Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

1000 TL Altı En İyi Kablosuz 10 Fiyat Performans Bluetooth Kulaklık

Bluetooth kulaklık dünyası, özellikle tam kablosuz kulaklıkların yaygınlaşmasıyla birlikte bir müzik severin kulaklık yolculuğunda ki ilk ve hatta belki de son durağı oluyor. Uygun fiyatlı kulaklık arayanların sıklıkla merak ettiği fiyat aralığı olan 1000 TL altı kablosuz kulaklık modelleri hayli ilgi görüyor. Elbette uygun fiyatlı bluetooth kulaklık demek, satın almak istediğin kulaklığın giriş seviyesi bir kulaklık olduğu anlamına gelmiyor. Hem özellikleri açısından hem de fiyat açısından maksimum performans sunan kulaklıklara ise fiyat/performans kulaklıkları denir.

 

Bluetooth kulaklıkların pratikliği, sadece müzik severler için değil, aynı zamanda sürekli hareket halinde olanlar için de büyük bir avantaj sunuyor. Kabloların yokluğu, kulaklık kullanımını sınırsız hale getirirken, daha özgür bir dinleme deneyimi de sunuyor. Bu tam kablosuz kulaklıklar, özellikle spor yaparken, dışarıda yürürken veya iş yerinde çalışırken kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Dahası, gelişen teknoloji sayesinde, kablosuz kulaklıklar artık ses kalitesi konusunda da oldukça rekabetçi hale geldi. Bu durum, müzik severler için tam kablosuz bluetooth kulaklıkların daha da çekici hale gelmesini sağlıyor. Yani sonuç olarak, hem uygun fiyatlı hem de yüksek performanslı bir kulaklık arayanlar için tam kablosuz bluetooth kulaklıklar mükemmel bir seçenek olabilir.

 

Günümüzde bir fiyat performans bluetooth kulaklık almak isteyen müzik severin ise ilk uğrayacağı durağın Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklıklar olduğunu biliyor ve bu yüzden size daha önce incelediğimiz, dinlediğimiz bluetooth kulaklıklar arasında çeşitlli fiyat aralıklarına göre en iyiler listeleri hazırlama isteği duyuyoruz.

 

Bu yazımızda, aşağıda listeledeğimiz 10 farklı tws 2023 bluetooth kulaklık önerisi ile birlikte, bu kulaklıkların fiyatlarını, artılarını - eksilerini ve genel özelliklerini karşılaştırma imkanı bulacaksınız.

2023-un-en-iyi-bluetooth-kulakliklari

Bluetooth Kulaklık Önerisi: 2023' ün En İyi Kablosuz Kulaklık Modelleri

Günümüzde bir kulaklık almak isteyen müzik severin ilk uğrayacağı durağın Bluetooth Kulaklıklar olduğunu biliyor, bu yüzden size 2022'nin en iyi bluetooth kulaklık tavsiyesi vermek istiyoruz.

 

Unutmayın ki, bu liste biz yeni ürünler dinledikçe güncellenebilir, sıralama değişebilir. 

 

Benzer şekilde, bir fiyat performans bluetooth kulaklık bir kriter dahilinde çok iyi olabilirken, başka bir kriter dahilinde size hitap etmeyebilir. Bu anlamda, incelemenin tamamını okumakta fayda var.

Sıra

Kulaklık Marka ve Modelleri

Pil Ömrü

Ses Kalitesi

ANC

Fiyat Aralığı

1

TaoTronics Soundliberty 53 Pro

24+ saat

Orta

Hayır

400-600 ₺

2

JBL Live Free Nc Plus Tws

14+ saat

İyi

Evet

700-969 ₺

3

TaoTronics Soundliberty 97

29+ saat

Orta

Evet

400-500 ₺

4

Jabra Elite 2 True Wireless

21+ saat

Harika

Hayır

700-950 ₺

5

EarFun Free 2 True Wireless

30+ saat

Harika

Hayır

700-1000 ₺

6

Haylou Gt1 Plus

18+ saat

Orta

Hayır

200-400 ₺

7

JBL Wave 100TWS

20 saat

İyi

Hayır

750-1000 ₺

8

Earfun Free Mini

24+ saat

Orta

Hayır

400-849 ₺

9

Samsung Galaxy Buds Pro

20+ saat

İyi

Evet

900-1000 ₺

10

JBL T125 Tws

30+ saat

İyi

Hayır

600-799 ₺

*Tablodaki fiyat aralıkları yaklaşık değerler olup, piyasadaki dalgalanmalara bağlı olarak değişebilir. Bu listedeki kulaklıklar, kullanıcıların bütçelerine ve tercihlerine göre en iyi fiyat-performans oranını sunmaktadır.

1Earfun Free Mini True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Earfun Free Mini True Wireless modeli uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için mükemmel bir ürün. Kulaklık, Voice Clarity sayesinde net konuşma deneyimi sağlıyor.


Ergonomik dizaynı son derece başarılı olan ürünü kolaylıkla yanınızda taşıyabililirsiniz.

IPX7 serfitikası bulunan kulaklık tere ve suya karşı dayanıklı.

Earfun Free Mini 1,5 saatte, saklama kutusu ise 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj oluyor.

Hem fiyatıya hemde performansıyla uzun süreli kullanımda sizlere kesinlikle üzmeyecek bir bluetooth kulaklık.

ArtılarıDokunmatik Kontrol24 Saat Dinleme Süresi GreenRadio Stereo TeknolojisiErgonomik DizaynVoice Assistant kullanımıNet Konuşma İçin Voice Clarity Tere ve Suya Karşı Dayanıklı
EksileriHassas Malzeme KalitesiBluetooth V5.0 VersiyonANC Yok
Fiyatları

2JBL LIVE FREE NC + TWS Bluetooth Kulak İçi kulaklık

JBL'in onlarca kulaklık seçeneği var. 


Bir teknoloji devi olan marka ülkemizde de taşınabilir hoparlörleri ve bluetooth kulaklıkları ile büyük bir popülariteye sahip. Markanın ürün gamı, özellikle güvenilir hizmet ve genel tüketici tarafından beğenilen ses karakteri ile cana yakın bir hissiyata sahip denilebilir.

 

Live Free NC +, kendi fiyat etiketinde bazı üstün başarılara sahip. Bunların başında şüphesiz ANC özelliği yer alıyor.

 

Tamin edebileceğiniz üzere, konuşma esnasında veya müzik dinlerken dış sesleri içeri alan şeffaflık modu teknolojisiyle doğal bir dinleme deneyimi yaşayabiliyor, dışarıda güvenle seyahat edebiliyor veya ofiste iş arkadaşlarınızı duymaya devam ederek çalışmalarınızı sürdürebiliyorsunuz.

 

Multipoint desteği ve tek taraf kullanım ile bağlantı özellikleri konusuna da premium bir anlayış getiren Live Free NC + bluetooth kulaklık, belki sadece şarj kutusunun sağladığı ekstra pil ömrü ile eleştirilebilir. JBL burada rakiplerinin gerisinde kalarak 7+ 14 saatlik bir batarya ömrü sunuyor. 

 

Zıt bir şekilde, kutu kablosuz şarjı da destekliyor. Yine IPX7 sertifikası ile süper suya dayanıklı gövde, sporda ve yağmur altında kullanıma oldukça uygun. Açıkçası, Live Free NC+ ile suya karşı endişe etmenize gerek kalmıyor.

ArtılarıANC Desteğiİyi Malzeme KalitesiFiyat / Performans KralıŞeffaflık ModuKablosuz Şarj DesteğiIPX7 Sertifikası
Eksileri7 + 14 Saat Batarya Ömrü Şarj Kutusu Özelinde Rakiplerinin Gerisinde
Fiyatları

3Taotronics Sound Liberty 97 Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar, sizlere bugün Taotronics Sound Liberty 97 Bluetooth kulaklığını inceleğeceyiz. Bu kulaklık hakkında görüşüm bir fiyat / performans kulaklığı olmasıdır. En öne çıkan özelliklerinden bir tanesi budur.

Kulaklık yapı itibari ile zahmetsiz ve istediğiniz her yerde güzel bir ses deneyimi ile müzik film dizi ve video izlemek için gayet yeterli ve kompakt bir cihaz cihazı kullanırken gerçekten çok memnun kaldım umarım almak isteyen kişilere iyi bir rehber olur fiyatı bütçenize uygun gelirse almanızı şiddetler öneririm

ArtılarıFiyat / Performans
EksileriDaha İyi Malzeme Kalitesi olabilirdi
Fiyatları

4Jabra Elite 2 Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Jabra Elite 2, markanın yakın zamanda Elite ailesini genişletmesiyle ortaya çıkan yeni 5 modelin giriş noktası.

 

Elite 2, çok uygun bir fiyat etiketi ile üstün konfor, iyi mikrofon kalitesi ve başarılı bir ses performansı sunuyor.

 

Ürünün detaylı incelemesine hazırlanırken, modeli En İyi 1000 TL Altı Tam Kablosuz Kulak İçi Kulaklık listesine rahatlıkla dahil edebilecek kadar dinledik. 

 

Elite 2, tasarımsal açıdan da göze hitap ediyor. Bu kulaklık kulak kanalının içine oturduğunda, burada gözden kaybolabilecek bir doğal bir dizayna sahip.

ArtılarıÜstün KonforFiyat / Performans Kralıİyi Ses KalitesiBaşarılı Mikrofon PerformansıTasarımsal Açıdan Göze Hitap Eden Estetiğe SahipIP55 Suya Ve Toza Karşı DayanıklılıkJabra Sound + Mobil Uygulama Desteği
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz Yok
Fiyatları

5Earfun Free 2 TWS Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Earfun, henüz yepyeni fakat sesini tüm müzikseverlere duyurmayı başarmış, fiyat / performans odaklı ürünler üreten bir ses teknolojileri firması.

 

Marka, son bir kaç yılda satış rekorları kıran TWS, yani tam kablosuz kulak içi kulaklıklar kategorisi dahilinde bir çok ödül toplayan modele sahip.

 

Free serisi, bunlar arasında en uygun fiyata sahip modelleri barındırsada, özellikleri ile şaşkınlığa uğratıyor.

 

Free 2’nin sahip olduğu; kablosuz şarj desteği, IPX7 sertifikası, Qualcomm AptX codec desteği, dokunmatik kontrol, hızlı şarj özelliği ve dahası normalde çok daha fazla fiyat etiketine sahip ürünlerde karşımıza çıkıyor.

 

Bu anlamda kulaklık, uygun fiyat bandında çok ciddi performans sunan sayılı modeller arasında yerini alıyor.

ArtılarıKablosuz Şarj Desteği30 Saat Batarya Ömrü + Hızlı ŞarjDokunmatik SensörFree 2, Bir Fiyat Performans CanavarıIPX7 Desteği
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz Yok
Fiyatları

6JBL Wave 100 Tws Bluetooth Kulaklık İncelemesi

Ürün, şu ana kadar kullandığım Bluetooth kulaklıklar arasında en iyi f/p ürünü. Bluetooth kulaklık alanına giriş için gayet ideal.

Kulaklıkların ortalamanın üstünde bir büyüklüğü var. Buna rağmen kötü bir görüntü oluşturmuyor. Kulaklık üzerindeki düğmeler gayet iyi konumlandırılmış. Düğmelere bassanız da kulaklıkların konumu kulağınızda değişmiyor. 

Ürünün güven veren bir plastiği var. Kulaklıkların düşürme esnasında hasar alacağını düşünmüyorum. Şarj ünitesini kulaklıktan daha hassas duruyor. Tabiki bunlar benim tahminim ürüne sağlamlık testi yapmadım.

 

Kulaklıklar gayet hafif. Kulakta herhangi bir ağırlık yapmıyor, uzun süreler kullansanız da rahatsız etmiyor. Kulaklıklar kulağa tam oturuyor. Kafanızı sallama durumunda bile yerinden oynamıyor.

ArtılarıFiyat PerformansKüçük Şarj ÜnitesiKulağa İyi Oturan Tasarım Stabil Bağlantı Başarılı Pasif İzolasyon
EksileriKapaksız Şarj ÜnitesiUygulama Desteği Yok
Fiyatları

7TAOTRONİCS SOUNDLIBERT 53 Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

11

Artıları11
Eksileri11
Fiyatları

8JBL Tune 125tws Kablosuz Kulak içi Bluetooth Kulaklık

JBL Tune 125, markanın uygun fiyatlı tam kablosuz seçenekleri arasında yer alıyor.

 

İyi malzeme kalitesi, enerjik ses karakteri, 32 saat batarya ömrü ( 8 + 24 Saat) ve tek taraf kullanabilme özelliği ile günlük kullanım performansı fiyatına oranla yüksek bir tam kablosuz bluetooth kulaklık bu.

 

Bluetooth 5.0 ve USB-C portu gibi noktalar modelin modern çağa yönelik bazı gereksinimlerini karşılarken, kulaklığın burada ANC özelliği gibi çoğu akıllı özellikten de mahrum bırakıldığını söylemekte fayda var.

ArtılarıÜstün Malzeme Kalitesi32 Saat Batarya Ömrü (8 + 24 Saat)Bluetooth 5.0USB-C
EksileriBenzer Fiyatlara Sahip Olup, ANC Özellikli Modeller Mevcut
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.