Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

300 Saate Kadar Kullanım Ömrü İle Kablosuz HyperX Cloud Alpha Satışta!

Tek şarjla 300 saate kadar kullanım imkanı sunan HyperX Cloud Wireless Kulaklık, HP ailesinin ilk kablosuz kulaklığı olarak satışa çıkarıldı. Şu ana kadar bir oyuncu kulaklığında deneyimlediğimiz en yüksek şarj ömrü 50-70 saatti. HyperX Cloud Kablosuz Kulaklık şarj konusunda kendini aşmış ve bu sürenin dört katından fazlasına çıkarmış. Eğer daha önce  HyperX gaming headsetlerinden herhangi birini deneyimlediyseniz bu kulaklık size pek farklı gelmeyecektir. Çünkü bu kulaklık aslında uzun zamandır piyasada olan ve Twitch kullanıcılarının favorisi Cloud HyperX oyuncu kulaklığının sadece kablosuz versiyonu. Bu kulaklığın popülerliğinin nedeni ise beğenilen tasarımı. 

 

 

Oyun deneyiminizi bir üst düzeye taşımak için orta ve yüksek frekansları düşük frekanslardan ayıran çift odacık teknolojisinin yanı sıra, ses performansından ödün vermeden daha hafif bir tasarım için 50mm sürücüler kullanılan Cloud Alpha'nın üzerinde; ses ayarlama, açma kapama ve mikrofonu sessize alma butonu ulunuyor. Discord Sertifikalı Kulaklık olarak aynı zaman TeamSpeakTM sertifikasına sahip mikrofonu, gürültü engelleme özelliği sayesinde oyundaki sohbetlerinizi de netleştiriyor. HyperX Alpha Cloud Wireless Kulak üstü kulaklık, hangi platformu kullandığınıza bağlı olmadan yüksek kalitede oyun deneyimini istediğiniz kadar sürdürebilmenizi sağlıyor.

 

Bilgisayarda kullanıyorsanız çevreleyen ses özelliği sayesinde Valorant ve Risk of Rain 2 gibi oyunları konsantre olarak oynamanızı sağlıyor. Soundtrackleri ile öne çıkmayan Tunic gibi oyunlarda bile müziği size hissettiriyor. PlayStation 5 için kullanıyorsanız, çevreleyen ses özelliği mevcut değil fakat Cloud Alpha kulaklık yine de konsolun sağladığı sesi uyumlu bir şekilde aktarıyor. HyperX Cloud Alpha Kablosuz Oyuncu Kulaklık modelini beğendiyseniz, sitemizde incelediğimiz diğer kablolu ve kablosuz oyuncu kulaklık modellerini inceleyebilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.