Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

İlginç Bir Moda Akımı: Tavşan Kulaklıklar Nedir?

Son dönemin ilginç modası tavşan kulaklık modelleri özellikle dijital ortamda yayın yapan yayıncılar tarafından yayıncı kulaklığı olarak çok fazla popülerleşti. Tavşan kulaklıklar aslında kulak üstü kulaklık modellerinin tasarımsal anlamda tavşan kulaklarının eklenmesiyle oluşturulmuş bir üründür.

 

Bu kulaklıklar çoğunlukla peluş kulaklıklar olarak bilinse de rgb ışıklı modelleri de bulunuyor ve özellikle Twitch yayıncıları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Elbette yayıncılar yalnızca rgb modelleri değil, kendileri ve oyuncular için özel olarak tasarlanmış kablolu ve bluetooth kulak üstü kulaklık çeşitleri de kullanabiliyorlar. 

 

 

Özellikle Çin pazarında çok fazla satışı olan hareket eden tavşan kulaklık modelleri Türkiye pazarında da mevcut. Yükselen pazar payı gösteriyor ki önümüzdeki yıllarda daha popülerleşerek ayrı bir tarz olacak gibi duruyor. K-pop müzik hayranları tarafından da oldukça ilgi duyulduğunu söylemekte fayda var. Yanlız şundan bahsedelim bu ürünler o kadar da kaliteli bir malzeme yapısına sahip değil. Bu sayede uygun fiyatlı kulaklık arayan kullanıcılar tarafından sıkça seçiliyor ve hangi marka olduğu fark etmeksizin sıklıkla k-pop hayranı gençlere hediye ediliyor.

 

Artan pazar payı kulaklık üreticilerini de bu tarz ilginç modalara sahip kulaklıkları üretmeye itiyor. İster kablolu kulaklık olsun ister bluetooth özelliğine sahip olsun, bu ilgin moda akımı günden güne popülerliğini arttırırken, yüksek ses kalitesinin göz ardı edildiğini de belirtmekte fayda var. 

 

İlginç moda akımlarından ve ilginç kulaklıklardan söz etmişken, son dönemlerde Shokz gibi farklı kulaklık üreticileri tarafından üretimi gerçekleşen ve teknik olarak kulağınıza takmadığınız ama kemik iletimli kulaklık teknolojisiyle ses kalitesinde düşüş yaşamadan dinleyebildiğiniz kulaklıklar da üretilmeye başlandı.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.