Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Anker Soundcore R100 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Telefona Nasıl Bağlanır?

Herkesin özellikle son zamanlarda çok fazla duyduğu ve adından söz ettiren Anker Soundcore, kablosuz kulaklık pazarında emin adımlarla ilerliyor. Anker Soundcore kulaklık ve hoparlörler kaliteyi uygun fiyatlarla sunan tanınmış bir marka olarak pazarda güçlü bir rakip haline geldi.

Anker Soundcore Hangi Ülkenin?

Google’dan ayrılan mühendislerin kurduğu Çin merkezli bir marka olan Anker, şu anda Amerika, Avrupa, Asya, Orta Doğu gibi birçok pazarda satışını sürdürürken Türkiye pazarına 2018 yılı başında giriş yapan ve kısa sürede sevilen marka özellikle Soundcore R100 kulak içi bluetooth kulaklık gibi modelleriyle kulaklık piyasasında ciddi bir ivme yakaladı.

Anker Soundcore Life Q30, Life Q35, Life Q10 gibi kulak üstü kulaklıkları ile konfor ve ses kalitesini uygun fiyata sunan markanın; Liberty Pro3, Liberty Pro 2, Life P3, R100 gibi kulak içi kablosuz kulaklık modelleri de kullanıcılar tarafından tam puan alıyor.

En dikkat çekici kulaklıklarından biri olarak ise neredeyse satış rekorları kıran Anker Soundcore R100 modeli uygun fiyat ile iyi ses sunarak başarıyı yakaladı. Bluetooth 5.0 teknolojisi ile donatılmış olan kulaklık, standart kodekler dahilinde Android ve Windows cihazlar ile SBC, apple cihazlar ile ise AAC kodek dahilinde bağlantı kuruyor. Peki 2023 yılında sıklıkla merak edilen Anker Soundcore R100 kulak içi kulaklık cihazlarınıza nasıl bağlanıyor gelin birlikte detaylıca inceleyelim.

Anker Soundcore R100 Telefona Nasıl Bağlanır?

      ·         Anker kulaklığı şarj kutusundan çıkardığınızda, kulaklıklar otomatik olarak Bluetooth eşleştirme moduna girecektir.

·         Şarj kutusundaki LED göstergesi beyaz renkte yanıp sönecektir.

·         Bağlanmak için cihazınızın Bluetooth listesinden “Soundcore R100”ü seçin. Başarıyla bağlandığında, şarj kutusundaki LED göstergesi kapanacaktır.

·         Kulaklıklar şarj kutusundan çıktığında ve kapalıyken, Bluetooth eşleştirme moduna manuel olarak girmek için her iki kulaklıktaki çok işlevli düğmeyi 3 saniye basılı tutun.

·         Soundcore kulakiçi kulaklıklarınızı her açtığınızda, Bluetooth menzilinde varsa son başarıyla bağlanan cihazınıza otomatik olarak bağlanırlar.

 

Anker Soundcore Mono Modu Nasıl Açılır?

Mono modu olarak da adlandırılan tekli kullanım özelliğine sahip Anker Soundcore R100 kulaklıkların mono modunu basit birkaç işlemle aktif etmek için öncellikle Bluetooth eşleştirildiğinde, kulaklıklardan birini şarj kutusuna yerleştirmelisiniz. Peki mono modunun yararları nelerdir?

 

  1. Mono modu açıldıktan sonra kulaklık bağlandığında, kulaklıklardan birinin pili biterse ve kapanırsa diğerini kullanmaya devam edebilirsiniz.
  2. Arama yaparken kulaklıklardan birini şarj kutusuna yerleştirebilir, diğer kulaklıktaki mikrofonu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Anker Soundcore R100 Su Geçiriyor mu?

Bluetooth kulaklık kullanıcılarının her zaman en çok merak ettiği konulardan biri olan su geçirmezlik durumu Anker R100 içinde geçerli. Bu kulaklığı almak isteyen ve kullanan insanların içi rahat olsun. Bu kulaklık IPX5 Sertifikasına sahiptir ve ter-su direnci konusunda oldukça başarılıdır.

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.