Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bluetooth Kulaklık Önerisi: 2023'ün En İyi Kablosuz Kulaklık Modelleri

Günümüzde kulaklık almak isteyen müzik severin ilk uğrayacağı durağın Bluetooth Kulaklıklar olduğunu biliyor, bu yüzden size Bluetooth Kulaklık Önerisi: 2023'ün En İyi Kablosuz Kulaklık Modelleri listemizi sunuyoruz..

Bildiğiniz üzere kablosuz kulaklık dünyası, dinamik, renkli ve rekabetçi yüzlerce modelden oluşan süper çeşitli bir piyasa. Bu durum doğal olarak seçim yapmamızı da zorlaştırıyor. Kulaklık seçimi yaparken; Ses kalitesi nasıl, konforlu mu, batarya süresi ne kadar, ANC özelliği başarılı mı, mikrofon kalitesi nasıl, çoklu cihaz bağlantısı var mı vb. yüzlerce sorudan oluşan bir muamma. 

Hal böyle olunca  en iyi bluetooth kulaklıklar arasından seçim yaparken kararsız kalabiliyoruz. Tabii bir de işin içine bütçe girince karar verme aşaması hayli uzuyor. Herkes için önemli olan kriterlerden birisi de seçeceğiniz kulaklık modelinin uygun fiyatlı kulaklık olarak nitelendirilebilmesi. Peki uygun fiyat verirken kulaklığın kalitesinden ödün vermeniz gerekiyor mu ? Tabii ki hayır ! İşte bu nokta da fiyat/performans bluetooth kulaklıklar devreye giriyor. "Bütçem az ancak iyi de bir bluetooth kulaklığım olsun" diyorsan bu listeyi inceleyerek kendi bütçene uygun kablosuz kulaklık modelini bulabilirsin.

 

SIRA

MARKA/MODEL

KULAKLIKCOM PUANI

PİYASA FİYATI

1

Sennheiser Momentum True Wireless 3

9.3

8.599₺

2

Bang & Olufsen EX

9.4

12.999

3

Apple Airpods Pro 2

8.8

7.020

4

Sony WF-1000XM4

8.6

4.599

5

Anker Soundcore R100

7.9

1.299

6

Apple Airpods MAX

8.5

20.499

7

Sennheiser Momentum 4

9.1

13.999

8

Sony WH-1000XM4

9.1

11.999

9

Anker Soundcore Life 10

7.4

2.164

10

JBL Tune 510 BT

7.0

2.179

11

Samsung Galaxy Buds Pro

7.5

1.750

12

JBL Tune 225 TWS

6.9

2.440

13

Focal Bathys Kablosuz Hi-Fi Kulaklık

9.0

19.979

14

Beats Studio Buds

7.4

2.799

15

Huawei Freebuds 4i

7.8

1.399

 

İŞTE 2023 BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİLERİ

Kulaklık özellikleri açısından; Ses kalitesi, mikrofon performansı, batarya süresi ve premium hissiyatı ile öne çıkan Sennheiser, Bang Olufsen, Jbl, Earfun, Anker, Apple, Sony gibi kulaklık markaları bu yılda satış rekorları kırmaya devam ediyor. Listemizde de bu ve buna benzer birçok markadan her fiyattan kablosuz kulaklık modelleri yer alıyor. Unutma bu listemiz sürekli güncelleniyor:)

1Bang & Olufsen EX Kulak İçi TWS

Bang & Olufsen bir çok hoparlör ve kulaklık modeline sahip bir danimarka firması.

 

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

Artıları Üstün KonforDengeli Ses Karakteri, Üstün Sonik PerformansÖzenli İşçilik, Premium Malzeme KalitesiBaşarılı ANC PerformansıMobil Uygulama DesteğiUSB-CGöz Alıcı Tasarım. Zarif Ve ÖzgünTatmin Edici Mikrofon Performansı
EksileriKişisel Ergonomiye Bağlı Olmakla Birlikte, Kulakta Bir Süre Sonra Pozisyonunu Kaybedebiliyor.Kulak Silikonları Tarafında Kalite ArtabilirdiDoğru Kullanılmazsa Kasa Yüzeyi Çizilebiliyor
Fiyatları

2Apple AirPods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

GENEL DEĞERLENDİRME;

Selam, bugün Apple markasının yeni kulaklığı AirPods Pro 2. Nesil’in incelemesiyle karşınızdayız. Apple’ın mükemmel kulaklıklar ürettiğinin farkındayız. Bir önceki nesil AirPods Pro ile arasındaki farklara inceleme içerisinde de değineceğiz ama Apple bu sefer bizleri çok şaşırttı. Hadi gelin ilk önce kutu içeriğine bakalım ve ardından incelemeye geçelim.

 

Kutu İçerisindekiler;

-        Kullanım Kılavuzu ve diğer belgeler.

-        Lightning Kablosu. (Type-C to lightning)

-        4 Farklı Silikon Uç. (XS, S, M, L)

-        Airpods Pro 2. Nesil Şarj Kutusu.

-        Airpods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklıklar.

ArtılarıKusursuz MikrofonMükemmel ANC - Transparan ModGeliştirilmiş Ses PerformansıTasarımsal Şık GeliştirmelerCilt Algılama Sensörü Akıcı ÇalışıyorH2 Çip Farkı
EksileriMalzemede geliştirmeler olabilirdiMalzemede geliştirmeler olabilirdiDokunmatik Panel Kullanımı Pek Gelişmemiş
Fiyatları

3Samsung Galaxy Buds Pro Bluetooth Kulaklık

Bu incelememizde Galaxy Buds Pro modeli konuğumuz olacaktır. Kulaklığın genel özellikleri şu şekildedir; • Bluetooth Versiyon Bluetooth v5.0 • Bluetooth Profilleri A2DP, AVRCP, HFP • Kutu İçeriği Şarj Kutusu, Kulaklık, Kulaklık uçları (S, M, L), Hızlı Başlangıç Kılavuzu, USB Kablosu • Sensörler Akselerometre, Jiroskop Sensörü, Hall Sensörü, Yakınlık Sensörü, Dokunmatik Sensör, VPU (Ses Alma Birimi) • Dayanıklılık IPX7 Suya dayanıklı • Tipik Kullanım Süresi (ANC Açık) 5 Saat • Mikrofon Sayısı 6 • Ambiyans Sesi • Active Noise Cancellation • Ses Algılama sistemi • Dolby Atmos® • Dolby Head Tracking™ • AKG imzalı 2 yollu hoparlör (11 mm woofer, 6.5 mm tweter) Teknik özelliklerini incelediğimizde, ANC(Aktfi Gürültü Önleme), Ambient Sound(Ortam Sesi), Dokunmatik Kontrol, 6 mikrofon, IPX7 su geçirmezlik seviyesi, bluetooth 5.0 ve ses algılama sistemi gibi güncel gelişmiş özelliklere sahip bir kulaklık olarak gözümüze çarpmaktadır.

ArtılarıBas, Mid ve Tiz Performansı fiyatına göre güzelANC (Active Noise Cancelling)Transparan ModStabil bağlantı kalitesi ( Bluetooth 5.0)USB Type-CYeterli Derecede Malzeme Kalitesi3 Farklı Boyutta Yedek Silikon UçAKG imzalı 2 yollu hoparlör (11 mm woofer, 6.5 mm tweter)
EksileriErgonomi (Kulağıma oturtmak biraz uğraştırıcı)Samsung Mobil Uygulaması Apple IOS tarafında kötü
Fiyatları

4 Anker Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar, bugün piyasaya yeni sürülen bir kulaklıkla karşınızdayız; Anker Soundcore P3 Kablosuz Bluetooth Kulaklık.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canvarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore P3 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıBaşarılı ANC Uzun Batarya ÖmrüKaliteli Malzeme Şık Tasarım
EksileriDaha iyi bağlantı olabilirdi
Fiyatları

5Sony WF-1000XM4 ANC TWS Kulak İçi Kablosuz Bluetooth Kulaklık

WF-1000XM4, önemli bir kulaklık. Bu model, bir ANC kralı. Neredeyse çıktığından beri benzer fiyat aralığında değerini git gide koruyan, hatta arttıran amiral gemisi bu açıdan da saygıyı hak ediyor.

 

WF-1000XM4, şehir yaşamına uyum sağlayan akıllı özellere sahip, çok iyi aktif gürültü engelleyici performansı gösteren bir kulaklık. Bu alanda, belki de en iyisi.

 

Akıllı özellikleri, speak - to - chat ve konum bilgisi dahilinde eylemler tanımlayabileceğiniz sistemler kadar gelişmiş durumda. Bunları süper kullanışlı ve kişiselleştirilebilir bir mobil uygulama yardımıyla kontrol edebiliyorsunuz.

 

Hafızalı slikon - sünger karışımlı özel süngeri, kablosuz şarj destekli kutusu, iyi mikrofon kalitesi ve başarılı sonik performansı ile, bu Sony güvenilir bir premium.

ArtılarıSektör Standardı ANC PerformansıPek İnovatif Akıllı ÖzelliklerŞahane Mobil UygulamaÇok İyi Hybrid Kulak Uçları
EksileriSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Abisi WH-1000XM4 Kadar Olmasa da, Biraz BoğukYedek Uçların Ekstra Olarak Satışta Olmaması, Akıl Almaz Bir EksiklikŞarj Kutusunun Kapağı Uzun Süre Sonra İşlevini KaybedebiliyorXM3'den Sonra Kabalık Bir Nebze Gitmiş Ama Daha da Gitmeli
Fiyatları

6Anker Soundcore Sport X10 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar. Bugün sizler için Anker'in sporcuları hedef aldığı bir kulaklığın incelemesini yapacağız. Anker Soundcore Sport X10 Kablosuz Bluetooth Kulaklık. Hadi Başlıyalım.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canavarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore Sport X10 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıSağlam MalzemeKulak Tutuşu Gerçekten İyiErgonomik YapıDengeli Ses SeviyesiYeterli Kutu İçeriğiSpor Yaparken Güven Veriyor
EksileriMenteşe Daha Güven Verici OlabilirdiDaha Farklı Bir Kulak Silikonu SunulabilirdiTuşlu Olması
Fiyatları

7Apple Airpods 3 TWS Kulak İçi Kablosuz Kulaklık

Airpods 3,  Apple'ın en yeni tam kablosuz kulak içi kulaklığı. 

 

Airpods 2'den sonra müziksevelere sunulan Airpods Pro; markanın ilk ANC özellikli kulaklığı olmasıyla birlikte, bizleri "spatial audio" ile de tanıştırmıştı.

 

Airpods 3, slikonlu bir yapıda değil. Pasif izolasyonu vasat olan model, doğal olarak bir aktif gürültü engelleme teknolojisi de barındırmıyor.

 

Herşeye rağmen; spatial audio, bir önceki nesile nazaran daha iyi ses kalitesi ve batarya ömrü ile, günlük kullanım kralı olmaya hazır bir kulaklık inceliyoruz.

ArtılarıDaha İyi Batarya ÖmrüÜstün KonforModern Tasarımİyi Malzeme KalitesiStabil ve Hızlı BağlantıGünlük Kullanım KralıSpatial AudioDaha İyi Ses Kalitesi
EksileriVasat Pasif İzolasyonBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip Var
Fiyatları

8Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor

ArtılarıSağlam ANC60 Saat Pil ÖmrüSezgisel KontrolANC - Transparan Modunu BeğendikKulaklık Kutusu Sağlam ve İçeriği YeterliKaliteli BağlantıHafif ve Ergonomik Kullanım
EksileriKullanılan Malzeme
Fiyatları

9Jabra Elite 4 Active Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Jabra Elite 4, markanın yeni seri Elite modelleri arasında hareket özgürlüğü ve aktif yaşamı temsil eden bir fiyat / performans kralı.

 

Bu kulaklık üstün konforlu yapısı, kulakta çok sabit kalabilen karakteri ve suya ve toza karşı son derece dayanıklı gövdesi ile bir spor kulaklığı olarak da düşünülebilir.

 

Elite 4'te ANC özelliği ve Spotify Tab gibi premium akıllı özellikler de bulunuyor. Bunun yanında, mobil uygulama desteği sayesinde kulaklığın ses karakterini istediğiniz yöne doğru evriltebiliyor, kablosuz biçimde güncelleme yapabiliyor ve deneyimi bir çok yönden kişiselleştirebiliyorsunuz.

 

Bluetooth 5.2 altyapısında oldukça stabil bir bağlantı sunan model, rüzgar korumalı 4 adet mikrofonu ile net ve temiz çağrı deneyimi de yaşatabiliyor. Benzer şekilde, bu mikrofonlar dış sesi doğal bir biçimde kulaklarınızın içine alarak, örneğin koşu esnasında güvenliğinizi ve farkındalığınızı arttırabilecek şeffaflık modu ile birlikte de çalışıyorlar.

ArtılarıÜstün KonforKulakta Çok Sabit Kalabilen TasarımIP57 Suya ve Toza Karşı DayanıklılıkANC ÖzelliğiMobil Uygulama DesteğiBaşarılı Sonik Performansİyi Mikrofon KalitesiBluetooth 5.2
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Hiçbir Şikayetimiz YokMıknatısların Yetersiz Olduğundan Kutu İçerisinde Hareket FazlaDaha Farklı Bir Silikon KullanılabilirdiKutu Çizilebilir Materyalden Oluşmuş
Fiyatları

10Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

11JBL Bluetooth Kulaklık Tune 225 TWS

 JBL Tune 225TWS Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, sıkı bir rekabet ortamında ilerleyen ve büyüyen bluetooth kulaklık pazarında ki güncel ve karşılanabilir modeller arasında.

 

JBL T serisi isminde ki "T" harfi, aslında "Tune" kelimesinin kısaltması. Markanın kulaklık modelleri, bir kaç seriye bölünmüş durumda. Her seri içerisinde, her bütçeye yönelik birçok seçenek bulunuyor.

 

Bu seriler:

 

·       C Serisi

·       E Serisi

·       Everest Serisi

·       Club Serisi

·       JR Serisi

·       Live Serisi

·       Tune Serisi(Tune 225 TWS Burada)

·       ve Tour Serisi şeklinde sıralanabilir.

 

JBL Tune serisi kulak içi modelleri arasında ise;

 

·       Tune 110

·       Tune 115BT

·       Tune 115 TWS

·       Tune 125 TWS

·       Tune 130NC TWS

·       Tune 205 BT

·       Tune 215 BT

·       Tune 225 TWS (Bizim Kulaklık)

·       Tune 230 NC TWS modelleri yer alıyor.

 

Tune serisi, ülkemizde ve dünyada en çok tercih edildiğini gördüğümüz JBL bluetooth kulaklıkların başında geliyor.

 

Bunun sebeplerin başında muhakkak bu bluetooth kulaklıkların malzeme kalitesi, bağlantı performansları, konforları ve makul seviyedeki sonik performansları ile fiyat/performans kavramının altını doldurabiliyor oldukları gerçeği gelse de, ortada büyük bir hype olduğu da gözden kaçmıyor. Zira, tekrarlamak gerekirse, günümüzde bir bluetooth kulaklık alırken göz önünde bulundurmanız gereken çok fazla model var. 

 

Tune 225, özellikle çok fazla karşılaşmadığımız, Airpods benzeri açık tasarımlı kapsülleri, makul ses performansı ve diğer özellikleri ile, güvenilir ve özgün bir seçenek. 

ArtılarıFiyat / Performans Ürünüİyi Malzeme KalitesiOldukça KonforluGüncel Bluetooth SürümüUSB-C
EksileriBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip VarBas Şiddeti, Çoğu Kulağı Tatmin Etmeyecektir
Fiyatları

12Apple Airpods MAX Kulak Üstü Kulaklık

Apple, bildiğimiz gibi dünyanın en önde gelen teknoloji şirketleri arasında.

 

Firmanın sektöre kattığı değer, ölçülemeyecek kadar büyük.

 

Bilgisayarlar, cep telefonları, ekranlar ve dahası hakkında geliştirmeler yapan markanın hali hazırda satışta olan 5 farklı kulaklık modeli var.  

 

·       Earpods (3.5mm Jacklı ve Lightning Adaptörlü)

·       Airpods 2

·       Airpods 3

·       Airpods Pro

·       Airpods Max

 

Platformumuzda daha önce bu kulaklıklardan bazılarını detaylı şekilde inceledik. 

 

Apple incelemelerimize gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Airpods'lar, belki de en çok tercih edilen gerçek kablosuz kulak içi kulaklıklar olarak anılabilir. Markette ki bilinirlikleri ve satış hacimleri bir hayli yüksek. 

 

Öncelikle Airpods 2, yıllar boyu günlük kullanım kralı kulaklıklardan biri olarak görüldü ve geniş bir kitle tarafından; konuşma yapmak, video izlemek ve müzik dinlemek için tercih edilen model oldu.

 

Bunun ardından, geliştirilen Airpods 3 ile günlük kullanım deneyimi, mükemmel iletişim ve kesintisiz konfor yeni bir kalıba büründü.

 

Apple Airpods Pro, markayı aktif gürültü engelleme özelliği (ANC) ve sarmayalan 3 boyutlu deneyimi ile kulaklarınıza kucak açan spatial audio teknolojisi ile kavuşturan model oldu. Bu kulaklığın bir temel farkı daha, doğal olarak içeri girdiği zaman kulak kanalını kapatacağı, slikonlu bir yapıya sahip olmasıydı.

 

Ardından, çok ilginç bir şey oldu ve biz ilk defa; bir Apple kulak üstü kulaklığı olan Airpods MAX ile tanıştık. Bu kulaklık özellikle ses kalitesi ve Airpods Pro ile tanıştığımız spatial audio özelliğinin daha büyük bir kabine işlenmesiyle elde edilen sarmalayıcı deneyimi ile dinleyen herkesi adete büyüledi.

 

Böylelikle, Apple kulaklık gamı bütünsel bir doygunluğa ulaşarak, güven verici alternatifler içeren bir kümeye dönüştü.

 

Airpods MAX, satın paranın satın alabileceği en iyi kablosuz kulaklıklar arasında.

ArtılarıKusursuz işçilik, Mükemmel Malzeme KalitesiTank GibiÇok İyi Çözünürlük, Detaylı ve Dengeli SunumUfak Bir EQ ile, Agresif ve Sıkı Baslar Üretebilen SürücüEn İyi Şeffaflık Modu, Çok GerçekçiSpatial Audio İle Film İzlemek Harikaİyi Mikrofon Kalitesi
EksileriÇok Daha Konforlu Kulaklıklar KulandıkBatarya Ömrü Sektör Ortalamasının AltındaANC Modunda Kafanın Baktığı Yöne Göre Performans Değişkenlik GösterebiliyorLightning Girişi Değil, USB-C Görmeliydik
Fiyatları

13Sony WH-1000XM4 Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık

WH-1000XM4, barındırdığı pek çok modern teknolojik özelliği, konforu ve dünyanın en iyi ANC performanslarından biriyle, bizden bir çok noktada tam puan almayı başaran bir bluetooth kulaklık oldu.

 

Sony Headphones isimli mobil uygulaması ile pek çok geleneksel akıllı özelliğe kapı aralayan WH-1000XM4, speak-to-chat gibi inovatif gelişmelere de sahip.

 

Konforu ve uzun yıllar yanınızda kalabilecek kaliteli malzemeye sahip gövde yapısı ile kulaklık, seyahat ve günlük kullanım senaryolarına rahatlıkla uyum sağlayabiliyor.

 

Boğuk ses karakteri ve ortalama çözünürlüğü ile bizce Airpods Max gibi bir kaç kulaklığın pek gerisinde kalsa da, genel kullanıcının yorumları kulaklığın ses performansını da oldukça beğenildiği yönünde. 

ArtılarıSektör Lideri Anc PerformansıÜstün KonforDayanıklı Ve Kaliteli YapıÜstün BağlantıAkıllı ÖzelliklerPasif Kullanım
EksileriNispeten Boğuk Ses KarakteriPlastik Malzeme Kalitesi Premium HissettirmiyorKulak Pedleri Zamanla Aşınıyor
Fiyatları

14Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

Anker Innovations, aslında bir çok teknolojik kategoride boy gösteren, öncelikle powerbankler ve şarj kabloları gibi güç aksesuarları ile popülerlik kazanmış büyük ve güvenilir Çin menşeili bir firma.

 

Şirket, birden fazla markası altında telefon şarj cihazları, güç bankaları, kulakiçi kulaklıklar, kulaklıklar, hoparlörler, veri sistemleri, şarj kabloları, el fenerleri, ekran koruyucular ve daha fazlasını;

 

Powerbank'ler, şarj kabloları, duvar adaptörleri, çoklu uzatma kabloları, USB hub'ları ve el fenerlerini çoğunlukla Anker adı altında üretirken,

 

Soundcore, Bluetooth kulaklıklar, kulaklıklar, hoparlörler ve ses teknolojileri tasarlıyor.

 

Ek olarak Eufy, akıllı ev aletleri ve güvenlik cihazları, Nebula ise taşınabilir video projektörleri ile biliniyor.

 

Q10, uzun adıyla anker soundcore life q10, ülkemizde ve dünyada 2019'dan beri çok satanlar listesinde. Bu kulaklık müzik severler arasında çok popüler JBL "T" serisi bluetooth kulaklıklar kadar tanınmış durumda. 

 

Soundcore'un fiyat / performans çerçevesinde çeşitli kriterlerde resmen şov yapan modelleri, pazara göktaşı gibi indi.

 

Tüm Anker Soundcore incelemelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Hadi Q10'a yakından bakalım!

ArtılarıFiyat / Performans Kralıİyi Malzeme KalitesiÇekiç Gibi Vuran Basslar (Bass Up Modu)USB-CBluetooth 5.060 Saat Batarya ÖmrüEğlenceli Ses KarakteriFiyatına Göre, Başarılı Çözünürlük
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Öne Çıkaracak Kadar Büyük Şikayetimiz Yok
Fiyatları

15JBL Tune 510BT Mikrofonlu Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Elimizde, ülkemizde en çok sevilen bluetooth kulaklıkların bazılarını üreten JBL markasının en yeni modellerinden biri, JBL Tune 510BT Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık multiconnect özellikli kablosuz kulaklık var.

JBL Tune 560BT'yi, başka bir ismiyle T560BT, yakın zamanda sizler için incelemiştik. Modelin aslında T500BT ile pek benzer olduğunu, burada aslında sadece bir isim değişikliğine gidildiğini de vurgulamıştık. Bugün durum böyle değil.

 JBL Tune 510BT, Tune 560BT ve 500BT üzerine konulan gerçek bir yükseltme! Bu kulaklık fiyat / performans JBL bluetooth kulaklıkları beğenen kullanıcıların deneyimlerini bir üst seviyeye çıkartıyor.

JBL T serisi isminde ki "T" harfi, aslında "Tune" kelimesinin kısaltması. Markanın kulak üstü kulaklık modelleri, bir kaç seriye bölünmüş durumda. Her seri içerisinde, her bütçeye yönelik birçok seçenek bulunuyor.

ArtılarıUSB-C İle Yeni Sarj SistemiKulaklık Hava KanalıErgonomik yapıYanal Baskı AzaltılmışPil Performansı Oldukça BaşarılıHızlı Sarj Özelliği MevcutAynı Anda İki Cihaza Bağlanabiliyor
EksileriKafa Üstü Ped Kısmı İnceİzolasyon ZayıfKolayca Çizilebilen Plastik Yapısı
Fiyatları

16Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition Bluetooth Kulaklık

Bu senenin belki de en iyi True Wireless kulaklıklarından biri ile karşınızdayız. Klipsch T5 II True Wireless Sport Mclaren Edition; tasarımı ve kutu içeriğiyle, özel bir kulaklık.

 

Hayatımızda gördüğümüz en kapsamlı sunumlardan biri ile kutusunun içinden çıkıyor. Kutu içinden çıkan ekstralar, kulaklığın göz alıcı ve özel tasarıma sahip şarj kabı ve kabinlerle birleşince, ortaya pek premium bir deneyim çıkıyor. Şuna bakın…

ArtılarıÇok Çok İyi Kutu İçeriği Ve SunumÖzgün Ve Şahane TasarımKablosuz ŞarjUzun Batarya ÖmrüSporcular İçin Enerjik Ses KarakteriSes Kalitesi Genel Kullanıcı Sınıfını Fazlasıyla Tatmin Edecek DüzeydeSu Geçirmez Taşıma KabıKulaklıklarda Ip67 Suya Ve Toza Karşı Koruma
EksileriAktif Gürültü Engelleme YokFiyatıyla Her Bütçeye Hitap Etmiyor
Fiyatları

17Bang & Olufsen H95 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

H95, markanın kulaklıkları söz konusu olduğunda en tepede konumlandırdığı, premium ve lüks kelimelerinin fiziksel bir forma bürünmesini temsil eden bir model.

 

Günümüzde Bang & Olufsen kablosuz kulaklıkların güncel modelleri; HX, H95 ve H4 2nd olarak belirtilebilir.  

 

HX, kardeşi H9 3. Jenerasyondan sonra tanıtılan, Bang & Olufsen H serisi kulaklıkların 10. neslini temsil ediyor.

 

 

Zamanında kablolu H6, arada kalmış özellikleriyle ama sevilen H7, kulak çevreleyen değil kulak üstü olan H8 ve yenilenmiş modeli H8i çok sevilen modellerdi. 

 

 

H95 ile marka, yeni bir kategoriye adım atmış oldu. Bang & Olufsen, markanın tüm felsefesini yansıtabileceği bir model yarattı. Elimizde ki kulaklığa baktığımızda, Peter ve Svend'in mirasını görebiliyoruz.

ArtılarıLüks Deneyimin Fiziksel Forma Bürünmüş HaliKusursuz işçilik, Mükemmel Malzeme KalitesiÇok İyi Ses KalitesiÜstün KonforSezgisel Kontrol Tekerlekleri38 Saat Batarya ÖmrüMobil Uygulama Desteği
EksileriSuya ve Toza Karşı Dayanıklılık Resmi Olarak YokKulaklığın Kutusu Full Alüminyum Olduğundan ÇizilebiliyorHer Kulak/Kafa Yapsına %100 OturmuyorÇizilebilir Kabzalar
Fiyatları

18Huawei FreeBuds 4i Kablosuz ANC Bluetooth Kulaklık

Genel bir değerlendirme yaptığımızda FreeBuds 4i sahip olduğu özelliklerle güzel bir kulaklık. Gürültü engelleme ve farkındalık modu özelliklerine sahip olması bir yana, ses performansıyla da oldukça iyi, kulaklık ergonomisinden pil ömrüne kadar pek çok yeteneğe sahip. Ayrıca AI Life uygulamasıyla beraber kulaklık üzerinde daha fazla hakimiyete sahibiz. Bu anlamda eğer anc özellikli iyi bir kulak içi kablosuz kulaklık satın almayı düşünüyorsanız, rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir model olduğunu söyleyebilirim.

ArtılarıŞık ve ergonomik tasarımGürültü engelleme ve farkındalık modu özelliğiHuawei AI Life akıllı kontrol özellikleri Ses performansı (AAC,SBC kodekleri) Uzun pil ömrü (kutu ile beraber 22 Saat'e kadar (ANC Kapalı iken)Hızlı şarj özelliği (10 dakikalık şarj ile 4 saat kullanım)Aynı anda 2 farklı cihaza bağlanabilme
EksileriSes yüksekliğinin kulaklıklardan ayarlanamamasıKablosuz şarj özelliği yok
Fiyatları

19Beats Studio Buds Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Beats Electronics Hip-Hop müzik yapımcısı Dr.Dre tarafından Amerika’da kurulan ve her zaman özellikle Hip-Hop ve benzeri müzik türünde işler yapan insanların vazgeçilmezi olan ürünler üreten ve bu konuda başarısı asla yadsınamayacak bir şirkettir. Şirket 2014 yılında Apple bünyesine katılarak daha da kaliteli ürünler üretmekte ve biz kulaklık kullanıcılarını hiç şaşırtmamış, temiz bass duymak ve aynı zamanda özellikle Elektronik ve Hip-Hop müzikte sesin en kaliteli hallerinden birini duymak için ilk tercih edeceğimiz markaların başında gelmekten aşağı kalmamıştır. Genel olarak kullanıcıların kulak üstü kulaklıkları ile bildiği Beats, Beats Studio Buds ile ANC özelliğine sahip kulak içi TWS kulaklık konusunda da piyasada ben de varım diyerek rakiplerine göz dağı vermiş.

ArtılarıANC (Active Noise Cancelling)Mobil Uygulama Üzerinden KontrolTransparan ModStabil bağlantı kalitesi ( Bluetooth 5.0)USB Type-C
EksileriErgonomi (Kulağa %100 Oturmuyor)Yüksek Tizlerde BaşarısızMikrofon KalitesiKulaklıklar Kulaktan Kayabiliyor
Fiyatları

20Edifier W220T TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Selam, bugün elimizde bir sürü EDİFİER Kulaklıkları ve hoparlörleri bulunuyor. Önümüzdeki süreçte bol bol Edifier kulaklıklarını inceleyeceğiz. Özellikle incelemesini istediğiniz kulaklıklar var ise lütfen bizlere iletin. Edifier kulaklıklar arasında ilk inceleyeceğimiz model W220T Modeli oluyor. Bluetooth kulaklıklar arasında alışılmış AirPods Pro çizgilerine sahip W220T kablosuz kulaklık oldukça ergonomik. Bu arada incelemesini yaptığımız kulaklıkların yazısını yazarken de kullanıyoruz. Bu da bizlere daha objektif bir şekilde görüşlerimizi sizlere aktarmamızı sağlıyor. Kulaklığı genel anlamıyla yeterli bir performansa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Silikonsuz bir model olan Edifier W220T modeli AirPods 3. Nesille kıyasladığımız zaman kulak tutuşu çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Hadi tasarımla başlayalım.

 

ArtılarıBaşarılı Ses KalitesiFiyat/Performans Kulaklığı
EksileriÇizilebilir Kasa
Fiyatları

21SHOKZ Open Run Pro Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık

Shokz şimdiye kadarki en premium kulaklığı olan OpenRun Pro ile tanışın. Gelişmiş teknoloji ile açık kulak dinleme hakkında bildiğiniz her şeyi yeniden tanımlamaya hazırlar. Yeni birinci sınıf spor kulaklıkları, eklenen iki bas güçlendirici ve imzaları olan durumsal farkındalık ve rahat açık kulak uyumu ile en yeni 9. nesil kemik iletim teknolojisine sahiptir.

ArtılarıAçık Kulak KonforuGelişmiş Bas ile Üstün Ses Kalitesi9. Nesil Kemik İletim Teknolojisi10 Saat Müzik ve Arama + Hızlı Şarj
EksileriHerhangi bir eksiğini görmedik
Fiyatları

22SHOKZ OpenSwim Kemik İletimli Su Geçirmez Yüzücü Kulaklığı

Yeni derinlikleri açık kulakla dinleyin. OpenSwim (eski adıyla Xtrainerz), suda veya suyun dışında tüm gün tomurcuksuz, rahat dinleme sağlamak için Shokz’un imzalı açık kulak tasarımı ve 7. nesil kemik iletim teknolojisi ile tasarlanmış. OpenSwim tamamen su geçirmez ve suya daldırılabilir özelliktedir ve dört gigabaytlık MP3 depolama alanına sahiptir, bu da sporcuların daha sıkı antrenman yapmalarını sağlar; kablo yok, cihaz yok, sınır yok.

Artıları8 Saatlik Pil ÖmrüDahili DepolamaIP68 Sertifikası
EksileriBluetooth Teknolojisinden Uzak Olması Çevrimiçi Kullanıma Uygun Olmamasını Sağlıyor
Fiyatları

23Anker Soundcore Liberty 3 Pro Tws Bluetooth Kulaklık

Anker Liberty 3 Pro, markanın şuan için amiral gemisi tam kablosuz bluetooth kulaklığı olarak, Souncore'u temsil eden modellerden biri olma ayrıcalığı taşıyor.

 

Q35, Q30 ve Q10, Souncore'un kulak üstü bluetooth kulaklık kategorisinde ki en popüler modelleri.

 

Liberty 2 Pro Güncellenmiş Versiyon, aslında halihazırda geminin amirali konumunda olan Liberty 3 Pro'nun selefiydi. Bu kulaklığı, hala en iyi 2000 TL altı tam kablosuz kulak içi kulaklık öneri listemizde ilk sıralarda öneriyoruz.

 

Anker Innovations, Soundcore adı altında gerçekten ciddi fiyat / performans oranına sahip ürünler üretiyor. Taşınabilir hoparlörler, kulak üstü bluetooth kulaklıklar ve kulak içi tam kablosuz bluetooth kulaklıklar, Soundcore'un ürün gamını oluşturan temel kategoriler.

 

R100 gibi, pek uygun fiyatlı model seçeneklerine de sahip marka, Liberty serisi ile yapabileceklerinin sınırlarını ortaya koyuyor.

 

Liberty Pro 3, aslında kardeşi gibi, coaxial şekilde hizalanmış bir multi sürücülü akustik yapıya sahip. 1 adet 10.6mm dinamik sürücü ve 1 adet meşhur Knowles marka balanslı armatürden oluşan sistem alt frekanslar için dinamik sürücüyü, orta ve üst frekanslar için ise daha hızlı davranabilecek fiziksel yapıya sahip balanslı armatürü görevlendiriyor. Bu, daha iyi çözünürlük ve detay başarımı demek oluyor. 

 

Liberty 3 Pro çok şiddetli ve gövdeli alt frekanslar üretirken, çok keskin (bazı şarkılarda irite edici parlaklık ile konfor sınırını aşabiliyor) ve yüksek çözünürlüklü üst frekansları ile detay başarımı açısından beklentileri aşıyor. Daha önce hibrit yapıda bir kulak içi kulaklık dinlememiş olanlar, enstrüman ayrımı ve çözünürlük açısından şaşkınlığa uğrayabilir. Bu, iyi bir şey.

 

LDAC, kablosuz şarj desteği, bluetooth 5.2, 32 saat (8 + 24) batarya ömrü, mobil uygulama desteği, IPX4 sertifikası ve dahasıyla, Liberty Pro 3 fiyatının hakkını vermekle kalmıyor, resmen şov yapıyor.

ArtılarıFiyat / Performans KralıÜstün Malzeme KalitesiÜstün KonforLDACHibrit Yapının Sağladığı Akustik Avantajlar (Enstrüman Ayrımı, Çözünürlük vs)Yüksek ÇözünürlükSüper Detay BaşarımıŞiddetli Bas Cevabı32 Saat Batarya Ömrü (8 + 24)
EksileriZaman Zaman Keskin ve İrite Edici TizlerSes Yüksekliği Bazı Kulakları Tatmin Etmeyebilir
Fiyatları

24Klipsch T5 II ANC McLaren Edition TWS Bluetooth Kulaklık

Klipsch T5 II Mclaren ANC Edition, sunumuyla göz kamaştıran, özel bir kulaklık.

 

 

Kutunun İçinden Çıkanlar:

 

·  Kullanma Kılavuzu

·  Özel Sticklerlar

·  Klipsch – Mclaren Kataloğu

·  Klipsch T5 II Mclaren ANC Edition Kulaklıklar

·  Kablosuz Şarj İstasyonu

·  5 Çift Silikon Uç + 1 Çift Özel Memory Foam Uç

·  1 Çift Yedek Kulak Kancası

·  USB-C’den USB-C’ye Özel Tasarım Şarj Kablos

·  USB-C’den USB-A’ya Dönüştürücü

·  Güvenlik Kılavuzu

      

T5 II Sport Mclaren ANC Edition’ın kutusunu açtığımızda öncelikle bizi karşılayan, tecih ettiğimiz için teşekkürlerini ileten dilek kartı ardından özel stickerlar ve kullanım klavuzu ile devam ediyor. Kulaklıkların kendileri ise şarj kutusunun dışında özel bir bölümde bizleri karşılıyor.

ArtılarıAkıllı ve Yardımcı UygulamaSes KalitesiKablosuz ŞarjKaliteli Tasarım ve Materyaller
EksileriGürültü Engelleme ModuArama ve Mikrofon Kalitesi
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.