Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Hızlıca 7 Adımda AirPods’larınızla Siri’yi ve Ses Seviyesini Nasıl Kişiselleştirebilirsiniz?

AirPods Kulaklık Modellerinde Siri Nasıl Açılır?

  • Birinci nesil AirPod kulaklık modellerinde Siri'yi açmak için, varsayılanı değiştirmediyseniz sağ veya sol AirPod'a iki kez dokunabilirsiniz. Siri daha sonra iPhone veya iPad'inizde başlayacaktır.
  • İkinci nesil AirPod'larda, üçüncü nesil AirPod'larda veya AirPods Pro'nun herhangi bir modelinde Siri'yi başlatmak için "Hey Siri" demeniz yeterli. Yine de çalışması için en son yazılımı kullandığınızdan emin olmanız gerekir.
  • AirPods Max'te Siri'yi başlatmak için sağ kulaklığın üst kısmındaki Digital Crown'a basın ve basılı tutun ve "Hey Siri" deyin.

 

AirPods'ta Siri'ye Neler Sorabilirsiniz?

İkinci nesil AirPods, üçüncü nesil AirPods, AirPods Pro veya AirPods Max'inizde Siri'yi başlattığınızda, aşağıdaki örneklerden herhangi biri dahil olmak üzere bir dizi soru sorabilirsiniz:

  1. "Favorilerim oynatma listesini çal"
  2. "[kişi adı]'na bir mesaj gönder"
  3. "Sesi aç"
  4. "Buradan eve nasıl gidebilirim?"
  5. "Bir sonraki şarkıya geç"
  6. "Müziği duraklat"
  7. "AirPods'umun pili nasıl?

 

Apple Kulaklıklarda Otomatik Kulak Tespiti Nasıl Etkinleştirilir veya Devre Dışı Bırakılır?

Otomatik Kulak Algılama, kulağınıza birini veya her ikisini taktığınızda bağlı cihazlardan gelen sesi otomatik olarak AirPods veya AirPods Pro'ya aktarır. Otomatik Kulak Tespitini açmak/kapatmak için:

iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPod'larınızın bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPod'larınıza dokunun > Otomatik Kulak Algılama'ya gidin > Açık veya kapalı konuma getirin.

 

AirPods Kablosuz Kulaklıklarda Otomatik Kafa Algılama Nasıl Etkinleştirilir veya Devre Dışı Bırakılır?

Otomatik Kafa Algılama, AirPods Max'i başınıza yerleştirdiğinizde bağlı cihazlardan gelen sesi otomatik olarak AirPods Max'e aktarır.

iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPod'larınızın bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPod'larınıza dokunun > Otomatik Kafa Algılama'ya gidin > Açık veya kapalı konuma getirin.

Etkin AirPod mikrofonu nasıl değiştirilir?

Varsayılan olarak, etkin mikrofon sol ve sağ AirPod'lar arasında otomatik olarak geçiş yapar, ancak bir tarafa sabitlenecek şekilde değiştirebilirsiniz.

iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPod'larınızın bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPod'larınıza dokunun > Mikrofon'a ilerleyin > Tercihinizi seçin.

 

AirPod'larda iPhone'a Dokunmadan Ses Nasıl Açılır?

AirPods Max ve 2. nesil AirPods Pro dışında AirPod'ların kendilerinde ses kontrolü yoktur. AirPods ve birinci nesil AirPods Pro'da sesi açmak veya kısmak için AirPods'unuzun bağlı olduğu cihazı kullanmanız gerekir.

Örneğin, AirPods'unuzu iPhone'unuzla kullanıyorsanız, cihazınızın solundaki ses ayar düğmesini kullanarak iPhone'unuzda konuşuyormuş gibi ses seviyesini ayarlamanız yeterlidir. AirPods'unuz bağlıyken ses seviyesi çubuğunu basılı tutarak Kontrol Merkezini de kullanabilirsiniz.

 

AirPods Max'ten Ses Seviyesi Nasıl Ayarlanır?

AirPods Max'te ses seviyesini ayarlamak için sağ kulaklığın üst kısmındaki Digital Crown'u çevirin. iPhone veya iPad'inizde Ayarlar'ı açın > AirPods'unuzun bağlı olduğundan emin olun > Ayarlar listesinin üst kısmındaki AirPods Ma'nıza > Digital Crown'a dokunun. Buradan, sesi açmak veya kısmak için Digital Crown'u hangi yöne çevireceğinize ilişkin tercihinizi seçebilirsiniz.

 

AirPods Pro 2. Nesil Ses Ayarı Nasıl Yapılır?

Sesi ayarlamak için gövdedeki AirPods Pro 2. Nesil sensörünü yukarı ve aşağı kaydırabilirsiniz. En önemli ipucumuz: Başparmağınızı gövdenin arkasına yerleştirin ve sesi ayarlamak için işaret parmağınızı kullanın. Biraz baskı uygulamanız gerekiyor.

 

Yukarıdaki maddeleri okudunuz ve Airpods'larınızı kişiselleştirmeye hazırsınız ancak Siri hangi telefonlarla çalışır diye kafanızda sorular olabilir. Bu sorunun cevabı için daha önce sizin için hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.