Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sony Yeni Bluetooth Kulaklığı WH-1000XM5 Modelini Tanıttı

Sony Electronics, 21 Mayıs Cumartesi günü yeni Link Buds S ve WH-1000XM5 kulaklıkların piyasaya çıkışını kutlayan çarpıcı, etkileşimli bir lansman gerçekleştirdi.

 

Serinin bir önceki modeli olan WH-1000XM4’ e oranla yeni WH-1000XM5 bluetooth kulaklıklar üst düzey gürültü engelleme teknolojisi ve geliştirilmiş ses kalitesine sahip.

 

 

Bir diğer önemli özelliği ise yalnızca sesinizi alacak şekilde kalibre edilmiş dört huzmeli mikrofona ve her birini yakalamak için geliştirilmiş bir sinyal-gürültü oranına sahip.

 

 

Kulaklık toplamda 8 mikrofon ve iki adet QN1 ses işlemcisi ile desteklenmiş. Böylece orta ve yüksek frekanslarda daha iyi gürültü engelleme performansı elde ediliyor. Ayrıca ortam sesleri istenirse içeri alınabiliyor.

 

 

Etrafta ne kadar gürültü olursa olsun 30 mm' lik hassas mühendislik sürücü birimi ve ANC özelliği ile müziğinizin keyfini kesintisiz olarak çıkarabileceğinize dikkat çekilmiş. Ayrıca, hafif karbon fiber kompozit malzeme ve yüksek sertlikteki kubbe, ses netliğini artırarak daha geniş bir ses sahnesi sunuyor.

 

Dokunmatik dış yüzeyinde sürükleme kontrolü yer alan WH-1000XM5, Sennheiser Momentum 3 modelinden alışkın olduğumuz akıllı duraklama özelliği ile kulaklığı kulağınızdan çıkardığınız zaman müziği duraklatıyor.

 

Pil ömrü, hızlı şarj etme özellikleri, üstün ses kalitesi, rahat kulak yastıkları ve taşınabilir taşıma çantası, Sony'nin WH-100XM5 kulaklıklarını seyahat için mükemmel kılıyor.

 

 

Sony'nin WH-1000XM5 kulaklıkları ayrıca, siz bir sohbete başlar başlamaz müziğinizi duraklatan Speak-to-Chat yazılımına sahiptir ve Google Assistant ve Alexa'yı destekler. Kulaklığın piyasaya çıkış fiyatı ise 399 Dolar olarak belirlendi.

 

Teknik özellikleri:

Ağırlık: 250 gr
Empedans: 40 ohm
Frekans Tepkisi: 4 Hz - 40.000 Hz
Pil Ömrü: Maks 30 saat (ANC AÇIK), Maks 40 saat (ANC KAPALI)
Bluetooth: 5.2
Ses Codecleri: SBC, AAC, LDAC
ANC: Var
Transparan Mod: Var

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.