Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Yeni 14 İnç ve 16 İnç Apple MacBook Pro Çığır Açan Ses Teknolojisine Sahip

Apple, MacBook dizüstü bilgisayarının amfilerini iyileştirerek kulaklık girişlerini yeniledi. Yeni Macbook Pro; altı hoparlörlü ses sistemi ve çığır açan ses teknolojisine sahip yapısıyla Airpods modelleri gibi yüksek ses kalitesine sahip kulaklıkları tam potansiyellerine taşıyacak amfi katı ile müzik keyfini arttıracak gibi duruyor. Apple, MacBook Pro’nun yeni devre tasarımı sayesinde yüksek empedanslı kulaklıklarının yani yüksek ses şiddetli kulaklıkları kullanımında yüksek performans alınabileceğini açıkladı.

 

yeni macbook modelleri

 

Kaliforniyalı teknoloji devi Apple, yeni 14 inç ve 16 inç macbook pro modellerinin DC yük algılama ve uyarlanabilir voltaj çıkışı özelliğine sahip olduğunu belirtti. Bu özellik üst düzey laptop ve dizüstü bilgisayarların çıkışlarını kulak içi kulaklık ve kulak üstü kulaklık fark etmeksizin otomatik olarak uyarlanmasını ve ayrıca dahili amplifikatörlerinin aşırı yüklenmemesini sağlıyor.

Yeni piyasaya sürülen MacBook Pro’nun yerleşik DAC'ı (dijital-analog dönüştürücü) 96 kHz'e kadar örnekleme hızlarını desteklemekte. Ayrıca 14 inç ve 16 inç her iki Macbook modeli de Apple uzamsal sesini destekliyor. Apple'ın uzamsal ses destekli kulaklıkları hakkında bilgi sahibiyseniz ya da Apple kulaklıkların ses kalitesinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız test edenler kulübü üyelerinin Airpods 2 ve Airpods 3 modellerini karşılaştırdığı yazımızı okuyabilirsiniz.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.