Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Yeni Iphone 15 ile Uyumlu 12 En İyi Premium Kulaklık Modelleri

Apple, yeni iPhone 15 serisini tanıttı. iPhone 15 serisi, çoğu kullanıcı tarafından beğenilse de kimi kullanıcılar eski modeli olan iphone 14' den çok da bir farkı olmadığını söyleyerek bu durumdan memnun olmadığını dile getiriyor. Kullanıcların düşünceleri şöyle dursun biz bu işin kulaklık kısmına bakalım. Peki, hangi kulaklıkları tercih etmelisiniz? Bu yazıda, iPhone 15 ile harika uyum içinde çalışacak Sennheiser, Sony, Focal, Bose, Apple, Bang&Olufsen markalarının yer aldığı bir kulaklık öneri listesi hazırladık. 

 

İşte iPhone 15 ile Kullanabileceğiniz En İyi Premium Kulaklık Modelleri

Almanya’nın en ünlü kulaklık üreticilerinden biri olan Sennheiser, yüksek kaliteli ses ekipmanlarıyla tanınıyor.

iPhone 15 ile Uyumlu En İyi Sennheiser Kulak içi ve Kulak üstü kulaklıklar

·         Sennheiser Momentum True Wireless 3: Kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth Kulaklık, aktif gürültü engelleme (ANC), şeffaf ses modu, dokunmatik kontrol ve 7 saate kadar pil ömrü gibi özelliklere sahip. Kulaklığın ses kalitesi ve konforu da oldukça yüksek. Ayrıca Sennheiser Smart Control uygulaması ile ses ayarlarını kişiselleştirebilirsiniz.

·         Sennheiser HD 560S: Kablolu kulak üstü kulaklık modeli olan HD 560S, referans seviyesinde bir ses deneyimi sunuyor. Kulaklığın tasarımı hafif ve ergonomik, sürücüleri ise doğal ve dengeli bir ses sağlıyor. Kulaklığı iPhone 15 ile kullanmak için bir adaptöre ihtiyacınız olacak.

iPhone 15 ile Uyumlu En İyi Bang & Olufsen Kulak içi ve Kulak üstü kulaklıklar

Danimarka’nın prestijli ses markalarından biri olan Bang & Olufsen, zarif tasarımı ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Bang & Olufsen’in kulak içi ve kulak üstü kulaklık modelleri arasından iPhone 15 ile uyumlu olanlar şunlardır:

·         Bang & Olufsen Beoplay EX: Kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan Beoplay EX, spor yaparken kullanmak için ideal. Kulaklığın suya ve tere dayanıklı bir yapısı var, pil ömrü ise 7 saati buluyor. Kulaklığın ses kalitesi de Bang & Olufsen’in imzasını taşıyor. Ayrıca adaptif aktif gürültü engelleme, güçlü ses, şeffaflık modu gibi özellikleriyle de öne çıkıyor.

·         Bang & Olufsen Beoplay H95: Kablosuz kulak üstü kulaklık modeli olan Bang & Olufsen Beoplay H95 Kablosuz ANC Kulaklık, lüks bir ses deneyimi vaat ediyor. Kulaklığın aktif gürültü engelleme (ANC), döner disk kontrolü, katlanabilir tasarımı ve 38 saate kadar pil ömrü gibi özellikleri var. Kulaklığın ses kalitesi ise mükemmel.

iPhone 15 ile Uyumlu En İyi Focal Kulak içi ve Kulak üstü kulaklıklar

Fransa’nın önde gelen ses markalarından biri olan Focal, yüksek çözünürlüklü ses ekipmanlarıyla ünlü. Focal’in kulak içi ve kulak üstü kulaklık modelleri arasından iPhone 15 ile uyumlu olanlar şunlardır:

·         Focal Bathys: Kablosuz kulak üstü kulaklık modeli olan Focal Bathys Hi-Fi Bluetooth Kulaklık, Hi-Fi ses kalitesiyle en iyi bluetooth kulaklıklar arasında yer alıyor. Kulaklığın aktif gürültü engelleme (ANC), Bluetooth 5.1, USB-DAC fonksiyonu ve 30 saate kadar pil ömrü gibi özellikleri var. Kulaklığın sürücüleri alüminyum/magnezyum alaşımından yapılmış, yastıkları ise deriden kaplanmış.

·         Focal Celestee: Kablolu kulak üstü kulaklık modeli olan Celestee, şık ve dayanıklı bir tasarıma sahip. Kulaklığın sürücüleri alüminyum/magnezyum alaşımından yapılmış, yastıkları ise deriden kaplanmış. Kulaklığın ses kalitesi ise dinamik ve detaylı.

iPhone 15 ile Uyumlu En İyi Sony Kulak içi ve Kulak üstü kulaklıklar

Japonya’nın en ünlü teknoloji şirketlerinden biri olan Sony, yüksek kaliteli ses ekipmanlarıyla tanınıyor. Sony’nin kulak içi ve kulak üstü kulaklık modelleri arasından iPhone 15 ile uyumlu olanlar şunlardır:

·         Sony WF-1000XM5: Kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan WF-1000XM5, aktif gürültü engelleme (ANC), şeffaf ses modu, dokunmatik kontrol ve 7 saate kadar pil ömrü gibi özelliklere sahip. Kulaklığın ses kalitesi ve konforu da oldukça yüksek. Ayrıca Sony Headphones Connect uygulaması ile ses ayarlarını kişiselleştirebilirsiniz.

·         Sony WH-1000XM4: Kablosuz kulak üstü kulaklık modeli olan WH-1000XM4, sektör lideri bir gürültü engelleme performansı sunuyor. Kulaklığın aktif gürültü engelleme (ANC), uzamsal ses, çoklu bağlantı, dokunmatik kontrol ve 30 saate kadar pil ömrü gibi özellikleri var. Kulaklığın ses kalitesi ise mükemmel.

iPhone 15 ile Uyumlu En İyi Bose Kulak içi ve Kulak üstü kulaklıklar

Amerika’nın prestijli ses markalarından biri olan Bose, zarif tasarımı ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Bose’nin kulak içi ve kulak üstü kulaklık modelleri arasından iPhone 15 ile uyumlu olanlar şunlardır:

·         Bose QuietComfort Earbuds: Kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan QuietComfort Earbuds, en iyi gürültü engelleme teknolojisine sahip. Kulaklığın aktif gürültü engelleme (ANC), şeffaf ses modu, dokunmatik kontrol ve 6 saate kadar pil ömrü gibi özellikleri var. Kulaklığın ses kalitesi de Bose’nin imzasını taşıyor.

·         Bose Noise Cancelling Headphones 700: Kablosuz kulak üstü kulaklık modeli olan Noise Cancelling Headphones 700, lüks bir ses deneyimi vaat ediyor. Kulaklığın aktif gürültü engelleme (ANC), uzamsal ses, dijital taç kontrolü ve 20 saate kadar pil ömrü gibi özellikleri var. Kulaklığın ses kalitesi ise olağanüstü.

iPhone 15 ile Uyumlu En İyi Apple Kulak içi ve Kulak üstü kulaklıklar

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, iPhone 15 ile uyumlu kulaklık modelleri de sunuyor. Apple’ın kulak içi ve kulak üstü kulaklık modelleri arasından seçebileceğiniz modeller şunlardır:

·         Apple AirPods Pro 2: Kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan AirPods Pro 2, aktif gürültü engelleme (ANC), şeffaf ses modu, dokunmatik kontrol ve 6 saate kadar pil ömrü gibi özelliklere sahip. Kulaklığın ses kalitesi ve konforu da oldukça yüksek. Ayrıca Apple cihazlarla kolayca eşleşiyor. Ayrıca dinamik kafa izleme özellikli kişiselleştirilmiş uzamsal ses, iki kata kadar daha fazla aktif gürültü engelleme, ten algılama sensörü gibi özellikleriyle de fark yaratıyor

·         Apple AirPods Max: Kablosuz kulak üstü kulaklık modeli olan AirPods Max, lüks bir tasarıma sahip. Kulaklığın aktif gürültü engelleme (ANC), uzamsal ses, dijital taç kontrolü ve 20 saate kadar pil ömrü gibi özellikleri var. Kulaklığın ses kalitesi ise Apple’ın yüksek standartlarını karşılıyor

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.