Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Spor İçin Kulaklık Önerisi: Tere ve Suya Dayanıklı Kulaklık Modelleri

Kablosuz kulaklık kullanımının son yıllarda artışa geçmesinin sebebi kuşkusuz daha konforlu ve rahat olmasından kaynaklı. Müzikseverler özellikle spor yaparken kablosuz kulaklık tercih ederek hem daha rahat şekilde sporunu yapıyor hemde en sevdiği şarkı veya podcastler sayesinde motivasyonunu artırıyor.

Spor yaparken kullanılacak kulaklığın ise maksimum konforu sağlaması şart. Bu kulaklıklar hareket ettikçe düşmeyen, bağlantı sorunu olmayan, şarj süresi uzun, terden ve sudan zarar görmeyen ve tüm bunların yanında ses kalitesi olarak da tatmin eden kulaklıklar olmalıdır. Ayrıca kaliteli mikrofonu olan kulak içi kablosuz kulaklıklar spor esnasında olası bir telefon görüşmenizi de sporunuzu bölmeden kolaylıkla yapmanızı sağlar.

Eğer sizde antrenman ortasında müziğinizin kesintisiz devam etmesini istiyorsanız spor için kulaklık önerilerimize göz atabilirsiniz.

2023 En İyi Spor Kulaklık Önerileri

1Anker Soundcore Sport X10 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar. Bugün sizler için Anker'in sporcuları hedef aldığı bir kulaklığın incelemesini yapacağız. Anker Soundcore Sport X10 Kablosuz Bluetooth Kulaklık. Hadi Başlıyalım.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canavarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore Sport X10 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıSağlam MalzemeKulak Tutuşu Gerçekten İyiErgonomik YapıDengeli Ses SeviyesiYeterli Kutu İçeriğiSpor Yaparken Güven Veriyor
EksileriMenteşe Daha Güven Verici OlabilirdiDaha Farklı Bir Kulak Silikonu SunulabilirdiTuşlu Olması
Fiyatları

2Sennheiser SPORT True Wireless Bluetooth Kulaklık

Selam, bugün sizler için Sennheiser’ın Momentum TW3’den önce piyasaya sürdüğü ve spor yapan kullanıcılar için çıkardığı Sennheiser SPORT True Wireless Modelini inceliyoruz. Özellikle kutu içeriği ve Sennheiser’ın yeni tasarım çizgisiyle karşımıza çıkan kulaklık bizleri çok memnun etti. Kutu içeriği olsun, alınan performans olsun bizleri çok mutlu etti. Hadi gelin incelemeye geçelim.

ArtılarıYeni Tasarım Çok Hoşumuza Gitti Kutu İçeriği Çok FazlaSes Kalitesi Gayet İyiTaşıma ipi çok kullanışlı Bluetooth 5.2Taşıma İpi Hoş Bir DetayDokunmatik Kontroller
EksileriKasası çizilebilir yapıda
Fiyatları

3Earfun Free Pro Kablosuz TWS Kulak İçi Kulaklık

Free Pro, Earfun ailesinin en küçük fiziksel boyutlara sahip üyesi. 

 

Model; hafif ve ergonomik gövdesi ile kulağın içinde kaybolarak, bu anlamda konforlu bir deneyim yaşatıyor. 

 

Ek olarak, zarif ve premium hissettiren tasarımsal yapısı; hem kutu, hem gövde özelinde yer alan parlak siyah aksanlar eşliğinde, göz alıcı bir estetiğe sahip.

 

Hadi yakından bakalım!

Artıları7 + 25 Saat Batarya ÖmrüFerah Ses KarakteriŞık TasarımKablosuz ŞarjUSB-CFiyat / Performans KralıANCBluetooth 5.2Hızlı ŞarjKüçük ve Hafif GövdeDokunmatik KontrolTek Taraflı Kullanım
EksileriSes Karakteri Herkese Göre DeğilBu Fiyat Etiketinde, Başka Şikayetimiz Yok
Fiyatları

4Bang & Olufsen BeoPlay E8 Sport True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

E8 Sport, Bang & Olufsen tam kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık modelleri arasında E8 etiketini taşıyan üyelerin son versiyonunu temsil ediyor.

 

Tam olarak aynı amaca hizmet etmesi için tasarlanmayan bir önceki model E8 Sport, biraz daha farklı bir dizayn anlayışına ve daha lüks bir görünüme sahipti.

 

E8 Sport, adından da anlaşılacağı üzere, dış koşullara dayanıklı gövdesi, kulakta sabit kalınmasını sağlayan destek kancası, kompakt boyutu, uzun batarya ömrü ve enerjik ses karakteri ile, bir aktif yaşam kulaklığı.

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiEnerjik Ses Karakteri, İyi Ses KalitesiKablosuz ŞarjUSB-CMobil Uygulama DesteğiIP57 Sertifikası
EksileriANC EksiğiDaha Konforlu Modeller KullandıkBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip Var
Fiyatları

5Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition Bluetooth Kulaklık

Bu senenin belki de en iyi True Wireless kulaklıklarından biri ile karşınızdayız. Klipsch T5 II True Wireless Sport Mclaren Edition; tasarımı ve kutu içeriğiyle, özel bir kulaklık.

 

Hayatımızda gördüğümüz en kapsamlı sunumlardan biri ile kutusunun içinden çıkıyor. Kutu içinden çıkan ekstralar, kulaklığın göz alıcı ve özel tasarıma sahip şarj kabı ve kabinlerle birleşince, ortaya pek premium bir deneyim çıkıyor. Şuna bakın…

ArtılarıÇok Çok İyi Kutu İçeriği Ve SunumÖzgün Ve Şahane TasarımKablosuz ŞarjUzun Batarya ÖmrüSporcular İçin Enerjik Ses KarakteriSes Kalitesi Genel Kullanıcı Sınıfını Fazlasıyla Tatmin Edecek DüzeydeSu Geçirmez Taşıma KabıKulaklıklarda Ip67 Suya Ve Toza Karşı Koruma
EksileriAktif Gürültü Engelleme YokFiyatıyla Her Bütçeye Hitap Etmiyor
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.