Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Spotify Kalp Butonunu Artı İle Değiştiriyor!

Spotify'ın müzik platformaları arasında baş sırada olduğunu herkes biliyor. Spotify kullanıcı deneğimini güçlendirmek için yeni değişiklikler yapacağını duyurdu. Bu değişiklikler Spotify'ın arayüzünü çokta etkileyecek değişiklikler değil. Sadece simgeler ve butonların işlevleriyle alakalı bir kaç değişiklik. 

Spotify kalp butonu, yeni keşfettiğiniz ve beğendiğiniz şarkıları veya çalma listelerini kaybetmemek amacıyla kullanılan bir işlevdi. Spotify bu butonu "+" simgesiyle değiştireceğini açıkladı. Spotify kendi blog sayfasında bu değişikliği yaptığını da duyurmuştu. 

Spotify'da sevdiğiniz bir şarkıları, çalma listelerini veya podcast'leri kitaplığınıza eklemek istiyorsanız "+" butonuna bir kez dokunmanız lazım. Eğer ki çalma listelerini, şarkıları veya podcastleri kişisel çalma listenize eklemek istiyorsanıda "+" düğmesine bir kez daha basmanız gerekiyor. 

Zaten Spotify bu özelliği daha önceden aktif etmişti. Bazı kullanıcılarda kalp simgesinin yanında yer alan üç nokta simgesinde çalma listesine eklemek için ayrı bir düğme yer alıyordu. Test aşamasından geçmiş gibi duruyor ki Spotify bu değişikliği yapmakta karar almış. 

 

spotify kalp simgesi

 

Spotify, Kullanıcılara Zamandan Tasarruf Etmeleri İçin Artı Düğmesini Getirdiğini Söyledi!

 

Spotify, kullanıcıların zamanının değerli olduğunu ve bu yüzden daha kolay bir şekilde şarkı ekleyip çıkarmak için kalp düğmesiyle artı düğmesini değiştirdiğini açıkladı. Zamandan tasarruf etmek için tasarralanan bu yeni özellik sizce de kullanıcıların zamanını daha verimli kullanmasına yardımcı olmaz mı? Kalp düğmesinin amacı bir şarkığı veya podcasti beğenmeniz için tasarlanmıştı. Uygulamada bir şarkıyı kaplediğinizde beğenilen şarkılardan o şarkıya erişim sağlayabiliyordunuz. Şimdi de "+" düğmesiyle amaca daha iyi hizmet söz konusu. "+" düğmesi sadece şarkılar veya podcastler için değil albümler veya sanatçılar içinde geçerli bir özellik.Spotify'da beğendiğiniz içerikte "+" düğmesine bastıktan sonra yeşil bir renge bürünüyor ise içeriğiniz kaydedilmiş demektir. Özellik dünya çapında Android veya iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanıma açık durumda. 

Yeniliklere doymayan Spotify geçtiğimiz günlerde OpenAi yapay zeka destekli dj özelliğini duyurmuştu. Yapay zeka destekli Spotify dj özelliğinin nasıl aktif edeceğinizi ve Spotify dj eklentisinin detaylarına ulaşmak için ilgili yazımızı inceleyebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.