Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Apple AirPods ve AirPods Pro Kulaklık Şarj Rehberi: En İyi Şarj Süresi için 3 Basit ve Pratik Adım!

AirPod'larda Pil Nasıl Kontrol Edilir?

AirPods'unuzun pilini kontrol etmek iPhone'da çok basittir. iPhone'unuzun AirPods kasanızın yanında olduğundan emin olun ve AirPods kasasını açın. AirPods Max için, onları iPhone'unuza yaklaştırın ve gürültü kontrol düğmesini basılı tutun.

  • Hem AirPods'unuzun hem de AirPods kılıfının pil yüzdesi, iPhone ekranınızın alt kısmında yan yana görünecektir. Siri'ye AirPods pilinizin nasıl olduğunu da sorabilirsiniz ve bir iPhone 14 Pro veya iPhone 14 Pro Max'iniz varsa pil, siz de kullandığınızda Dinamik Ada'da görünecektir.
  • AirPod'larınızın pil ömrünü kontrol etmek için en önemli ipucumuz, iPhone, iPad veya iPod Touch'ta Piller widget'ını kullanmaktır. 
  • Ana ekranınızdan sağdan sola kaydırın > Simgeler kıpırdayana kadar basılı tutun > Sol üst köşedeki + simgesine dokunun > Üstteki arama çubuğunda pil arayın > Widget Ekle > Bitti'ye basın. Ardından, AirPods'unuzun, AirPods kılıfınızın, telefonunuzun ve Saatinizin pilini görmek için ana ekranınızdan sağdan sola kaydırabileceksiniz.

 

Apple AirPods Nasıl Şarj Edilir?

Apple AirPods'u şarj etmek için, onları kılıflarına geri koymanız yeterli. Kasanın pili olduğu sürece, kasanın içindeyken şarj olurlar.

İkinci nesil AirPods veya AirPods Pro için şarj kutusu, 15 dakikalık şarjla iki saate kadar konuşma ve üç saate kadar dinleme süresi sağlayabilir. Üçüncü ve ikinci nesil AirPods Pro, beş dakikalık şarjla bir saate kadar konuşma veya dinleme süresi sunar.

AirPods Max'i şarj etmek için kutuya dahil olan Lightning - USB-C kablosuna ihtiyacınız olacak.

 

AirPods Kulaklık Kasası Nasıl Şarj Edilir?

AirPods kasasını şarj etmek için iPhone'unuzda yaptığınız gibi Lightning konektörünü kasanın altına takın.

AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro veya AirPods Pro 2. Nesil için kablosuz şarj kutunuz varsa, şarjı doldurmak için Qi uyumlu bir kablosuz şarj matının üzerine de yerleştirebilirsiniz . AirPods kablosuz şarj kutusunu şarj etmek için Apple Watch şarj cihazını kullanmak da mümkündür; tek yapmanız gereken doğru yerleştirme. AirPods 3 ve AirPods Pro kılıfları, MagSafe şarj cihazıyla da uyumluyken AirPods Pro 2. Nesil, Apple Watch şarj cihazıyla resmi olarak uyumludur.

  • AirPods Max için sağ kulaklığın alt kısmındaki Lightning - USB-C konektörünü şarj etmek üzere takın.
  • Konuşma süresini artırmak için bir AirPod ve geçiş kullanın
  • Birinci nesil AirPods, yaklaşık iki saat konuşma süresi sunacak. İkinci nesil, yaklaşık üç saat konuşma ve beş saat dinleme süresi sunar. Üçüncü nesil, yaklaşık dört saat konuşma ve altı saat dinleme süresi sunar. Birinci nesil AirPods Pro, bulunduğunuz moda bağlı olarak yaklaşık üç buçuk saat konuşma ve dört ila beş saat arasında dinleme süresi sunar. İkinci nesil AirPods Pro, 4,5 saat ve 5,5 saat arasında konuşma süresi sunar ve moda bağlı olarak altı saatlik dinleme süresi sağlar.

Apple Airpods'ların şarjı neden çabuk bitiyor diye düşünüyorsanız bunun ile ilgili rehber makalemize göz atabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.