Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

ANC (Aktif Gürültü Engelleme) Özelliği En İyi 5 Kulaklık

Selamlar arkadaşlar. Daha önce yazmış olduğum “En Uzun Batarya Ömrüne Sahip 5 Bluetooth Kulaklık” adlı içeriğini yazdıktan sonra aklıma neden ANC performansı en iyi 5 bluetooth kulaklığı sıralamıyoruz sorusu geldi. Bu yazımızda sizler için ANC performansı en iyi 5 Bluetooth kulaklığı sıralayacağız. 

İlk önce ANC Nedir? Sorusuna cevap arıyorsanız ANC Nedir? Kulaklıklarda Aktif Gürültü Önleme Özelliği Ne İşe Yarar? Adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederim. 

 

Evet ANC’nin ne olduğunu öğrendiyseniz gelelim şimdi ANC’si En İyi olan 5 Kulaklığa. 

ANC Nedir? Kulaklıklarda Aktif Gürültü Önleme Özelliği Ne İşe Yarar?

Yeni nesil kulaklıkların en popüler özelliği haline gelen ANC nedir? Arka planda ikinci bir sesin eklenmesiyle istenmeyen aktif gürültü önleme özelliği ne işe yarar?

 

 

1.Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık; 

Evet arkadaşlar 2022’nin ortalarında çıkan Sennheiser Momentum True Wireless 3 gerçekten çok başarılı bir ANC performansına sahip. ANC moduna geçmek için sol kulaklığa bir kere basmanız yeterli olacaktır. Bu arada Sennheiser’ın Mobil Uygulaması olan “Smart Control” Uygulamasından ANC modunun şiddetini isteğinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. ANC modunu en yüksekte kullandığınız zaman çok fazla gürültünün olduğu mekanlarda sadece ufak bir uğultu duyuyor olacaksınız. 

 

 

 

 

 

 

2.Sony WH-1000-XM4 Tam Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık: 

Sony kulaklık sektöründe en tepelerde yerini almış bir konumda ve her segmentte kulaklık üretmekte. Daha çok Bass odaklı bir kulaklık olan Sony Wh-1000-xm4’ün ANC performansını denedik ve bizi çok tatmin etti. Özellikle yoğun Bass içeren şarkılarda ortam sesini neredeyse 0 a indiriyor. 

 

 

 

 

 

3.Sennheiser Momentum 3 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık; 

 

Evet Şimdide Sennheiser Momentum 3 Kulak Üstü Kulaklığın ANC performansından bahsedelim. ANC modundan ziyade transparan modunun daha iyi performans verdiğini düşünen kullanıcıların haklı olduğunu söyleyebilirim. Ama bu demek değildir ki ANC’si çok kötü. ANC performansı 2019 yılının en rekabetçi performanslar arasında olduğunu söylemek pek de uçuk olmaz ve hatta yerinde bir karar olur.  

 

 

 

 

4.Sennheiser Momentum 4 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık; 

Sennheiser Momentum 4 sezgisel kontrolle karşımıza çıkmış daha çok yeni bir kulaklık. ANC performansı açısından ele alacak olursak. Sennheiser Momentum 3’e nazaran çok ciddi geliştirmeler, güncellemeler yapıldığını söylemekte fayda var. ANC ve Transparan Mod arasında sonsuz geçiş yapabileceğiniz bu kulaklığın ANC performansını denemenizi öneririz. 

 

 

 

 

Anker Soundcore Life Q35 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık:

 

Evet şimdide uygun fiyata mükemmel bir ANC performansı alabileceğiniz Anker Soundcore Life Q35’e bakalım. Life q30 ile kıyaslayarak bir yorum yapacağım. Life Q30’daki ANC performansı da çok iyi tabi ki ama Anker Soundcore Life Q35 deki ANC performansına hayran kalmış durumdayız. ANC si olan ve yüksek fiyatlara satılan diğer kulaklıklar yerine Life Q35 i almayı tercih ederim. 

 

 

Bu yazımızda ANC (Aktif Gürültü Engelleme) En İyi Olan 5 Bluetooth Kulaklığı Sıraladık. Bu tarzda içeriklerin devamı için kulaklik.com’u takip edin 😊 Yorumlarda önerilerinizi ya da eklemek istediklerini gelin hep beraber tartışalım.

1Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor

ArtılarıSağlam ANC60 Saat Pil ÖmrüSezgisel KontrolANC - Transparan Modunu BeğendikKulaklık Kutusu Sağlam ve İçeriği YeterliKaliteli BağlantıHafif ve Ergonomik Kullanım
EksileriKullanılan Malzeme
Fiyatları

2Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

3Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Sennheiser’ın premium kablosuz kulaklığı Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık incelemesi ile sizlerleyiz.

 

Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık, alabileceğiniz en iyi ses kalitesine sahip kablosuz kulaklıkardan birtanesi. 

 

Sennheiser imza tonal karakteri, iyi malzeme kalitesi ve başarılı ANC performansı ile bu kulaklık senenin yıldızlarından.

 

ArtılarıSahne DerinliğiKullanım Kolaylığı Bir çok Bağlantı Seçeneğiİyi Malzeme KalitesiŞiddetli ve Yüksek Çözünürlüklü Baslar
EksileriANC ve Transparan Mod En İyisi DeğilBatarya Ömrü Günümüz Şartlarında İyi Değil
Fiyatları

4Sony WF-1000XM4 ANC TWS Kulak İçi Kablosuz Bluetooth Kulaklık

WF-1000XM4, önemli bir kulaklık. Bu model, bir ANC kralı. Neredeyse çıktığından beri benzer fiyat aralığında değerini git gide koruyan, hatta arttıran amiral gemisi bu açıdan da saygıyı hak ediyor.

 

WF-1000XM4, şehir yaşamına uyum sağlayan akıllı özellere sahip, çok iyi aktif gürültü engelleyici performansı gösteren bir kulaklık. Bu alanda, belki de en iyisi.

 

Akıllı özellikleri, speak - to - chat ve konum bilgisi dahilinde eylemler tanımlayabileceğiniz sistemler kadar gelişmiş durumda. Bunları süper kullanışlı ve kişiselleştirilebilir bir mobil uygulama yardımıyla kontrol edebiliyorsunuz.

 

Hafızalı slikon - sünger karışımlı özel süngeri, kablosuz şarj destekli kutusu, iyi mikrofon kalitesi ve başarılı sonik performansı ile, bu Sony güvenilir bir premium.

ArtılarıSektör Standardı ANC PerformansıPek İnovatif Akıllı ÖzelliklerŞahane Mobil UygulamaÇok İyi Hybrid Kulak Uçları
EksileriSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Abisi WH-1000XM4 Kadar Olmasa da, Biraz BoğukYedek Uçların Ekstra Olarak Satışta Olmaması, Akıl Almaz Bir EksiklikŞarj Kutusunun Kapağı Uzun Süre Sonra İşlevini KaybedebiliyorXM3'den Sonra Kabalık Bir Nebze Gitmiş Ama Daha da Gitmeli
Fiyatları

5Anker Soundcore Life Q35 Kulak Üstü ANC Bluetooth Kulaklık

Anker, 2011 yılında kurulmuş bir firma olarak özellikle son yıllarda kulak içi ve kulak üstü kulaklıkları ile ülkemizde popülerlik kazanmış Çin menşeili bir firmadır. Powerbank ve şarj aksesuarları başta olmak üzere çeşitli teknolojik ürünler üreten firma, Anker Soundocre adı altında hoparlör ve kulaklık ürünleri ortaya koyuyor. Soundcore Life Q10 ile 2019 yılından bu yana Q serisi ile uygun fiyatlı kaliteli kulaklıklar ile karşımıza çıkıyor. Bu serinin son ürünü olan Q35 ise Q30’un üzerine koyulan geliştirmeleri ile bir ara model olarak karşımızda. Bugünkü incelememizin de konusu olan Anker Soundcore Life Q35, 2021’in ilk yarısında satışa çıkmış orta segment kulaklıklardan birisidir. Ergonomik ve şık tasarımı ile karşımıza çıkarken, başarılı ses kalitesi ve ANC performansı ile benzerlerinden öne çıkıyor. Serinin bir önceki ürünü olan Q30’a göre gelişmiş kulaklık pedi ve yeni bir özellik olan takma algılama ile araya günlük kullanımı büyük oranda geliştiren fark koyuluyor.

 

ArtılarıŞık ve Modern Tasarımİyi Malzeme KalitesiTemiz ve Anlaşılır Ses Kalitesi
EksileriYetersiz Bass Performansı
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.