Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

AirPods veya AirPods Pro'nuzun Pil Durumunu Nasıl Kontrol Edersiniz ?

Apple kulaklıklarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için muhtemelen tüm farklı ipuçlarını ve püf noktalarını öğreniyorsunuz ve bütün gün onları kullandıktan sonra, muhtemelen ne kadar ömürleri kaldığını görmek isteyeceksiniz. Neyse ki AirPod'ların pil yüzdesini bir iPhone, iPad veya Mac ile kolayca kontrol edebilirsiniz.

 

AirPods veya AirPods Pro'nuzun pil ömrünü nasıl kontrol edebilirsiniz? 

AirPods'unuzun veya AirPods Pro'nuzun pil ömrünü kontrol etmek için birkaç farklı seçeneğiniz var. Hangi yöntemi tercih ederseniz edin, hepsi hızlıdır ve saniyeler içinde yapılabilir. 

 

iPhone veya iPad

AirPods'unuzun pil yüzdesini kontrol etmeden önce, bunların daha önce iPhone veya iPad'inizle eşlendiğinden ve telefonunuzda veya tabletinizde Bluetooth'un etkinleştirildiğinden emin olun. Ayarlandıktan sonra tek yapmanız gereken, kulaklıklarınız içerideyken AirPods kutusunu açmak ve kutuyu iPhone veya iPad'inizin yakınında tutmak. Ardından, AirPods'unuzun şarj durumunu görmek için birkaç saniye beklemeniz yeterli.

  1. iPhone veya iPad'inizde Bluetooth'un etkinleştirildiğinden emin olun.
  2. Bunu Kontrol Merkezi veya Ayarlar menüsünden yapabilirsiniz.
  3. AirPod'ları kılıfınızın içindeyken iPhone veya iPad'in yakınında tutun ve kılıfı açın.
  4. Cihazınızda AirPod'ların pil ömrünü ve kasasını gösteren bir açılır pencere görünmelidir.

 

 

AirPods'unuzun pili azaldığında, iPhone veya iPad'inizin ekranında bir bildirim alırsınız. Bu bildirim Yüzde 20, 10 ve 5'te belirecektir. Pil şarjı düşükken AirPod'ların birinde veya her ikisinde de ses duyabilirsiniz. Pil şarjı yüzde 10 olduğunda kesilecek bir ses AirPod'lar kapanmadan hemen önce ikinci kez çalacaktır.

 

Pil widget'ını kullanmak ister misiniz? AirPods'unuzu takarken pil yüzdesini görmek isterseniz, Piller widget'ını da kullanabilirsiniz . iPhone'unuzun pili ve ona bağlı her şey - AirPods'unuz dahil - bu pencere öğesinde görünecektir. Widget'ı almak için iPhone veya iPad ana ekranınızı sağa kaydırın ve ardından sayfanın altındaki Düzenle'ye dokunun. Oradan, ekranın köşesindeki + simgesine dokunun. Ardından, widget listesine gidin ve Piller'e dokunun. Daha sonra widget'ın boyutunu seçebilir ve ekranınıza yerleştirebilirsiniz. 

 

 

Mac

AirPods'unuzun şarj durumunu bir Mac ile de kontrol edebilirsiniz. 

  1. AirPods kutunuzun kapağını açın veya AirPods'unuzu kutudan çıkarın.
  2. Mac'inizin menü çubuğundaki Bluetooth simgesine tıklayın.
  3. Menüde imleci AirPods'larınızın üzerine getirin. Pil ömrünün görüntülendiğini göreceksiniz.

 

AirPods kasası pil ömrünü gösteriyor mu?

 

AirPods kasanızın ön tarafındaki LED ışık yeşil renkte yanıp söndüğünde, kasa veya içindeki AirPods tamamen şarj olmuştur. Ancak LED turuncuysa, tam şarjlı değillerdir.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.