Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bowers & Wilkins, Px8 Özel Sürümünü McLaren'e Dönüştürüyor

Bowers & Wilkins , Px8 kablosuz kulaklıklarının süper havalı James Bond 007 versiyonundan sonra yüzünü otomotiv endüstrisine çevirdi. Bowers&Wilkins Px8 McLaren Edition için İngiliz lüks otomobil üreticisi McLaren ile ortaklık kurdu.

Kulaklık ses performansı açısından, Px8 kablosuz kulaklık modeli, etkin bir kaynaktan neredeyse kayıpsız ses iletim için Qualcomm'un aptX Adaptive kablosuz teknolojisini destekliyor. Ayrıca Px8 kulaklık modeli Bluetooth 5.0 ve 30 saate kadar pil ömrüne sahip.

Her bir kulakta, birçok muadilinden daha geniş bir ön ses sahnesi sunmak için açılı olarak yerleştirilmiş 40 mm'lik bir Karbon Koni tahrik ünitesi bulunuyor.

 

 

 

Bowers & Wilkins Music uygulaması aracılığıyla Android veya iOS cihazlara bağlantı kurabiliyor ve oynatma deneyimini etkilemeden ortam sesini iptal etmek ve engellemek için altı mikrofona sahip. Bowers & Wilkins kulaklık modeli Px8 McLaren Sürümü, B&W'nin kendi web sitesinden, McLaren çevrimiçi mağazasından ve belirli satıcılardan 699 £ fiyatla satın alınabilir. 799$, 799€.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.