Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bowers & Wilkins Daha İyi Pil Ömrü Sunmaları İçin Pi7 ve Pi5 Modellerini Güncelledi.

Bowers & Wilkins markası kablosuz kulaklık pazarına girdiğinde tarihler 2021’i gösteriyordu. Marka piyasaya 2 yeni kulaklık sürmüştü Pi7 ve Pi5. Bu bluetooth kulaklıkların biraz daha batarya ömrünü iyileştirmek için Bowers & Wilkins Pi7 S2 ve Pi5 S2 modelleriyle seriyi güncellemiş olacak. Bu modeller tamamen baştan tasarlanmış olmasa da S2 modellerde ufak geliştirmeler bulunuyor.

Pi7 S2 ve Pi5 S2’nin batarya ömürlerinde önemli geliştirmeler bulunduğunu söylemiştik. Kulaklıkların tek kullanımda 5 saatlik bir batarya ömrü bulunuyor. Pi7 S2 16 saat, Pi5 S2 ise 19 saat kutu batarya ömrüne sahip olacak.15 dakikalık hızlı şarj ile 4 saatlik ek batarya ömrüne de sahip oluyorsunuz. Aynı zamanda 2 yeni modelde de kablosuz şarj özelliği bulunmakta.

Tabi ki bu iki model arasındaki temel fark şu, ses kalitesi. Pi7 S2, uyumlu cihazlarla kullanıldığı zaman 24 bit / 48kHz aktarımla aptX Adaptif’i destekliyor. 9,2 mm dengeli armatür dinamik sürücüleri bulunuyor. Pi5 CD Kalitesinde ses ve normal aptX ile sunduğu kaliteden daha yüksek bir kalitede size müzik deneyimi sunuyor. Pi7 S2’de ekstra bir mikrofon yerleştirilmiş ve bu mikrofonu istediğiniz alana atayabiliyorsunuz. Kablosuz Kulaklıkların her ikisinde de ANC yani Aktif Gürültü Engelleme özelliği bulunmakta.

Kulaklıkların fiyatlandırması şu şekilde belirlenmiş; Pi7 S2 modeli 399$’lık fiyat etiketine sahipken, Pi5 S2 modeli ise 299$’lık fiyat etiketine sahip.

 

Kablosuz Kulaklık ve Bluetooth Kulaklık tercihleri konusunda kararsız kaldıysanız, En İyi Bluetooth Kulaklıklar kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.