Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

2023'ün En Uygun Fiyatlı TWS Kulaklık Önerileri

Selamlar arkadaşlar. Bugün sizler için uygun fiyatlı true wireless kulaklıklar arasından en iyi 10 kulaklığı sıralayacağız. Listemizdeki kulaklıklar 1000-400 TL aralığında bu bloğun yayınlandığı tarihte görüntüleyebildik. Fiyatlar değişkenlik gösterecektir. 

 

En İyi True Wireless Kulaklık Modelleri

 

Kulaklik.com Sıralaması

TWS Kulaklık Markaları

TWS Kulaklık Modelleri

TWS Kulaklık Özellikleri

1

Edifier

X3

Fiyat/Performans, Bluetooth 5.0, 30 saat pil ömrü, 700-900 TL

2

JBL

Wave 100

Özgün tasarım, Bass odaklı, 1000-1100 TL

3

Anker

Soundcore R50I

Özgün tasarım, Bass odaklı, 700 TL

4

TTEC

AirBeat Duo

Çift dinamik sürücü, Bluetooth 5.0, 37 saat pil ömrü, 670-700 TL

5

Baseus

E3 Bowie

Saplı tasarım, Bluetooth 5.2, 30 saat pil ömrü, 600-700 TL

6

Xiaomi

Buds 3 Pro

Özgün tasarım, ANC, Kablosuz şarj, 800-900 TL

7

Philips

TAT2236BK

Dengeli tonal karakter, Bluetooth 5.0, 24 saat pil ömrü, 900-1000 TL

8

SoundPeats

Air3

Ergonomik tasarım, 14.3 mm sürücü, Bluetooth 5.2, 22 saat pil ömrü

9

Lenovo

XT89

Ofis yaşamı için, AirPods benzeri tasarım, Bluetooth 5.0, 300-400 TL

10

Jlab

Go Air

Minimalist tasarım, Bluetooth 5.0, Wave 100 alternatif

 

 

2023'ün Popüler TWS Kulaklıklarının Özellikleri Neler?

 

1. Edifier X3 Kulak İçi True Wireless Kulaklık

Edifier X3 Fiyat/Performans anlamında listenin en başına koymak istediğimiz bir kulaklık modeli oldu. Özellikle sağladığı konforun yanında Edifier imzalı ses kalitesi olunca. Bu kulaklığı tercih etmemeniz için bir sebep kalmıyor diyebiliriz Bluetooth 5.0 ile sorunsuz bir bağlantı sağladığını ve bluetooth kapsama alanı ise 10 m olduğundan bulunduğunuz ortamda geniş bir alanda kullanım sağlaya biliyorsunuz. Edifier X3 True Wireless'in ANC ve Transparan modu gibi özellikleri bulunmuyor. Kulaklığın ortalama 30 saatlik bir pil ömrü olduğunu söyleyelim. Bu pil ömrü genel anlamıyla sektör liderlerinin en üst seviye kulaklıkları ile kapışıyor diyebiliriz.  Edifier X3'ün ufak bir piyasa araştırması ile ulaşabileceğiniz fiyatı 700-900 TL olarak erişebilirsiniz. Edifier'ın bu kulaklığı ilginizi çektiyse Edifier X3 Kulak içi TWS Kulaklık İncelemesini okuyabilirsiniz. 

 

 

 

 

2. JBL Wave 100 Kulak İçi True Wireless Kulaklık

JBL Wave özgün tasarımı ile farklı gözükmenizi sağlayan bir true wireless kulaklık. Bu kulaklıkta da ANC ve Transparan mod yer almıyor. Fakat sağladığı pasif izolasyonda gayet verimli diyebiliriz. Ayrıca kulaklığın bir önemli detayından da bahsetmek gerekirse alışık olduğumuz bass odaklı JBL ses kalitesi. Bu fiyat bandındaki bir kulaklık için oldukça güçlü ve stabil bir ses performansı verdiğini söyleyebiliriz. Kulaklığın fiyatı ise şu an itibari ile 1000-1100 TL aralığında diyebiliriz. 

 

 

 

 

 

3. Anker Soundcore R50I Kulak İçi True Wireless Kulaklık

Anker Soundcore R50I, R100 kadar güçlü ve iyi bir ses kalitesi sunuyor. Özgün bir tasarıma sahip olan R50I'nın şarj kutusunun üzerinde bir adet asma ipi bulunuyor. Bu ip sayesinde spor yaparken bu kulaklığı tercih etmek isteyebilirsiniz. Anker'ın alışkın olduğumuz ses karakterini benimseyen R50I, bir tık bass odaklı bir kulaklık diyebiliriz. Ses tarafında ses yükseldikçe ufak tefek bozulmalara denk gelsek de biz Anker Soundcore R50I'yı çok beğendik. Şu anda piyasada 700 TL gibi bir fiyat etiketiyle kulaklığı görüntüleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

4. TTEC AirBeat Duo Kulak İçi True Wireless Kulaklık

Ttec AirBeat Duo çift dinamik sürücülü bir true wireless kulaklık. Kulaklığın en öne çıkan özelliği bu oldu açıkçası bizim için. Bu kulaklığı tercih etme sebeplerimiz arasında çift sürücüden dolayı daha güçlü bir ses deneyimi yaşamamız oldu. Daha güçlü bass performansından dolayı kulaklığı spor yaparken tercih edebilirsiniz. Kulaklığın genel anlamda 37 saatlik bir ömrü var ve bluetooth 5.0 Quallcom aptX desteği ile sorunsuz bir bağlantı kalitesi sunuyor. Kulaklığın an itibari ile 670-700 TL banında erişebiliyorsunuz.

 

 

 

 

 

5. Baseus E3 Bowie Kulak İçi TWS Kulaklık

Kulaklık saplı bir kulaklık olan Baseus E3 Bowie tasarım konusunda bir tık güçsüz kalmış olsa da sağladığı ses ve teknik performansı tasarıma o kadar önem vermiyorsanız bu kulaklığı kullanmanıza engel bir durum olmayacaktır. 13 mm lik sürücüleri olan Baseus E3 Bowie'nin toplamda 30 saatlik bir ömrü var. Bluetooth 5.2 ile gayet kaliteli ve güncel bir bağlantı imkânı sunuyor diyebiliriz. Baseus E3 Bowie'nin fiyatı şu anda 600-700 TL bandında görüntülenebiliyor.

 

 

 

 

 

6. Xiaomi Buds 3 Pro Kulak İçi True Wireless Kulaklık

Xiaomi'nin kablosuz kulaklık serisinde en uygun ve performans canavarı kulaklığı Buds 3 Pro gelişmiş teknik özelliklerinin yanında özgün bir tasarıma sahip. Kulaklığın ANC performansı sınıfının gayet üstünde bir performans sergiliyor diyebiliriz. Xiaomi Buds 3 Pro'nun fiyatına baktığımızda 800-900 TL bandında görüntüleyebildiğimizi söyleyebiliriz. Bu fiyat bandında kablosuz şarj özelliği sunan kulaklıklar sayılıdır diyebiliriz.

 

 

 

 

 

7. Philips TAT2236BK Kulak İçi True Wireless Kulaklık

Philips TAT2236BK Kulak İçi Kulaklığı Kulaklık.com Youtube Kanalımızda incelemiştik. Philips TAT2236BK Kulak içi Kulaklık İncelemesini izlemek için YouTube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. Philips'ın uygun fiyatlı kulaklık segmentinde performans canavarı olarak sınıflandırabileceğimiz modeli TAT2236BK'nin çok güzel bir tonal karakteri var. Bass ve Tizler oldukça dengeli ve ses seviyesini artırdıkça yırtılmalar veya bozulmalar bu kulaklıkta neredeyse hiç yok. 24 saatlik bir pil ömrü olan kulaklığın Bluetooth versiyonu 5.0. Kulaklığın fiyatına baktığımızda 900-1000 TL arasında olduğunu söyleyebiliriz. 

 

 

 

 

 

8. SoundPeats Air3 True Wireless Kulak İçi Kulaklık 

Ergonomik ve şık tasarımı olan kulaklığın 14.3 mm’lik dinamik sürücüleri var. Bu bir True Wireless kulaklık için oldukça etkileyici bir değer. Kulaklığın ürettiği ses oldukça güçlü ve dengeli geliyor diyebiliriz. Air3'ün Bluetooth standarttı 5.2. Bağlantı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadığımızı da belirtelim. Kulaklığın pil ömrü ise 22 saat. 

 

 

 

 

 

9. Lenovo XT89 Kulak İçi True Wireless Kulaklık

Lenovo uygun fiyatlı kulaklık sektöründe var olan ve bu işi başaran bir marka. Lenovo'nun uygun fiyatlı performans canavarı bir kulaklığından bahsetmek gerekirse Lenovo XT89 modelinden bahsetmek isteriz. Lenovo XT89 tam bir ofis yaşamı kulaklığı. Kulak saplı olan kulaklığın tasarımı AirPods'ları andırıyor diyebiliriz. Bluetooth 5.0 ile sorunsuz bir bağlantı sağlıyor ama ses seviyesini en yükseğe alınca ufak tefek yırtılmalar meydana geliyor diyebiliriz. Lenovo XT89'un şu anki fiyatı 300-400 TL bandında.

 

 

 

 

10. Jlab Go Air True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Jlab Go Air şık ve minimalist bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Özellikle uygun fiyatıyla sağladığı ses performansı gayet başarılı. Bluetooth 5.0 ile güncelliğini yitirmiş olsa da sorunsuz bir bağlantı sunuyor diyebiliriz. Kulaklık aynı JBL Wave 100 gibi şarj kapaksız bir kulaklık. Bu kulaklık Wave 100 altarnetifi konumunda diyebiliriz. Sağladığı ses performansı tatmin edici düzeyde.

 

 

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.