Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

AirPods’larınızın Tüm Özelliklerini 4 Muhteşem Yol ile Nasıl Kullanabilirsiniz?

iPhone'dan Mac'e Apple AirPod Aktarımı Nasıl Yapılır?

Mac'inizin menü çubuğunda ayarlanmış ses kısayoluna sahipseniz, ses simgesini tıkladığınızda görünen açılır menüden AirPod'larınızı seçmek mümkündür. Böylece, Mac'inizde müzik dinlerken AirPod'larınızda müzik çalabileceksiniz.

Mac'inizde ses kısayolunu etkinleştirmek için Sistem Tercihleri ​​> Ses > "Sesi Menü Çubuğunda Göster" seçeneğini işaretleyin.

AirPod'ların Apple cihazlarınız arasında otomatik olarak geçiş yapmasını sağlamak için ise;

iOS 14 veya sonraki bir sürümüne sahipseniz AirPods, tüm Apple aygıtlarınız arasında otomatik olarak bağlantı değiştirir. AirPods'un iPhone'unuza ne zaman bağlanmasını ve ses yolunu aktarmasını istediğinizi seçebilirsiniz.

iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPod'larınızın bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPod'larınıza dokunun > Bu iPhone'a Bağlanmak için aşağı kaydırın > Otomatik veya Bu iPhone'a Son Bağlanma arasında seçim yapın.

AirPod Kulaklıklar En Doğru Nasıl Kullanılır?

Cihazınıza bağlandıktan sonra yapmanız gereken tek şey, AirPod'lardan birini veya her ikisini kulaklarınıza veya AirPods Max'i başınıza takmak; iOS cihazınızdaki bir telefon görüşmesi, müzik veya müzik gibi her türlü sesi çalacaklar.

Bir AirPod'u kulağınızdan çıkarırsanız veya AirPods Max'i başınızdan çıkarırsanız, ses otomatik olarak duraklar. AirPod'u tekrar kulağınıza veya AirPods Max'i tekrar başınıza yerleştirin, ses tekrar çalacaktır.

AirPods'u veya AirPod'u kulağınızdan veya kafanızdan çıkarırsanız, telefon görüşmesi sesi otomatik olarak iPhone'unuza geri aktarılır.

Kayıp AirPod'lar Nasıl Bulunur?

Kayıp AirPod'lar nasıl bulunur diye düşünüyorsanız kolayca bulmak için Bul uygulamasını kullanabilirsiniz . AirPod'larınızı yakınlarda, örneğin evinizde kaybettiyseniz:

Bir iOS aygıtında veya iCloud.com'da Bul uygulamamı açın > Alt kısımdaki Aygıtlar sekmesine dokunun > Listede AirPod'larınızı bulun > Sesi Çal'a dokunun. Yalnızca bir AirPod eksikse, kaybetmediğiniz AirPod'un sesini kapatabilirsiniz. AirPods Pro'nuz (2.Nesil) varsa, AirPod'ları ve kılıfı ayrı ayrı arayabilmeniz için Bul, kasanın içine yerleştirilmiştir. Bulmanıza yardımcı olacak bir hoparlör de var.

Kayıp Apple Airpod'umu Nerede Kaybettiğimi Bilmiyorum Ne Yapabilirim?

Bir iOS aygıtında veya iCloud.com'da Bul uygulamamı açın > Alt kısımdaki Aygıtlar sekmesine dokunun > Listede AirPod'larınızı bulun. Bluetooth üzerinden bir iPhone'a bağlandıkları son yer görüntülenecektir. Bilinen son konuma yol tarifi almak için Yol Tarifi'ne dokunabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.