Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Kemik İletimli Kulaklık Nedir?

Kemik iletim teknolojisi çok eski bir teknoloji değil. Fakat varlığı o kadar da yeni değil. Ülkemizde de çok bilinen bir teknoloji de değil açıkcası. Kemik iletimli kulaklık nedir? sorusunu Google'a soracak olursanız alacağınız yanıt "Sesin iç kulaktaki duyma organlarına sizin kafatasınızda yer alan kemikler sayesinde sesi iletmek için kullanılan bir teknoloji" yanıtı oluyor. E bu kadar mı? hayır değil. Kemik iletimli kullaklıklar sağladığı kullanım kolaylığı, konforlu oluşu ve hafifiliği ile övünen kulaklıklar oluyor. Hem kulağınıza kulaklık oturtmanız gerekmiyor hem de biriyle konusurken sesinizi duyuyor mu duymuyor mu ikilemine düşmeniz gerekmiyor. Bazı markalar sporcu kulaklığı olarak üretiyor kemik iletimli kulaklıkları ve yoğunluklu olarak yüzücüleri hedefliyor.

 

Kemik İletimli Kulaklık Modelleri

 

Özellikle bir markadan söz etmek istiyoruz; Shokz. Shokz kemik iletimli kulaklık piyasasında ürün çeşitliliği ve sunduğu hizmetle kullanıcıları memnun etmeyi başaran markalardan. Markanın kemik iletim teknolojisiyle donatılmış 4 farklı alan için üretmiş olduğu kulaklık modelleri bulunuyor. Markanın en düşük modeli OpenMove Kablosuz Kulaklık modeli ile spor yaparken ya da günlük hayatınızda veya toplantılarınıza katılırken yanınınızda olmaktan çekinmiyor. Özellikle dikkatimizi çeken bir diğer model de Shokz OpenSwim kulaklık modeli oldu. Bu model Bluetooth teknolojisine sahip kulaklıklar arasında değil.

 

 

E peki müziği nasıl dinleyeceğiz diyorsanız içerisinde yer alan 4 GB'lık depolama alanına seçtiğiniz müzikleri yükleyerek dinleyebiliyorsunuz. Bu sayede ekstra olarak bir telefona veya herhangi bir müzik çalara ihtiyacınız olmadan hem müzik dinleyebiliyorsunuz hem de sosyal aktivitelere katılabiliyorsunuz. Ayrıca kutu içeriğinden kulak tıkaçları ve bunlar için bir taşıma haznesinin çıkıyor olması da hoş bir detay olmuş. Shokz'un aynı zamanda koşu sporlarıyla ilgilenen sporcular içinde bir OpenRun adında sporcu kulaklık modeli var ve neredeyse yüzme hariç her koşulda kullanabileceğiniz OpenRun Pro modeli bulunuyor. Bu 4 model, Kemik İletim Teknolojisini çok iyi kullanan modeller. Shokz güzel bir iş çıkarmış. 4 modeli incelemeniz için yukarı bırakıyoruz

1SHOKZ OpenMove Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık

OpenMove çok yönlülük göz önünde bulundurularak oluşturulmuş ve günlük kullanım için tasarlanmış, size sınıfının en iyisi kemik iletim teknolojisini, imzaları olan açık kulak tasarımını ve uygun maliyetli bir fiyata rahat, güvenli dinlemeyi sunuyor.

ArtılarıIP55 Suya DayanıklıHafif (29g)7. Nesil Kemik İletim Teknolojisi
Eksileri6 Saatlik Pil Ömrü
Fiyatları

2SHOKZ Open Run Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık

Shokz' un eskiden Aeropex olarak bilinen en çok satan kablosuz spor kulaklıkları artık yeni ambalaj, hızlı şarj özelliği ve yeni bir adla geliyor. OpenRun, markanın bugüne kadarki en hafif kulaklıkları olarak karşımıza çıkıyor. Uzun ömürlü pil ve herhangi bir antrenmanın üstesinden gelirken sizi uyanık ve motive tutmak için Hızlı Şarj ile tasarlanmış.

Artıları8. Nesil Kemik İletim TeknolojisiIP67 Su Geçirmez (Yüzmek için değil)Hafif + Rahat Hızlı Şarj
Eksileri8 saat biraz az kalmış gibi
Fiyatları

3SHOKZ OpenSwim Kemik İletimli Su Geçirmez Yüzücü Kulaklığı

Yeni derinlikleri açık kulakla dinleyin. OpenSwim (eski adıyla Xtrainerz), suda veya suyun dışında tüm gün tomurcuksuz, rahat dinleme sağlamak için Shokz’un imzalı açık kulak tasarımı ve 7. nesil kemik iletim teknolojisi ile tasarlanmış. OpenSwim tamamen su geçirmez ve suya daldırılabilir özelliktedir ve dört gigabaytlık MP3 depolama alanına sahiptir, bu da sporcuların daha sıkı antrenman yapmalarını sağlar; kablo yok, cihaz yok, sınır yok.

Artıları8 Saatlik Pil ÖmrüDahili DepolamaIP68 Sertifikası
EksileriBluetooth Teknolojisinden Uzak Olması Çevrimiçi Kullanıma Uygun Olmamasını Sağlıyor
Fiyatları

4SHOKZ Open Run Pro Kemik İletimli Kablosuz Kulaklık

Shokz şimdiye kadarki en premium kulaklığı olan OpenRun Pro ile tanışın. Gelişmiş teknoloji ile açık kulak dinleme hakkında bildiğiniz her şeyi yeniden tanımlamaya hazırlar. Yeni birinci sınıf spor kulaklıkları, eklenen iki bas güçlendirici ve imzaları olan durumsal farkındalık ve rahat açık kulak uyumu ile en yeni 9. nesil kemik iletim teknolojisine sahiptir.

ArtılarıAçık Kulak KonforuGelişmiş Bas ile Üstün Ses Kalitesi9. Nesil Kemik İletim Teknolojisi10 Saat Müzik ve Arama + Hızlı Şarj
EksileriHerhangi bir eksiğini görmedik
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.