Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Kayıp AirPods Nasıl Bulunur? AirPods Bulma Yöntemleri

Selamlar, Apple kulaklıklarını kaybettiğiniz zaman kulaklıkları rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Her Airpods modelinde bu özelliğin olmadığını söyleyelim. Bu özelliğin olduğu modeller;

 

1.      AirPods

2.      AirPods Pro

3.      AirPods Pro 2.Nesil

4.      AirPods MAX

 

Şeklinde sıralayabiliriz. Bugün sizler için AirPods Bluetooth Kulaklığınızı kaybettiğinizde cihazınızla nasıl bulabileceğinizi göstereceğim.

 

 

Öncellikle İOS ya da İpadOS İşletim sistemine sahip cihazınızın en son sürümde olması gerekiyor. Tabi ki bu şartların sağlanması durumunda apple cihazınızda Bul uygulamasının bulunması gerekmekte. Bu durumların yanı sıra Airpods, Airpods Pro veya AirPods MAX cihazınızın da olması gerektiğini biliyorsunuzdur.

Apple AirPods Pro 2.Nesil: Şarj Kutusu Sesi Nasıl Kısılır / Kapatılır

Apple AirPods Pro 2 Bluetooth Kulaklığının şarj kutusu; şarj aldıkça, kaybolunca ya da şarjınız azalınca ses çıkarıyor. Bazı kullanıcılar için bu çıkan ses hoş karşılanmayabiliyor.

 

1.      İphone, İpad veya MAC işletim sisteminizde Bul uygulamasını başlatın. (MAC İşletim sisteminde İcloud.com’da yer alır.)

2.      Cihazlar sekmesini seçin. Bu sekmede kaybettiğiniz tüm cihazları görüntüleyebilirsiniz.

3.      Airpods, Airpods Pro veya Airpods MAX cihazınızı bulun.

4.      Bluetooth Kapsamı alanındaysa cihazınız “Ses Çal” diyerek Alarm sesi yayabilirsiniz.

5.      Sesi takip ederek kulaklıklarınızı bulabilirsiniz.

 

 

AirPods Cihazınız Çevrimdışı İse Ne Olur?

AirPods’larınız Çevrimdışıysa, kapsama alanı dışındaysa ya da şarj edilmesi gerekiyorsa bilinen son konumları bul uygulamasında şu şekilde görüntüleyebilirsiniz. Konum bulunamadı ya da çevrimdışı ifadesi sizleri karşılayabilir. Bu durumda cihazdan herhangi bir ses çalamazsınız. Sadece son görünen konumu görüntüleyebilirsiniz. Şansınız varsa kulaklıklarınızı bulabilirsiniz.

 

 

Apple Geride Bırakıldığında Bildir Özelliği Nedir?

Öncelikle bu özelliğin olduğunu söyleyelim. Fakat bu özelliği aktif etmek gerekiyor. Aşağıdaki adımları izleyerek bu özelliği aktif edebilirsiniz;

 

1.      Bul uygulamasını açın

2.      Aygıtlar sekmesine gidin ve AirPods Kulaklık seçeneğine tıklayın.

3.      Bildirimler altından yer alan, “Geride bırakıldığında bildir’e” dokunun.

 

İşte bu kadar. AirPods cihazınızı nasıl bulabileceğinizi öğrendiniz 😊 tek yapmanız gereken tüm adımları sırasıyla takip etmek olacak. Şimdi sıra kaybolduğu sırada kirlenen kulak içi kulaklık nasıl temizlenebilir olduğunu öğrenmekte bu konuda da sizler için hazırladığımız içeriğimizi inceleyebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.