Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Beats Fit Pro Modeli İçin Yeni Renk Çeşitleri Belli Oldu

Apple, Beats Fit Pro kablosuz kulaklıkları için yeni renk seçenekleri getireceğini öğrenmiştik. Yakın zamanda Beats Fit Pro modeli için yeni çıkarılacak renk seçeneklerinin neler olduğunu Apple resmen duyurdu. Bu renkler Beats'in genel renk tonunun dışında gibi duruyor;

 

  1. Derin Mavi
  2. Şimşek Sarısı
  3. Mercan Pembesi

 

 

Bu 3 rengin duyurulmasından sonra Beats Fit Pro kablosuz kulaklık modelinin 7 farklı renk seçeneği bulunuyor. Yeni renk seçeneklerinden önce Beats Beyazı, Beats Siyahı, Gri, Ametist ve Nane renkleri mevcuttu. Bu renkler şarkıcı Chlöe ile yapılan iş birliği sonucu yeni çıkacak olan albümü ve şarkısı için çıkarıldı. Tabi kulaklıkların ergonomik veya tasarımsal herhangi bir değişikliği yok. Premium sınıfa koyabileceğimiz Beats Fit Pro'yu Apple AirPods'ların spor odaklı kulaklık modelleri olarak tanımlamak mümkün. 

 

Beats Fit Pro Kablosuz Kulaklığın Yeni Renkleri Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

 

Beats Fit Pro Kulaklıkları Apple'ın Türkiye sayfasında görüntülemek mümkün olmasına karşın kablosuz kulaklığın yeni renk seçeneklerinden birini seçtiğinizde çok yakında geleceğini görüntülüyoruz. Yani kesin bir tarih belli değil. Fakat kulaklıklara 2023 şubat ayında 4899 TL gibi bir fiyata sahip olmak mümkün.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.