Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Counter Strike 2 Nedir? Counter Strike 2 Oynarken Kullanabileceğiniz Kulaklıklar

Counter Strike 2 yakın zamanda tüm gamerların kullanımına açılacak. Şimdilik sadece CS-GO’daki Rekabetçi istatistiklerine göre beta sürüme erişim hakkı kazanabiliyorsunuz. Oyun genel yapısıyla CS-GO ile aynı mantıkta çalışıyor. Yeni oyunun motoru Source 2 olarak değiştirildi. Oyuncular bu oyuna erişmek için mevcut CS-GO’larını güncelleyip Counter Strike 2’ye erişebilecekler. Yani ekstra olarak Steam üzerinden yeni bir oyun satın almanıza gerek olmayacak. Yeni oyun motoru sayesinde vuruş hissiyatı daha gelişmiş olacak. Oyundaki sis bombasının işlevi ve efektleri daha gerçekçi bir yapıda olacak. Bu sayede daha keyifli ve stratejik bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz. Yeni Counter Strike da Görüntü ve Ses açısından birçok geliştirme yapılmış. CS-GO’da olmayan ama yeni oyuna eklenen hoş bir özellik ile artık kullandığınız karakterin ayaklarına bakabiliyor olacaksınız. Bunu sizin bomba stratejisi yaparken daha mantıklı hamleler yapmanızı sağlayacak. Bomba geliştirmelerinde bir diğer önemli özelliklerden biri ise artık bombayı atmadan önce bombanın nereye düşmesini istediğinizin ön izlemesini yapabilmeniz olacak. Bu sayede nokta atışı hamlelerle güzel bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz.

 

Ayrıca silahlar konusuna gelecek olursak; Artık 0 gecikmeli bir şekilde atış cevabı alabileceğiz. Yani siz tuşa bastığınız anda düşman karaktere hasar verebileceksiniz. Ayrıca artık eski karanlık haritalardan kurtuluyoruz. Counter Strike 2’de artık haritalar daha HD olmasının yanında aynı zamanda daha parlak bir şekilde yenilenmiş. Oyun tam anlamıyla yaz aylarının başlarında tüm oyuncuların kullanımına açılacak olsa da CS-GO’da Oyun davranışlarınız, Rank seviyeniz ve Rekabetçi istatistiklerinize bağlı olarak Counter Strike 2’nin beta sürümüne erişim sağlayabiliyorsunuz. Bazı yayıncılar Counter Strike 2’yi yayınlarında oynuyorlar ve genel anlamda oyunun iyi yönde gelişmiş olduğunu düşünüyorlar. Bizce artık yani Counter Strike 2, CS-GO gibi tutulacak ve oyuncuların Counter serüvenleri tam gaz devam edecek.

 

 

Ayrıca Ses konusunda da önemli geliştirmeler söz konusu. CS 2 ile birlikte artık oyunda atılan bomba, silah ve yürüme seslerini gerçek hayattaki gibi duyabilecek ve Countercıların iyi bildiği ses kasmayı daha rahat yapabileceksiniz. Bu geliştirme oyuncu kulaklıklarına etkisi çok fazla olacak gibi. Tabii yeni Counter Strike 2’yi oynarken kullanmak isteyeceğiniz kulaklık önerilerini de sizlerle paylaştık. Yukarıda görüntüleyebildiğiniz kulaklıklar arasında oyuncu kulaklığı olmayan çok fazla kulaklık var. Bunun sebebi bu kulaklıkların çok ama çok düşük bir ses gecikmesine olanak sağlamasıdır. Bu kulaklıklar arasında hem kablolu oyuncu kulaklıkları, hem de kablosuz oyuncu kulaklıkları ve kulak içi kablosuz oyuncu kulaklıkları da bulunmakta. Counter Strike oynarken kullanabileceğiniz en iyi oyuncu kulaklıkları umarım bir oyuncu kulaklığı seçmenize yardımcı olmuştur. Ayrıca 2023 Oyuncu Kulaklık Önerileri bloğumuzu okumayı unutmayın. Bu tarzda içeriklerin devamı için bizi takip edin. 

1 Anker Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar, bugün piyasaya yeni sürülen bir kulaklıkla karşınızdayız; Anker Soundcore P3 Kablosuz Bluetooth Kulaklık.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canvarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore P3 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıBaşarılı ANC Uzun Batarya ÖmrüKaliteli Malzeme Şık Tasarım
EksileriDaha iyi bağlantı olabilirdi
Fiyatları

2Bang & Olufsen BeoPlay Portal Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Elimizde fark yaratan performansı mükemmel konfor, iyi ses kalitesi ve eşsiz tasarımı ile birleştiren bir oyuncu kulaklığı var.

 

Portal; Xbox konsolları, PC ve mobil aygıtlarla tam uyumlu bağlantı özelliklerine sahip. 

 

Dolby Atmos, 2.4 GHz özel bağlantı protokolü, AptX Adaptive destekli bluetooth 5.1, boom-arm çıkıntısına gerek kalmadan netlik üretebilen mikrofonları ve mobil uyguluma desteği ile Portal, günlük yaşantı, çalışma ve oyun ihtiyacı için satın alacağınız tek kulaklık gibi görünüyor!

 

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiÜstün Konforİyi Ses KalitesiDolby AtmosXbox - PS - PC DesteğiAptX Adaptive DesteğiANC ve Şeffaflık
EksileriMaksimum Ses Yüksekliği Daha Fazla Olabilirdi
Fiyatları

3Gamepower Magnus V2 Gaming Kulaklık

Uygun fiyatlı gaming kulaklık almak isteyen herkesin hemen hemen ilk tercihi Gamepower Magnus V2 oluyor. Ürüne genel hatlarıyla bakacak olursak fiyatının sonuna kadar hakkını veriyor diyebiliriz. RGB ışıklandırması bulunan kulaklığın kablo uzunluğu 2 buçuk metre. Yapısı zayıf olduğu için eğer iyi bakmazsanız kablosu ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kulaklığın 20 HZ-20khz arası ses çıkış hızı var. Üstündeki kafa bandı sayesinde konfor hisseyatı oldukça başarılı. Ancak uzun kullanımda kulaklık pedleri terletiyor. Kulaklığın 3 tane kablo var ilki sesi duymak için, ikincisi mikrofonu aktifleştirmek için, sonuncusu ise RGB ışığı açmak için kullanıyır.

ArtılarıUygun Fiyatlı OluşuRGB IşıklandırmasıPasif Gürültü ÖnlemeAyarlanabilir Kafa BandıPlayStation, Windows, Xbox Tam Uyumlu
EksileriTerleten kulaklık pediKalitesiz kablo yapısıSes YüksekliğiAkustik Yapı Yok
Fiyatları

4Sennheiser Game One Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

Game One, günümüzden 7-8 sene önce markete sunulmuş, Sennheiser’ın ilk oyuncu kulaklıklarından biri.

 

Marka artık GSP serisi üzerinden yeni modeller sunmakta. Sizlerle birlikte şu ana kadar bir çok GSP serisi Sennheiser oyuncu kulaklığı inceledik.

 

Yeni seri, daha modern ve yüksek malzeme kalitesine sahip gövde tasarımlarına sahip. Çok sayıda model arasında arkası kapalı olanlar da var, arkası açık olanlarda.

 

Game serisinde de benzer bir durum söz konusu. Burada 2 farklı model mevcut.

 

·       Game One – Arkası Açık

·       Game Zero – Arkası Kapalı

 

 

Hadi yakından bakalım!

ArtılarıÇıkarılabilir KabloOldukça KonforluÜstün Mikrofon KalitesiArkası Açık Dizayn, 3 Boyutlu Sahneye Açılan Bir KapıNatural Frekans Cevabı
Eksileriİzolasyon Eksikliği, Arkası Açık Kulaklıkların Ortak DezavantajlarındanAlt Frekans Cevabı, Akrası Kapalı Kulaklıklar Kadar Şiddetli Değil
Fiyatları

5Sennheiser GSP 670 Wireless Bluetooth 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı

Sennheiser GSP 670, markanın en tepe noktada bulunan oyuncu kulaklığı. Bu model, düşük gecikmeli kablosuz kullanım teknolojisi ile, diğer oyuncu kulaklığı modellerinden pek ayrı bir noktada.

 

Hadi yakından bakalım…

ArtılarıDüşük Gecikmeli Kablosuz BağlantıKonforlu YapıŞahane MikrofonÜstün Ses KalitesiBluetooth 5.0
EksileriMicro-Usb, Usb-C Yerine Görmek İstediğimiz Bir Port DeğilAğır Bir Kulaklık
Fiyatları

6Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı

Sennheiser GSP 300, markanın giriş seviyesi oyuncu kulaklığı. GSP serisi, tüm dünyada ki saygıdeğer oyuncular tarafından çokça tercih edilen, çokça sevilen bir seri.

 

GSP 300, serinin doğal olarak en uygun fiyatlı modeli olması ve özellikle bulunduğu fiyat bandı ile bir oyuncu kulaklığının sahip olması gereken özelliklerin büyük bölümüne sahip olması sebebi ile, markanın en çok kullanılan modellerinden biri.

 

Hadi yakından bakalım…

ArtılarıFiyatına Göre Başarılı Ses KalitesiHafif Ve KonforluÇok İyi Mikrofon Kalitesi Modern Ve Minimalist Dizayn
EksileriGSX 1000 Gibi Bir Amfi ile Birlikte Çok Daha İyi Performans SergiliyorCombo Jack, Günümüz Bilgisayarları İçin Daha Uygun Olurdu
Fiyatları

7Sennheiser GSP 500 Oyuncu Kulaklığı

Kulaklık.com inceleme ekibi olarak bu yazımızda sizlerle birlikte Sennheiser’ın GSP 500 model kulaklığına bir bakış atacağız.

 

Gameone, zero vb gibi diğer serilere göre kafa basıncı ayarlanabilen ve yapısal olarak farklılıklar içeren bir kulaklık olan GSP 500'ün bu özelliklerine yakından bakıp, oyuncu kulaklıklarında neden Sennheiser markasını tercih etmeliyiz sorusunun cevaplarını bulmaya çalışacağız.

ArtılarıSes KalitesiAçık KapsülMalzeme ve Kablo KalitesiMikrofon Kalitesi
Eksileriİri YapısıBass YetersizliğiSes Kartınız Zayıf İse Amfi GerekebilirUzun Saatler Sonrası Kafa Basıncı Artabiliyor
Fiyatları

8Sennheiser GSP 370 Wireless Oyuncu Kulaklığı

Bu yazımızda sizlerle Sennheiser’ın kablosuz oyuncu kulaklığı olan Gsp 370 modelini inceleyeceğiz. Oyun denildiğinde, günümüzde sadece bir eğlence aracı olmaktan öteye geçmiş, rekabetin dorukta olduğu, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve gerçekten çok büyük bir kitleye hitap eden bir sektörden bahsedebiliriz. Hal böyle olunca bu rekabetin içerisinde kendisine yer bulmak isteyen oyuncuların sayısı da gün geçtikçe artmaktadır.

 

Bu rekabete ortak olmanın yetenekten ve çalışmaktan başka bir yolu da gerçekten kaliteli ekipmanlara sahip olmaktan geçmektedir.

 

Gelin hep beraber Sennheiser bizlere bu kulaklığında bizleri rekabete ortak kılmak için neler vadediyor detaylarıyla inceleyelim.

ArtılarıMikrofon kalitesiDayanıklılık ve malzeme kalitesiOyun performansıUzun süreli kullanım konforu
EksileriGenel ses kalitesiGenel oyuncu ekipmanlarında kullanılan tasarıma biraz uzak olması
Fiyatları

9Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor

ArtılarıSağlam ANC60 Saat Pil ÖmrüSezgisel KontrolANC - Transparan Modunu BeğendikKulaklık Kutusu Sağlam ve İçeriği YeterliKaliteli BağlantıHafif ve Ergonomik Kullanım
EksileriKullanılan Malzeme
Fiyatları

10Sennheiser GSP 350 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Bu yazımızda, Sennheiser markasının en sevilen oyuncu kulaklığı modellerinden birine, GSP 350 modeline yakından bakıyoruz…

 

GSP 350, GSP 300 ile bir çok noktada benzer özellikler barındırıyor. Mesela tonal karakteri, mikrofon kalitesi, malzeme kalitesi ve tasarımı gibi birçok nokta neredeyse eşdeğer, modeli en farklı kılan nokta ise şüphesiz, dahili bir Dolby ses kartı ile geliyor olması. Şahane!

Artılarıİyi ÇözünürlükDolby 7.1 Ses KartıSes Yüksekliği Tatmin EdiciOldukça Hafif Ve KonforluÜstün Mikrofon Kalitesi
EksileriUSB-A Çıkış Ucu Herkese Göre Olmayabilir
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.