Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Kulaklık Kullanırken Nelere Dikkat Etmeli?

Kulaklık temelde bizler için küçük bir hoparlör görevi görmektedir. Kulaklık bu açıdan düşünüldüğünde kulaklık hoparlöründen çıkan ses çok yüksek değilse kulağa sağlıksal açıdan zararı olmamaktadır. Elbette kulaklıkla müzik dinlemek tamamen zararsız demekte doğru diyemeyiz. Ancak yine de yüksek sese dayalı travmalar olan akustik travmalar gündelik yaşamda kulaklık ile müzik dinleme sırasında değil çok yüksek desibellerde meydana gelmektedir. Bu nedenle yüksek sesle müzik dinlemek kulak üstü kulaklık ya da kulak içi kulaklık modelleri fark etmeksizin normal ses sınırları içerisinde kaldığı sürece işitme kaybına yol açmayacaktır. Kulaklık ile müzik dinlemeye bağlı işitme kayıpları yetişkinler için ölçülü olduğu takdirde zararsız olmasına rağmen yetişme çağındaki çocuklarda değişiklik göstermektedir.

 

Çocuklarda Kulaklık Kullanımı Zararlı Mıdır?

Kablosuz kulaklık ya da kablolu kulaklık fark etmeksizin çocuklarda kulaklık kullanımı, çocukların dış kulaklık oluşumu tamamlandıktan sonra gerçekleştirildiği sürece daha sağlıklı olacaktır. Sağlık otoriteleri tarafından kulaklık modelleri ve kulaklık çeşitlerinin sağlık açısından ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğine dair bir araştırma sonucu bulunmamaktadır. Ancak konu çocuklarda kulaklık kullanımı olduğu zaman çocuklarının sağlığı konusunda endişe duyan ebeveynler bu konuda fazlasıyla titiz davranabiliyor. Ancak çocuk kulaklığı seçimi yaparken dış kulak duvarının ön duvarı olan çene eklemini ve çene hareketlerini kısıtlayacak kulaklıklar tercih edilmemesi gerekiyor. Bu açıdan çocuklarda kulaklık kullanımının en önemli kuralı yumuşak başlıklı kulaklıkların tercih edilmesinden geçiyor.

 

Hangi Kulaklık Daha Sağlıklı?

Kulaklık satın alırken kulak içi kulaklık ve kafa üstü kulaklık ya da diğer bir isimlendirmeyle kulak üstü kulaklık modelleri gibi fazlasıyla seçeneklerimiz olabiliyor. Bu seçenekler arasında kulaklığın kablolu kulaklık mı yoksa bluetooth kulaklık mı olacağını belirlediysek gelin bir de sağlıksak açıdan bunu değerlendirelim. Araştırmalar gösteriyor ki kulak içi kulaklıklar kafa üstü kulaklıklara göre daha düşük ses seviyelerde dahil ses tatmini sağladığı için diğer kulaklıklara göre kulak sağlığımız için daha güvenli ve sağlıklı bir ortam sunabiliyor. Elbette kulak içi kulaklıklar daha sağlıklı bir müzik dinleme deneyimi sağlasa da bu kulaklıkların tek taraflı kulaklık olarak kullanılması sağlığımız açısından uygun değil. İnsan doğası gereği çift taraflı duyma kapasitesinin tek taraflı olarak kullanım şekli uzun vadede tek taraflı kulaklık ile dinlediğimiz kulağımızda duyma kapasitesinde azalmaları beraberinde getirebilmektedir.

 

Kulaklık en fazla ne kadar takılmalı?

Gündelik yaşam içerisinde çalışırken ve toplu taşıma ile yolculuk yaparken yanımızdan ayırmadığımız kulaklıklarımızın kullanım süresi saatleri bulabilmektedir. Peki sağlıksal açıdan kulaklık en fazla ne kadar takılmalı? Bu sorunun cevabı sağlık otoriteleri tarafında uzun kullanım sürelerinin kısıtlanması ve yüksek kaliteli kulaklık kullanımı ve eğer ki kişi kulak içi kulaklık ile yüksek sesli müzik dinliyor ise kulak üstü kulaklık kullanılması şeklindedir. Dünya Sağlık Örgütü ise sorumuza daha net bir cevap oluşturacak bir oran paylaşmış ve kulaklık kullanımı için 60-60 oranını tavsiye etmiştir. DSÖ’nün 60-60 olarak nitelendirdiği bu oran kulaklık kullanım süresinin 60 dakikayı aşmaması ses seviyesinin yüzde 60’ı geçmemesi şeklindedir.

 

Sağlıklı Kulaklar İçin Kulaklarınızı Dinlendirin

Dünya Sağlık Örgütü’nün önerdiği 60-60 kulaklık kullanım oranı, tıpkı vücudumuzdaki diğer kaslar gibi yorulan kulaklarımızın kullanma ihtiyacını gidermektedir. Bu açıdan düşünüldüğünde uzun saatler kulaklık ile müzik dinleme anları sonrası dinleme molaları büyük öneme sahiptir. Dinleme molaları olmaksızın yüksek sesli müzik dinlemelerin yanına bir de metrobüs, otobüs gibi şehir gürültülü şehir sesleri girdiği zaman kulak sağlığımızda uzun vadede geri döndürülemez hasarlar bırakmaktadır.  Kulaklık teknolojilerinin gelişimiyle birlikte günümüzde artık ister uygun fiyatlı kulaklık modelleri ister hifi kulaklıklar olsun aktif gürültü engelleme özellikleri standart olarak gelmektedir. ANC olarak da bilinen aktif gürültü engelleme teknolojisi sayesinde gürültü yaratan dış sesler engellenerek, yüksek sesli ortamlarda daha düşük ses seviyelerinde keyifli şarkı dinleme anlarına sahip olabiliyoruz.

 

kulaklık çeşitleri

 

Kulaklık Çeşitleri Nelerdir?

İlk çıktığı yıllarda yalnızca sayılı kullanım çeşitlerine sahip olan kulaklıkların günümüzde evde, iş yerinde, toplu taşımada ya da araba kullanırken kablolu kulaklıklar ve yalnızca oyun oynarken kullanılmak üzere kablosuz kulaklıklar gibi kulaklık çeşitleri bulunmaktadır. Farklı kullanım alanlarına göre alternatif sunan bu kulaklık modellerini gelin birlikte inceleyelim ve sizin için uygun kulaklık modellerini belirleyelim.

 

Kulak İçi Kulaklık

Genellikle sporcu kulaklıklarında karşımıza çıkan ve gün geçtikçe popülerleşen kulak içi kulaklık kullanım sırasında kulağımızın içine tam oturan kulaklık olarak hayatımızın içerisinde önemli yer sahibi. Farklı kulak boyutlarına uyum sağlayabilen köpük kulaklık silikonları ya da kauçuk silikonlar kullanan bu kulaklıklar hareket halindeyken güvenli kullanım sunmaktadır. Özellikle sporcu kulak içi kulaklık modellerinde sıklıkla gördüğümüz boyun bandı iş hayatında uzun kullanım süreleri ile egzersiz sırasında kaybolma riski olmadan kullanım sunuyor.

Kulaklığınızın kaybolma riskinin ötesinde müzik dinlerken dış seslerden uzaklaşmak istiyorsanız kulak kanallarına tam olarak yerleşmesiyle, kulak içi kulaklıklar ve diğer adıyla kulak içi monitörler size gürültü yalıtımı konusunda diğer kulaklık modellerine kıyasla daha iyi ses performansı sunacaktır. Kulak içi kulaklık modelleri ilginizi çekiyor ancak fiyatları konusunda endişeleriniz bulunuyorsa, kulak içi kulaklıklar fiyat/performans kulaklıkları ve uygun fiyatlı kulaklıklar olarak satın alabileceğiniz kulaklık çeşitlerine sahiptir.

 

Kulak Üstü Kulaklık       

Sıklıkla oyuncu kulaklıklarında karşımıza çıkan kulak üstü kulaklık kulakları tamamen kapatan ve ses geçirme seviyesini minimuma düşüren kulak pedleri ile rahat ve konforlu ses kalitesi isteyenlerin tercih ettiği kulaklıklardır. Kişisel tercihlere bağlı olarak ses kalitesini en iyi sunan kulaklıklar olarak görülse de kafa üstü kulaklıklar geniş yapılarıyla genellikle evde kullanıma uygun olarak görülmektedir.

Oyuncular için oyun sırasında ses kasma ve ses yalıtımını pasif gürültü azaltma özelliğiyle karşılayan kulak üstü kulaklıklar, Twitch yayıncıları ve aktif oyuncular tarafından sıklıkla kullanılıyor.

 

Kablosuz Kulaklık

İster iç mekanlarda ister dış mekanlarda olsun kablo derdi olmaksızın kullanıma imkân tanıyan kablosuz kulaklık hareket kolaylığı ve kablo karmaşası olmadan kullanımıyla her yaştan kitlenin aktif kullanımına sahip. Bluetooth kulaklık modelleri olarak da bilinen kablosuz kulaklık, sesin dijital kodlanarak iletilmesini içermektedir. Günümüzde hızlı senkronizasyon teknolojileriyle kulaklıkları kulağınıza takmanız ile birlikte telefon ve bilgisayarınıza bağlanarak pratik kullanımlı keyifli dakikalar sunuyor.

 

Kablolu Kulaklık

Kafa üstü kulaklık ve kulak içi kulaklık çeşitleri bulunan kablolu kulaklık, şarj sorunu olmaksızın telefon, bilgisayar ve ses sistemlerinizden dinlemek istediğiniz şarkıları yüksek ses kalitesini bizlere sunuyor. Ses kalitesinden ödün vermek istemeyen ve batarya ömürlerine dair süreleri düşünmek istemeyenlerin tercihi kablolu kulaklık modelleri yoğunluklu olarak kafa üstü kulaklık modellerinde karşımıza çıkmakta ve bilgisayar başında çalışan ve ofis kulaklığı tercihi bulunan kişilerin kullanımında bulunuyor.

 

Mikrofonlu Kulaklık

Kullanım alanına göre kurumsal iş yaşamı içerisinde ofis kulaklığı ve çağrı merkezi kulaklığı olan kulaklık modellerinde karşımıza çıkan mikrofonlu kulaklık, gündelik yaşamda ise oyuncu kulaklıklarında aktif olarak aranan bir kulaklık çeşididir. Bu açıdan değerlendirildiğinde iş yaşamında uzun süreli telefon görüşmeleri ve uzun oyun sürelerinde olmazsa olmaz bir konumda olan mikrofonlu kulaklıklar karşı tarafa iletilen seste kesintisiz ve doğru görüşme olanağı sağlıyor.

 

Gürültü Önleyici Kulaklık

Şehir hayatındaki yüksek ses ve gürültüden şikayetçiyseniz tercih edebileceğiniz gürültü önleyici kulaklıklar, pasif ve aktif gürültü önleme özellikleriyle dinlemek istediğiniz müziği rahatlıkla duymanıza olanak sağlıyor. Çalışma prensibi olarak ortamdaki gürültünün aksine ters bir ses dalgası gönderen gürültü önleyici kulaklık, otobüs, araba gibi taşıtlardan yoğun insan sesine kadar bütün dış sesleri keserek, her ortamda rahatlıkla dış seslerden uzaklaşmanızı sağlıyor.

 

kulaklık teknik özellikleri

 

Kulaklık Teknik Özellikleri Nelerdir?

Kulaklık kullanırken herkesin istediği mükemmel ses deneyimi kişisel zevkler ile eşleşen bir gerçeklik olsa da sizin için ideal kulaklık modellerinin seçimi için kulaklık teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Kulaklık karşılaştırma için kulaklık karşılaştırma siteleri bulunmasına rağmen kriterlerinizde bulunması gereken pil ömrü, stereo ve mono ayrımı ile frekans yanıtı gibi teknik özellikler olmalıdır.

 

Kulaklık Pil Ömrü Nasıl?

Kablosuz ve bluetooth kulaklıklarda karşımıza çıkan pil ömrü kulaklık batarya boyutunun ve teknolojisinin gelişmiş olmasına bağlı olarak 8 ile 24 saat arasında değişiklik göstermekle birlikte yeni teknoloji kulaklıklar da 32 saate kadar batarya ömürleri bulunmaktadır. Uzun batarya ömürlü kulaklık arıyorsanız şarj kutusunun batarya ömrüne dikkat etmeniz gerekmekte ve yüksek şarj ömürlü kulaklık tercihinde bulunmanız gerekiyor.

 

Stereo ve Mono Ayrımı Nedir?

Stereo ve Mono ses ayrımı çalışma prensibi olarak kullandığınız kulaklığın sesi çift kanaldan mı yoksa tek kanaldan mı ilettiğiyle ilgilidir. Stereo kulaklıklar da ses kulaklığın sol ve sağ kanallarından verilerek, dinlediğiniz şarkılara boyut hissi vermektedir. Bu sayede stereo özellikli kulaklık ile her kulağınızda farklı sesler duyabilirsiniz. Mono kulaklıklar da ise ses tek kanaldan iletildiği için her iki kulağınızda da aynı sesi duyarsınız. Kullandığınız kulaklığın mono mu yoksa stereo mu olduğunu emin olamıyorsanız bile günümüzde ister uygun fiyatlı kulaklık ister pahalı kulaklık alın fiyat segmenti fark etmeksizin çoğunlukla stereo kulaklıklar satıldığını bilmeniz yeterli olacaktır.

 

Kulaklıkta Frekans Ne İşe Yarar?

Kulaklıkta frekans yanıtı kulaklığın ürettiği frekans aralığını ifade etmekte ve hertz (hz) cinsiyle ifade edilmektedir. İşitme aralığı olarak 20Hz-20kHz olan bizler açısından düşünüldüğünde seçeceğimiz kulaklık modelinin bu aralığı aşan frekans tepkisi içermesi beklenmesine rağmen şunu unutmamalıyız ki frekans tepkisi aynı olan iki farklı cihazda kullanılan teknolojisi ve sürücüye bağlı olarak farklı ses kalitesi duyabilirsiniz.

 

Kulaklik.com Bluetooth Kulaklık ve Kulaklık Tavsiyeleri

Kulak içi ve kulak üstü kulaklıklar arasında kaybolduğunuzu düşünüyorsanız ve seçim yapamıyorsanız yazımızın sonunda sizin için hazırladığımız kulaklik.com bluetooth kulaklık ve kulaklık tavsiyelerini inceleyebilir ve karar verme noktasında sorularınızın yanıtlarını bulabilirsiniz. Son zamanlarda kulaklık denilen akla ilk akla gelen markalar genellikle Apple, Sennheiser, Bang&Olufsen, Anker, Earfun ve JBL gibi kulaklık sektöründe isim yapmış markalar oluyor. Listemizde ise hem uygun fiyatlı hem de fiyat performans kulaklıkları bulabileceksiniz.

 

 

1Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

Anker Innovations, aslında bir çok teknolojik kategoride boy gösteren, öncelikle powerbankler ve şarj kabloları gibi güç aksesuarları ile popülerlik kazanmış büyük ve güvenilir Çin menşeili bir firma.

 

Şirket, birden fazla markası altında telefon şarj cihazları, güç bankaları, kulakiçi kulaklıklar, kulaklıklar, hoparlörler, veri sistemleri, şarj kabloları, el fenerleri, ekran koruyucular ve daha fazlasını;

 

Powerbank'ler, şarj kabloları, duvar adaptörleri, çoklu uzatma kabloları, USB hub'ları ve el fenerlerini çoğunlukla Anker adı altında üretirken,

 

Soundcore, Bluetooth kulaklıklar, kulaklıklar, hoparlörler ve ses teknolojileri tasarlıyor.

 

Ek olarak Eufy, akıllı ev aletleri ve güvenlik cihazları, Nebula ise taşınabilir video projektörleri ile biliniyor.

 

Q10, uzun adıyla anker soundcore life q10, ülkemizde ve dünyada 2019'dan beri çok satanlar listesinde. Bu kulaklık müzik severler arasında çok popüler JBL "T" serisi bluetooth kulaklıklar kadar tanınmış durumda. 

 

Soundcore'un fiyat / performans çerçevesinde çeşitli kriterlerde resmen şov yapan modelleri, pazara göktaşı gibi indi.

 

Tüm Anker Soundcore incelemelerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Hadi Q10'a yakından bakalım!

ArtılarıFiyat / Performans Kralıİyi Malzeme KalitesiÇekiç Gibi Vuran Basslar (Bass Up Modu)USB-CBluetooth 5.060 Saat Batarya ÖmrüEğlenceli Ses KarakteriFiyatına Göre, Başarılı Çözünürlük
EksileriBu Fiyat Etiketinde, Öne Çıkaracak Kadar Büyük Şikayetimiz Yok
Fiyatları

2 Anker Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık

Selamlar arkadaşlar, bugün piyasaya yeni sürülen bir kulaklıkla karşınızdayız; Anker Soundcore P3 Kablosuz Bluetooth Kulaklık.

Anker, uygun fiyatlı ve performans canvarı ürünler üreten bir firma. Marka özellikle kulaklık üretse de şarj aletleri, powerbank’ler ve farklı elektronik cihazlar üretiyor. Tabi markanın şu anki odak noktası ses. Anker Soundcore P3 modeli çok fazla özellik sunan, şık ve çok güncel bir kulaklık. Güncel olmasının yanında fiyatı da orta segment olarak anlatabileceğimiz düzeyde. Hadi tasarımına bakalım.

ArtılarıBaşarılı ANC Uzun Batarya ÖmrüKaliteli Malzeme Şık Tasarım
EksileriDaha iyi bağlantı olabilirdi
Fiyatları

3Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Sennheiser’ı ülkemizde sevmeyen yok. Çoğu müzikseverin, en iyi müzik deneyimini elde etmek üzere çıktıkları yolculukta ki ilk durağı Sennheiser oluyor. Ve öyle bir marka ki, aynı zamanda sektörü yönlendirecek inovasyonlara da imza atabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip. HD 600 ilk çıktığında, yıllar boyunca tüm dünyada, referans sınıfının standardı sayıldı. HD 800 çıktığında, sahne büyüklüğü ve detay kavramları, yeniden idrak edildi.

 

Markanın giriş seviyeden, referans sınıfına kadar oldukça fazla noktada konumlandırılmış bir çok modeli var.

 

Sennhesier HD 458BT, 450BT modelinin, sadece tasarımsal açıdan değişiklik gösteren sınırlı üretim versiyonu. 458’in çok çok  güzel bir tona sahip kırmızı aksanları dışında ki herşey birebir aynı. 458’in sahip olduğu tasarımsal altyapı, markanın uzun bir süredir orta sınıf modellerine ev sahipliği yapıyor.

 

Benzer dizayn anlayışını, HD 400S, HD 4.40BT, Yenisi HD 350BT, HD 4.50 BT, Yenisi HD 450BT gibi modellerde ve şuanda da HD 458 BT de görebiliyoruz. 458 aslında bir süredir bizimle olan ve hakkında şu ana kadar çokça kişinin konuşmuş olduğu bir kulaklık. Yeni bir model sayılmaz.

ArtılarıMalzeme Kalitesi Tatmin Edici Düzeyde, Güven VeriyorUsb – C Portu Olması ŞahaneDüğmeler ve Tuşların Kullanılabilirliği, Neredeyse Her Özelliği Kulaklık Üzerinden Kontrol Edebiliyor Olmanız Çok İyiANC+ Pasif İzalosyon30 Saat Batarya ÖmrüÖzel TasarımEQ Yapılabilen Modern ve Güzel Bir Mobil Uygulama Mevcut | Sennheiser Smart Control
EksileriYastıkların İç Hacmi Çok Küçük. Kulak Çevresi Yastık Kenarları İle Temas HalindeKablolu Kullanımda, ANC’nin Sese Etkisi, Ses Yükseldikçe Olumsuzlaşıyor. Alt Frekanslar İyi EtkilenmiyorHızlı Şarj Özelliği YokRakiplerine Kıyasla Çok Konforlu Değil
Fiyatları

4Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

5JBL Wave 100 Tws Bluetooth Kulaklık İncelemesi

Ürün, şu ana kadar kullandığım Bluetooth kulaklıklar arasında en iyi f/p ürünü. Bluetooth kulaklık alanına giriş için gayet ideal.

Kulaklıkların ortalamanın üstünde bir büyüklüğü var. Buna rağmen kötü bir görüntü oluşturmuyor. Kulaklık üzerindeki düğmeler gayet iyi konumlandırılmış. Düğmelere bassanız da kulaklıkların konumu kulağınızda değişmiyor. 

Ürünün güven veren bir plastiği var. Kulaklıkların düşürme esnasında hasar alacağını düşünmüyorum. Şarj ünitesini kulaklıktan daha hassas duruyor. Tabiki bunlar benim tahminim ürüne sağlamlık testi yapmadım.

 

Kulaklıklar gayet hafif. Kulakta herhangi bir ağırlık yapmıyor, uzun süreler kullansanız da rahatsız etmiyor. Kulaklıklar kulağa tam oturuyor. Kafanızı sallama durumunda bile yerinden oynamıyor.

ArtılarıFiyat PerformansKüçük Şarj ÜnitesiKulağa İyi Oturan Tasarım Stabil Bağlantı Başarılı Pasif İzolasyon
EksileriKapaksız Şarj ÜnitesiUygulama Desteği Yok
Fiyatları

6Earfun Free Mini True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Earfun Free Mini True Wireless modeli uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için mükemmel bir ürün. Kulaklık, Voice Clarity sayesinde net konuşma deneyimi sağlıyor.


Ergonomik dizaynı son derece başarılı olan ürünü kolaylıkla yanınızda taşıyabililirsiniz.

IPX7 serfitikası bulunan kulaklık tere ve suya karşı dayanıklı.

Earfun Free Mini 1,5 saatte, saklama kutusu ise 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj oluyor.

Hem fiyatıya hemde performansıyla uzun süreli kullanımda sizlere kesinlikle üzmeyecek bir bluetooth kulaklık.

ArtılarıDokunmatik Kontrol24 Saat Dinleme Süresi GreenRadio Stereo TeknolojisiErgonomik DizaynVoice Assistant kullanımıNet Konuşma İçin Voice Clarity Tere ve Suya Karşı Dayanıklı
EksileriHassas Malzeme KalitesiBluetooth V5.0 VersiyonANC Yok
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.