Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

AirPods’larda Siri’yi Nasıl Başlatırsınız? / AirPods'lar Hangi Cihazlarla Uyumlu?

AirPods’larda Siri’yi Nasıl Başlatırsınız?

 

AirPods Birinci Nesilde Siri’yi başlatmak için; varsayılan ayarlarınız değişmediyse sağ ve sol AirPods’a iki kez dokunabilirsiniz. Siri İphone veya İpad’inizde başlayacaktır. İkinci Nesil AirPods, Üçüncü nesil veya AirPods Pro’larda “Siri” yi başlatmak için “Hey Siri” demek yeterlidir. Çalışması için en son yazılımın yüklü olması gerektiğini unutmayın 😊

 

 

AirPods MAX’te Siri’yi başlatmak için sağ kulaklığın üstündeki “Digital Crown” tuşuna basılı tutun ve “Hey Siri” deyin.

 

 

Hangi Cihazlar AirPods İçin Uyumludur?

İlk önce AirPods’ları tanıyalım;

-        AirPods (1.Nesil)

-        AirPods (2.Nesil)

-        AirPods Pro (1. Nesil)

-        AirPods MAX

-        AirPods (3. Nesil)

-        AirPods Pro (2 Nesil)

 

 

AirPods, AirPods Pro ve AirPods MAX Kulaklıklar, İphone, İpad ve Mac Cihazlarıyla tam uyumlu çalışmakta. İlk başta AirPods 1. Nesil veya 2. Nesil için en düşük olarak İphone 5 veya üstü modeller, Apple AirPods Pro’yu Iphone 6S veya üstü modellerle, AirPods MAX ve AirPods 3. Nesil için Iphone 8 veya üstü gerekmekte. AirPods 2’nin Tüm Özelliklerini sunabilmesi için IOS 12.2 ve WatchOS 5 sürümleri gerekiyor. Apple AirPods Pro ise IOS 13.2’yle tam uyumlu çalışıyor. AirPods MAX’i tam verimli kullanmak için İOS 14.3 sürümüne ihtiyacı var. AirPods 3. Nesil’in her şeyine erişmek için İOS 15 veya üstü sürümlere ihtiyacı olacaktır.

 

AirPods, Samsung veya Huawei dahil olmak üzere PC ve Android işletim sistemleriyle de çalışıyor. Ancak her iki şirketin de AirPodlar için kendi alternatifleri bulunuyor. Apple Siri kullanırken şarj durumunuzun hızlı tükeneceğini düşünüyorsanız, Airpods ve Airpods Pro pil durumunu kontrol edebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.