Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Fiyatlarına Göre Kablosuz Kulaklık Önerileri!

İster kablolu kulaklık olsun ister kablosuz kulaklık olsun, seçim yaparken kulaklık özelliklerinin ötesinde fiyatlarına göre öneriler ve incelemeler bizler için önem kazanıyor. Elbette seçim kriteri olarak bir kulaklıktan istediklerimizi ve alacağımız performansı en önde tutuyoruz. Özellikle uygun fiyatlı kulaklık ararken kulaklığın fiyatına göre bazı özelliklerden fedakarlık etmemiz gerekiyor. Bu nedenle bugün sizlere fiyatına göre en iyi performansı alabileceğiniz fiyat/performans 7 kulaklık modelini sıralayacağız. Fiyat olarak listemizde 500 TL bandında da uygun fiyatlı kulaklıkların yanı sıra, 6000 TL bandında pahalı kulaklık ve lüks kulaklık modellerini bulabilirsiniz.

Kulak içi ve kulak üstü kablosuz kulaklıkları listediğimiz kulaklık öneri listemize geçmeden önce listemizde yer alan kulaklık modellerini satın almadan nasıl deneyimleyip inceleyeceğinizi düşünüyorsanız, kulaklığı ücretsiz deneyimlemenin yanında kulaklık modelleri için indirim kodu kazanabileceğiniz Test Edenler Kulübü sizin için doğru tercih olacaktır. Test Edenler Kulübü üyelerimiz seçtiği kulaklığı dilediği zaman zarfı içerisinde ücretsiz şekilde evlerinde deneyimleyip inceleme şansına sahip olur. Kısacası ister pahalı kablosuz kulaklık olsun ister uygun fiyatlı kablolu kulaklık olsun Test Edenler Kulübü üyeleri için bunların hiçbirinin önemi yok.

1Anker Soundcore Life Q35 Kulak Üstü ANC Bluetooth Kulaklık

Anker, 2011 yılında kurulmuş bir firma olarak özellikle son yıllarda kulak içi ve kulak üstü kulaklıkları ile ülkemizde popülerlik kazanmış Çin menşeili bir firmadır. Powerbank ve şarj aksesuarları başta olmak üzere çeşitli teknolojik ürünler üreten firma, Anker Soundocre adı altında hoparlör ve kulaklık ürünleri ortaya koyuyor. Soundcore Life Q10 ile 2019 yılından bu yana Q serisi ile uygun fiyatlı kaliteli kulaklıklar ile karşımıza çıkıyor. Bu serinin son ürünü olan Q35 ise Q30’un üzerine koyulan geliştirmeleri ile bir ara model olarak karşımızda. Bugünkü incelememizin de konusu olan Anker Soundcore Life Q35, 2021’in ilk yarısında satışa çıkmış orta segment kulaklıklardan birisidir. Ergonomik ve şık tasarımı ile karşımıza çıkarken, başarılı ses kalitesi ve ANC performansı ile benzerlerinden öne çıkıyor. Serinin bir önceki ürünü olan Q30’a göre gelişmiş kulaklık pedi ve yeni bir özellik olan takma algılama ile araya günlük kullanımı büyük oranda geliştiren fark koyuluyor.

 

ArtılarıŞık ve Modern Tasarımİyi Malzeme KalitesiTemiz ve Anlaşılır Ses Kalitesi
EksileriYetersiz Bass Performansı
Fiyatları

2Bang & Olufsen BeoPlay E8 Sport True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

E8 Sport, Bang & Olufsen tam kablosuz kulak içi bluetooth kulaklık modelleri arasında E8 etiketini taşıyan üyelerin son versiyonunu temsil ediyor.

 

Tam olarak aynı amaca hizmet etmesi için tasarlanmayan bir önceki model E8 Sport, biraz daha farklı bir dizayn anlayışına ve daha lüks bir görünüme sahipti.

 

E8 Sport, adından da anlaşılacağı üzere, dış koşullara dayanıklı gövdesi, kulakta sabit kalınmasını sağlayan destek kancası, kompakt boyutu, uzun batarya ömrü ve enerjik ses karakteri ile, bir aktif yaşam kulaklığı.

ArtılarıÜstün Malzeme KalitesiEnerjik Ses Karakteri, İyi Ses KalitesiKablosuz ŞarjUSB-CMobil Uygulama DesteğiIP57 Sertifikası
EksileriANC EksiğiDaha Konforlu Modeller KullandıkBenzer Fiyatlara Sahip, Daha İyi Teknik Performansa Sahip Onlarca Rakip Var
Fiyatları

3Earfun Free Mini True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Earfun Free Mini True Wireless modeli uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için mükemmel bir ürün. Kulaklık, Voice Clarity sayesinde net konuşma deneyimi sağlıyor.


Ergonomik dizaynı son derece başarılı olan ürünü kolaylıkla yanınızda taşıyabililirsiniz.

IPX7 serfitikası bulunan kulaklık tere ve suya karşı dayanıklı.

Earfun Free Mini 1,5 saatte, saklama kutusu ise 2,5 saat gibi kısa bir sürede şarj oluyor.

Hem fiyatıya hemde performansıyla uzun süreli kullanımda sizlere kesinlikle üzmeyecek bir bluetooth kulaklık.

ArtılarıDokunmatik Kontrol24 Saat Dinleme Süresi GreenRadio Stereo TeknolojisiErgonomik DizaynVoice Assistant kullanımıNet Konuşma İçin Voice Clarity Tere ve Suya Karşı Dayanıklı
EksileriHassas Malzeme KalitesiBluetooth V5.0 VersiyonANC Yok
Fiyatları

4Earfun Air TWS Kablosuz Anc Kulak İçi Kulaklık

Earfun markası, fiyat / performans TWS yarışında öne çıkan firmalardan birini temsil ediyor.

 

Güvenilir, uygun fiyat etiketi ile sunulan bu tam kablosuz kulak içi kulaklıklar, bu özellikleri sayesinde bir çok otoriteden ödül toplamış, kullanıcı tarafından sevilen bir ürün gamına sahip.

 

Markanın halihazırda 8 farklı tam kablosuz kulak içi kulaklık modeli bulunuyor. Bunların 6 tanesi aktif olarak satılmaya devam ediyor.

 

Kulaklik.com’da şuan da satışta olan 4 farklı model var, bunlara 2 yeni model de yakın zamanda eklenecek.

 

Bu modeller:

 

·       Air

·       Air Pro 2

·       Free 2

·       Free Pro

 

Free Pro 2 ve Free Mini’nin Türkiye’ye girişlerini heyecanla bekliyoruz.

 

Air ailesi, markanın amiral gemisi modeli olan Air Pro 2’ye de ev sahipliği yapıyor.

ArtılarıKablosuz ŞarjTek Kulaklık Kullanıma UygunIPX7Hızlı Şarj7 + 28 Saat Batarya ÖmrüUSB-CKonforlu YapıFiyat / Performans Ses Kalitesi Yakınlık SensörüDokunmatik Kontrol
EksileriFiyatına Oranla, Bir Eksiği Yok. Fiyattan Bağımsız Düşünüldüğünde; Anc Bir Eksik Sayılabilir.
Fiyatları

5Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

6Sennheiser CX True Wireless Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Sennheiser CX True Wireless, gerçek olamayacak kadar yüksek Performans  / Fiyat oranına sahip. Bu kulaklık; CX 400 BT’nin geliştirilmiş versiyonu.

 

CX 400 BT’yi incelemiş ve Momentum 2 TWS Kalitesinde Ses Performansını, uygun fiyat aralığında yakalayan bu sportif ve bütçe dostu kulaklığı çok beğendiğimizi söylemiştik.

 

Sennheiser Momentum 2 TWS, markanın amiral gemisi kablosuz kulak içi kulaklığı. Momentum 2 TWS; ANC, Transparency Mode ve Estetiksel açıdan üstün tarafları ile, serinin kalanlarından ayrılıyor.

 

CX 400 BT, 200 dolarlık fiyat etiketi ile bir çok açıdan amiral gemisi performansı sergiliyordu ve fiyatının yukarısında bir değere sahipti.

 

CX True Wireless, batarya ömrü ve bağlantı özellikleri geliştirilmiş bir CX 400BT; ve neredeyse yarı fiyatına satılıyor. İnanılır gibi değil!

ArtılarıGövdeli Ve Oturaklı Tonal KarakterBatarya Ömrü Ve Bağlantı Kalitesi Amiral Gemisi SeviyesindeTam Bir Günlük Kullanm Ve Spor Kulaklığıİyi Mikrofon KalitesiFiyat / Performans KralıKonforlu, Üst Frekansları Kontrollü Karakterine Ek Olarak Pek Otoriter Bas Üretimi
EksileriŞarj Kutusu Dış Yüzeyi Kolay Çiziliyor, Daha Dayanıklı Bir Kaplama Kullanılabilirdi
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.