Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Xiaomi'nin Yani Giyilebilir Teknoloji Ürünleri Türkiyede Satışa Sunuldu!

Xiaomi Türkiye’ye yeni gelecek olan ürünlerinin fiyatlarını açıkladı. Yeni 3 tane Redmi ürünü piyasaya sürülecek. Bu ürünler;

 

·       Redmi Watch 3

·       Redmi Band 2

·       Redmi Buds 4 Pro 

 

Bu ürünlerin fiyatları açıklandı ve yakın zamanda teknoloji marketlerinde ve e-ticaret mağazalarında satışa çıkarılacak. Ürünler Redmi Note 12 ile nisan ayı içinde piyasaya çıkarılmış olacak. Hadi gelin hep beraber bu ürünlerin fiyatına ve özelliklerine bir göz atalım.

 

Xiaomi Redmi Watch 3 Fiyatı ve Özellikleri Nedir?

 

Redmi Watch 3, bir akıllı saat. 1.75 inçlik Amoled ekrana ve 600 nit’lik bir parlaklık sunmakta. Her an ekranı açık tutabilme özelliğine sahip akıllı saatin 121 spor modu ve kendi GPS’i bulunmakta. Kalp atışı takibi, SpO2 sensörlü, nefes egzersizi, stres ve uyku takibi gibi birçok güncel özelliğinin yanında adet döngüsünü izleyebileceğiniz özellikleri de mevcut. Xiaomi Redmi Watch 3 12 günlük pil ömrünü tam kapasite doluyken sunabiliyor. Xiaomi’nin yeni akıllı saati Redmi Watch 3’ün 2023 nisan ayında 1.999 TL olarak belirlenmiş.

 

Xiaomi Smart Band 2 Fiyatı ve Özellikleri Nedir?

 

Xiaomi’nin akıllı bileklik serisi Smart Band’ın en son modeli Smart Band 2, 14 günlük kullanım ömrü sunuyor. TFT bir ekrana sahip olan bilekliğin ekran boyutu 1.47 İnç olarak tasarlanmış. 30’dan fazla egzersiz modu, Kalp ritmi takibi, SpO2 ve uyku takibi gibi güncel özellikleri sunmakta. Bilekliğin yoğun kullanımlar 6 güne kadar pil ömrü düşebilmekte. Akıllı bilekliğin 2023 nisan ayı içerisinde Türkiye satış fiyatı 549 TL olarak belirlenmiş. 

 

 

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Fiyatı ve Özellikleri Nedir?

 

Gelelim Xiaomi’nin en son çıkardığı kablosuz kulaklığına. Redmi Buds 4 Pro, Redmi Buds serisinin en güncel ve en Premium modeli olarak karşımıza çıkıyor. Güncel Bluetooth 5.3 bağlantı sürümüyle kullanıcılara kararlı ve sorunsuz ir bağlantı vadediyor. 43dB gürültüye kadar aktif gürültü yani ANC özelliğini sorunsuz ve güncel mikrofonlarıyla sunabilen Bluetooth Kulaklığın LDAC ses codec’i sayesinde yüksek çözünürlüklü ses isteyen kullanıcılar için mantıklı bir seçim olacak gibi duruyor. 5 Dakikalık bir şarj etme süresiyle 2 saatlik ek pil ömrü kazanabileceğiniz Redmi Buds 4 Pro’nun şarj kutusuyla beraber 36 saatlik bir kullanım ömrü bulunuyor. Ayrıca kulaklıklar tek başına 9 saatlik bir şarj kapasitesine sahip. Redmi Buds 4 Pro’nun 2023 nisan aynı içerisinde Türkiye satış fiyati 1.499 TL olarak belirlenmiş. Bu tarz içeriklerin devamı için bizi takip etmeyi unutmayın.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.