Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

iPhone'da AirPods ve Beats Kulaklıklar ile Nasıl Ses Paylaşımı Yapılır?

Müzik, paylaşılınca daha güzel olur! diyoruz ve iPhone'unuzdan diğer AirPods veya Beats kulaklıklar ile nasıl ses paylaşılır? konusunu ele alıyoruz. Haydi adım adım ilerleyelim.

Apple AirPods Bluetooth Kulaklıklarda Ses Paylaşımı Nasıl Başlatılır?

Hangi modeli kullanıyor olursanız olun; Apple'ın ses paylaşım özelliği, tüm AirPods modelleri ve birçok Beats kulaklık ile uyumludur. Ancak, önce iPhone'unuzun iPhone 8'den yeni veya en iyi iPad modellerinden birini kullanıyorsanız, bu iPad'in 5. nesilden yeni olması gerekmektedir.

Başlamak için seçtiğiniz müzik uygulamasını açın ve bir şarkı çalın. Ardından, cihazınızın Kontrol Merkezi'ni açmak için ekranın sağ üst köşesinden aşağıya doğru kaydırın.

İkinci çift AirPods'u cihazınıza yakın tutun. Cihazınız kulaklığı algıladığında ekranda bir bildirim belirecek ve "Ses Paylaş" seçeneği ile birlikte görünecektir. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra şarj kutusunun arkasındaki düğmeyi basılı tutarak eşleştirmeniz istenecektir. Alternatif olarak, arkadaşınız da kendi cihazından onay verebilir.

Müzik Paylaşırmı Sırasında Ses Ayarları Nasıl Kontrol Edilir?

İki çift AirPods, iPhone veya iPad'inize bağlandığında, müzik dinlemeye normal bir şekilde devam edebilirsiniz. Tek fark, Kontrol Merkezi veya Kilit Ekranı'nda iki AirPods'un birden bağlı olduğunu göreceksiniz.

Bu görüntüde sesi artırabilir veya azaltabilir, şarkı değiştirebilir veya atlayabilirsiniz. Ayrıca, her iki AirPods'un sesini ayrı ayrı ayarlamak istiyorsanız, her bir kulaklık için ses kaydırağını kullanabilirsiniz.

Apple AirPods ile Ses Paylaşımı Nasıl Durdurulur?

Ses paylaşmayı durdurmak istediğinizde Kontrol Merkezi'ne gidin ve oradan AirPlay simgesine tıklayın. Bağlı kulaklıkları görmek için oradan ilgili kutucuğa tıklayın. Bu sadece ses paylaşımını durdurmaz, aynı zamanda ikinci çift AirPods veya Beats kulaklığı cihazınızdan tamamen koparır.

Apple, AirPods serisi ve Beats kulaklıklar için sürekli olarak yeni özellikler eklemeye ve mevcut özellikleri geliştirmeye devam ediyor. Ancak, biz buradayız ve bu kulaklıklardan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak istiyoruz. Bu yüzden aradığınız tüm apple airpods içeriklerini sitemizde bulabilirsiniz.

Dilerseniz ses kalitesi açısından da geliştirme istiyorsanız AirPods Bluetooth Kulaklıklarda ses kalitesi arttırma yöntemlerini içeren yazımıza göz atabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.