Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

En Uzun Batarya Ömrüne Sahip 5 Bluetooth Kulaklık

Hepimiz bluetooth kulaklık alırken kulaklık şarj ömrü ne kadar? Ben çok uzun saatler müzik dinliyorum bu kulaklığı kaç saat kullanabiliriz? Gibi soruları soruyoruzdur. Bugün herkesin ufak da olsa bir derdi haline gelmiş olan bu probleme çözüm olacağını düşündüğümüz sektördeki en uzun batarya ömrüne sahip 5 bluetooth kulaklık modellerinden oluşan kulaklık öneri listemizi sizin için hazırladık. Şimdi, size uzun bir pil ömrüne sahip beş bluetooth kulaklık modeli öneriyoruz. Bu modeller, sadece pil ömrü ile değil, aynı zamanda ses kalitesi, konfor ve diğer ek özelliklerle de dikkat çekmektedir.

Bununla birlikte, belirtmekte fayda var ki, kulaklık seçiminde dikkate almanız gereken diğer faktörlerin yanı sıra, kişisel ihtiyaçlarınız ve tercihleriniz de önemlidir. Yani, bir kulaklık modeli bir başkası için mükemmel olabilirken, sizin için olmayabilir. Bu nedenle, uzun pil ömrüne sahip bir bluetooth kulaklık modeli seçerken, kulaklığın genel özelliklerine, fiyatına ve sizin ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Unutmayın, en iyi kulaklık, sizin için en uygun olan kulaklıktır.

 

Sennheiser Momentum 4 Wireless Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

              

sennheiser-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik

 

Sennheiser Momentum 4 Wireless, 2022’nin Ekim ayındayız ve yaklaşık 1.5, 2 ay önce çıkan bir kulaklık. Tasarımı gayet şık ve erkeksi hatlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bazı kullanıcılar kendisini Sony WH-10000xm5’e benzediğini düşünmekteler. Benim şahsi kanaatimde ufak da olsa birbirine benzedikleri yönünde. Evet şimdi Sennheiser Momentum 4 Wireless Kaç saatlik bir pil ömrüne sahip sorusuna cevap verelim. Kablosuz Kulaklık, ANC (Aktif Gürültü Engelleme) modu açıkken tam 60 saatlik bir pil performansına sahip.

Bazı kulaklıklar özellikle Anker Soundcore Q Serisinin sevilen 2 kulaklığı olan Anker Soundcore Life Q30 ve Q35 ANC modu açık değilken orta seviyelerde 60 saati zorlayabiliyordu. Ama Sennheiser Momentum 4 Wireless’ın 60 Saatlik bir pil ömrüyle bizim karşımıza çıkması ve bu performansı kulaklığın bize sağladığı en tab özelliklerle birlikte veriyor olması Sennheiser Momentum 4’ü piyasadaki yerini en yukarılara taşımasını sağlıyor.

 

 

Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

 haylou-tws-kulak-ici-bluetooth-kulalik

Evet sırada fiyat – performans denince aklımıza gelen ilk markalar arasında olan Haylou’nun T15 modeli yer alıyor. Bir kulaklıktan ne beklersiniz? Kaliteli ses, uzun kullanım, taşınması kolay. Bu üç özelliğe baktığınızda Haylou t15 standart bir bütçeye sahip kullanıcılar için birebir. IPX5 Sertifikasının olması da fayda sağlayan bir değer. Şimdi gelelim Haylou t15 Bluetooth kulak içi kulaklık kaç saat batarya ömrüne sahip. Arkadaşlar kulaklık genel kullanımda tam 60 saat gidebiliyor. 60 saat gidebilmesinin nedeni kulaklık kutusunda bulunan bataryanın büyük olmasına bağlayabiliriz. Çünkü kulaklıklar 2.5 saat gidebiliyor. Ama kulaklık kutularına takınca şarj olmasını beklerseniz bir 2.5 saat daha kullanabilirsiniz. Bunu 60 saat bitene kadar yapabilirsiniz 😊

 

Bang & Olufsen Beoplay H95 Kablosuz Kulak Üstü ANC Kulaklık

 

bang-oluf-sen-kablosuz-kulaklik

Bang & Olufsen gerçekten premium kulaklıklar üretmekte. En son çıkan kulak üstü modeli olan BeoPlay H95’de çok şık ve kaliteli bir kulaklık. Bang & Olufsen BeoPlay H95 Çok lüks olmasının dışında pil performansı da gerçekten bizi şaşırttı. Bang & Olufsen H95 genel kullanımda 50 saat batarya ömrüne sahip. Kulaklığın sınırlarını zorlamak isterseniz, kulaklıkla 38 saat müzik dinleyebilirsiniz. BeoPlay H95 tam şarja 3 saatte ulaşabilmekte.

 

 

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tws Kulak İçi Kulaklık

 

sennheiser-momentum-tws-kulaklik

Şimdi Sennheiser MTW3’den daha fazla batarya ömrüne sahip kulaklıklar vardır. Neden bundan bahsediyorsunuz peki diye sorduğunuzu biliyoruz. Sennheiser MTW3, Sennheiser Momentum serisinin en yeni üyesi. True wireless segmentinde tabi. MTW 3’ü bu yazımızda paylaşma sebebimiz geçekten alınan teknik performansa bakıldığında bizi çok memnun eden bir kulaklıktı. Özellikle ANC performansı bizi mest etmişti. Bu arada batarya ömrünün az da olduğunu düşünmüyoruz. Kulaklıklar 7 saat kutusuyla birlikte 28 saat bir kullanım vaadi vermekte. Kulaklığı bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum. 5 gün boyunca orta yoğunlukta kullandım ve gayet beni memnun eden bir performansa eriştim. Ayrıca 10 dakikalık bir hızlı şarjla 1 saat daha ekstra olarak kullanım sağlayabiliyoruz. Bu arada 90 dakikada tam şarja eriştiğini de söylemek isterim.

  

Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

 

anker-soundcore-life-q30-bluetooth-kulaklik

Anker SoundCore Firması, genel kitleye hitap eden özellikle Anker Soundcore Life Q10 kulaklık modeliyle neredeyse her gencin kullandığı kulaklıklar üretmekte. Özellikle Life Q serisinin 3 modeli Q10 – Q30 VE Q35 modellerinin 60 saat pil ömrüne sahip olduğunu biliyoruz. Biz ortada kalan model Q30 un pil ömrü hakkında konuşmak istedik. Anker Soundcore Life Q30 teknik performansının yanında gayet şık bir model. Kulaklıkğın ANC performansının Life Q35 e nazaran daha stabil olduğunu düşündüğümden Q30 dan devam etmek istedim. Kulaklık genel kullanımda 60 saat bir pil ömrüne sahip. ANC – Yüksek ses gibi kulaklığın sınırlarını zorlayacak performanslarda ise kulaklık 40 saat pil ömrüne sahiptir. Üstelik bizi mest eden bir özelliği ise 5 dakikalık bir hızlı şarjla tam 4 saat daha ekstra olarak kullanım ömrüne sahip olduğunuzu söylemek isteriz.

 

Evet arkadalar bugün Batarya ömrü denince aklımıza gelen kullaklık modellerini sizler için sıraladık. Tabi burada bizim bu listeye layık gördüğümüz bluetooth kulaklık modelleri de bulunuyor. Aklınıza takılan ya da bu listede bu kulaklık da olsun diyorsanız yorumlarda belirtin. Özellikle uzun batarya ömürlü kulaklık modelleri sevenlerin 300 saat ömürlü HyperX Cloud Alpha kulak üstü kulaklık modeli de ilgisini çekecektir.

 

1Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Sennheiser Momentum 4, 2019’da tanıtılan abisi Momentum 3’ün geliştirilmiş versiyonu. Sadece geliştirilmekle kalmayıp, yepyeni bir dizayn ve ses karakteri ile donatılan bu güncel model artık daha arkadaş canlısı, daha sıcak, daha konforlu, daha modern ve önemlisi, daha herkes. Momentum 4, tasarımı ile ayrışan, hayatımıza kolaylıkla entegre edebileceğimiz şık bir akıllı kablosuz kulaklık olmasının yanı sıra, 60 saat batarya ömrü ile günlerce doyurucu bir müzik performansı sunabiliyor. Sennheiser, herşeyden çok, bir kulaklığın ses kalitesini maksimuma ulaştırabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir alman firması. Böylesine köklü ses teknolojileri firmalarının, yıllar boyunca müzikseverlerden aldığı geri bildirimler, yaptıkları ar-ge yatırımlarının yanında büyük bir değere sahip oluyor

ArtılarıSağlam ANC60 Saat Pil ÖmrüSezgisel KontrolANC - Transparan Modunu BeğendikKulaklık Kutusu Sağlam ve İçeriği YeterliKaliteli BağlantıHafif ve Ergonomik Kullanım
EksileriKullanılan Malzeme
Fiyatları

2Bang & Olufsen H95 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Bang & Olufsen, Peter Bang ve Svend Olufsen tarafından 1925 de kuruldu. Bu iki abi, o zamanlarda, radyo iletim teknolojileri üzerinde çalışıyorlardı. Neredeyse 100 sene sonra, bugün, firma artık dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini, en orijinal tasarımlı kulaklıklarını ve en kaliteli televizyon sistemlerini üreten markalardan biri haline geldi. Peter ve Svend,” tasarıma” bu kadar önem veriyorlar mıydı bilmiyorum, ama günümüzde Bang & Olufsen denince akla özgün dizayn, göz alıcı tasarım ve üstün malzeme kalitesi gelir.

 

H95, markanın kulaklıkları söz konusu olduğunda en tepede konumlandırdığı, premium ve lüks kelimelerinin fiziksel bir forma bürünmesini temsil eden bir model.

 

Günümüzde Bang & Olufsen kablosuz kulaklıkların güncel modelleri; HX, H95 ve H4 2nd olarak belirtilebilir.  

 

HX, kardeşi H9 3. Jenerasyondan sonra tanıtılan, Bang & Olufsen H serisi kulaklıkların 10. neslini temsil ediyor.

 

 

Zamanında kablolu H6, arada kalmış özellikleriyle ama sevilen H7, kulak çevreleyen değil kulak üstü olan H8 ve yenilenmiş modeli H8i çok sevilen modellerdi. 

 

 

H95 ile marka, yeni bir kategoriye adım atmış oldu. Bang & Olufsen, markanın tüm felsefesini yansıtabileceği bir model yarattı. Elimizde ki kulaklığa baktığımızda, Peter ve Svend'in mirasını görebiliyoruz.

ArtılarıLüks Deneyimin Fiziksel Forma Bürünmüş HaliKusursuz işçilik, Mükemmel Malzeme KalitesiÇok İyi Ses KalitesiÜstün KonforSezgisel Kontrol Tekerlekleri38 Saat Batarya ÖmrüMobil Uygulama Desteği
EksileriSuya ve Toza Karşı Dayanıklılık Resmi Olarak YokKulaklığın Kutusu Full Alüminyum Olduğundan ÇizilebiliyorHer Kulak/Kafa Yapsına %100 OturmuyorÇizilebilir Kabzalar
Fiyatları

3Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tam Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Momentum 3 ile karşı karşıyayız.

 

Öncelikle şunu söylemekte fayda var ki; Sennheiser Momentum 3'ü, Youtube kanalımızda çok detaylı bir şekilde inceledik. O kadar detaylı bir inceleme oldu ki bu, ANC testleri, rakipleri ile karşılaştırmalı video testleri ve dahası ile, bir rehber konumunda diyebiliriz. 

 

Burada, bir yazılı inceleme ile güzel bir özet geçeceğimizi de düşünüyoruz.

 

Tam kablosuz kulak içi kulaklık dünyası, inanılmaz bir genişlikte artık. Hangi kulaklığı alacağına karar vermeye çalışan kullanıcı, bir çok seçenek arasında kayboluyor.

 

Daha iyi ANC performansı, Daha Yüksek Ses Seviyesi, Daha Konforlu Yapısı, Kablosuz Şarj Desteği ve pazarın geri kalanına kıyasla en büyük farkı, iyi ses kalitesi ile bu kulaklık, yolu aydınlatıyor.

 

Aradığınız şey, saf müzik deneyimi ise, Momentum 3 TWS sizin için bir cevap olabilir.

 

Sennheiser Müziğe ve Ritme ruhen bağlı olanların duygularına hitap eden ses karakterleri yaratma konusunda onlarca yıldır şov yapıyor.

 

Bu sefer daha iyi ANC performansı, kablosuz şarj desteği, daha iyi bağlantı kalitesi, suya karşı dayanıklılık ve yeni bir görünüş ile…

 

Kulaklik.com olarak, ses bizim tutkumuz. Momentum 3 haberlerini almaya başladığımız sıralar, ilk sızıntılarını birlikte, bizimle bu tutkuyu paylaşan ne kadar çok insan olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

 

Markanın yeni amiral gemisi, modern ses teknolojisinin karizmatik yüzü.

ArtılarıDaha İyi ANC (Ek Olarak, Adaptive ANC Teknolojisi)Tek Kulaklık KullanımıTatmin Edici Ses YüksekliğiÇok Daha Küçük ve KonforluGüçlü ve Sıkı Baslar İle Yeni Ses Karakteri, Yine Kaliteli SesKablosuz Şarj DesteğiAptX Adaptive KodeğiKulakta Daha Sabit KalıyorMikrofon NC Performansı Daha İyiGeliştirilmiş Mobil Uygulama
EksileriANC Performansı, Sektörün En İyisi DeğilSes Karakteri Odyofillere Göre Değil. Momentum TW2 Daha Geniş Sahneli ve Daha Doğal Bir Karaktere Sahipti.
Fiyatları

4Anker Soundcore Life Q35 Kulak Üstü ANC Bluetooth Kulaklık

Anker, 2011 yılında kurulmuş bir firma olarak özellikle son yıllarda kulak içi ve kulak üstü kulaklıkları ile ülkemizde popülerlik kazanmış Çin menşeili bir firmadır. Powerbank ve şarj aksesuarları başta olmak üzere çeşitli teknolojik ürünler üreten firma, Anker Soundocre adı altında hoparlör ve kulaklık ürünleri ortaya koyuyor. Soundcore Life Q10 ile 2019 yılından bu yana Q serisi ile uygun fiyatlı kaliteli kulaklıklar ile karşımıza çıkıyor. Bu serinin son ürünü olan Q35 ise Q30’un üzerine koyulan geliştirmeleri ile bir ara model olarak karşımızda. Bugünkü incelememizin de konusu olan Anker Soundcore Life Q35, 2021’in ilk yarısında satışa çıkmış orta segment kulaklıklardan birisidir. Ergonomik ve şık tasarımı ile karşımıza çıkarken, başarılı ses kalitesi ve ANC performansı ile benzerlerinden öne çıkıyor. Serinin bir önceki ürünü olan Q30’a göre gelişmiş kulaklık pedi ve yeni bir özellik olan takma algılama ile araya günlük kullanımı büyük oranda geliştiren fark koyuluyor.

 

ArtılarıŞık ve Modern Tasarımİyi Malzeme KalitesiTemiz ve Anlaşılır Ses Kalitesi
EksileriYetersiz Bass Performansı
Fiyatları

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.