmesine olanak sağlamasıdır. Bu kulaklıklar arasında hem kablolu oyuncu kulaklıkları, hem de kablosuz oyuncu kulaklıkları ve kulak içi kablosuz oyuncu kulaklıkları da bulunmakta. Counter Strike oynarken kullanabileceğiniz en iyi oyuncu kulaklıkları umarım bir oyuncu kulaklığı seçmenize yardımcı olmuştur. Ayrıca 2023 Oyuncu Kulaklık Önerileri bloğumuzu okumayı unutmayın. Bu tarzda içeriklerin devamı için bizi takip edin.
Selamlar arkadaşlar, bugün piyasaya yeni sürülen bir kulaklıkla karşınızdayız; Anker Soundcore P3 Kablosuz Bluetooth Kulaklık.
Anker, uygun fiyatlı ve performans canvarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore P3 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.
Elimizde fark yaratan performansı mükemmel konfor, iyi ses kalitesi ve eşsiz tasarımı ile birleştiren bir oyuncu kulaklığı var.
Portal; Xbox konsolları, PC ve mobil aygıtlarla tam uyumlu bağlantı özelliklerine sahip.
Dolby Atmos, 2.4 GHz özel bağlantı protokolü, AptX Adaptive destekli bluetooth 5.1, boom-arm çıkıntısına gerek kalmadan netlik üretebilen mikrofonları ve mobil uyguluma desteği ile Portal, günlük yaşantı, çalışma ve oyun ihtiyacı için satın alacağınız tek kulaklık gibi görünüyor!
Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.
Game One, günümüzden 7-8 sene önce markete sunulmuş, Sennheiser’ın ilk oyuncu kulaklıklarından biri.
Marka artık GSP serisi üzerinden yeni modeller sunmakta. Sizlerle birlikte şu ana kadar bir çok GSP serisi Sennheiser oyuncu kulaklığı inceledik.
Yeni seri, daha modern ve yüksek malzeme kalitesine sahip gövde tasarımlarına sahip. Çok sayıda model arasında arkası kapalı olanlar da var, arkası açık olanlarda.
Game serisinde de benzer bir durum söz konusu. Burada 2 farklı model mevcut.
· Game One – Arkası Açık
· Game Zero – Arkası Kapalı
Hadi yakından bakalım!
Sennheiser GSP 670, markanın en tepe noktada bulunan oyuncu kulaklığı. Bu model, düşük gecikmeli kablosuz kullanım teknolojisi ile, diğer oyuncu kulaklığı modellerinden pek ayrı bir noktada.
Hadi yakından bakalım…
Sennheiser GSP 300, markanın giriş seviyesi oyuncu kulaklığı. GSP serisi, tüm dünyada ki saygıdeğer oyuncular tarafından çokça tercih edilen, çokça sevilen bir seri.
GSP 300, serinin doğal olarak en uygun fiyatlı modeli olması ve özellikle bulunduğu fiyat bandı ile bir oyuncu kulaklığının sahip olması gereken özelliklerin büyük bölümüne sahip olması sebebi ile, markanın en çok kullanılan modellerinden biri.
Hadi yakından bakalım…
Kulaklık.com inceleme ekibi olarak bu yazımızda sizlerle birlikte Sennheiser’ın GSP 500 model kulaklığına bir bakış atacağız.
Gameone, zero vb gibi diğer serilere göre kafa basıncı ayarlanabilen ve yapısal olarak farklılıklar içeren bir kulaklık olan GSP 500'ün bu özelliklerine yakından bakıp, oyuncu kulaklıklarında neden Sennheiser markasını tercih etmeliyiz sorusunun cevaplarını bulmaya çalışacağız.
Bu yazımızda sizlerle Sennheiser’ın kablosuz oyuncu kulaklığı olan Gsp 370 modelini inceleyeceğiz. Oyun denildiğinde, günümüzde sadece bir eğlence aracı olmaktan öteye geçmiş, rekabetin dorukta olduğu, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve gerçekten çok büyük bir kitleye hitap eden bir sektörden bahsedebiliriz. Hal böyle olunca bu rekabetin içerisinde kendisine yer bulmak isteyen oyuncuların sayısı da gün geçtikçe artmaktadır.
Bu rekabete ortak olmanın yetenekten ve çalışmaktan başka bir yolu da gerçekten kaliteli ekipmanlara sahip olmaktan geçmektedir.
Gelin hep beraber Sennheiser bizlere bu kulaklığında bizleri rekabete ortak kılmak için neler vadediyor detaylarıyla inceleyelim.
Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor
Bu yazımızda, Sennheiser markasının en sevilen oyuncu kulaklığı modellerinden birine, GSP 350 modeline yakından bakıyoruz…
GSP 350, GSP 300 ile bir çok noktada benzer özellikler barındırıyor. Mesela tonal karakteri, mikrofon kalitesi, malzeme kalitesi ve tasarımı gibi birçok nokta neredeyse eşdeğer, modeli en farklı kılan nokta ise şüphesiz, dahili bir Dolby ses kartı ile geliyor olması. Şahane!
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.
Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.