Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Mac İşletim Sistemine Bluetooth Kulaklıklar Nasıl Bağlanır?

Selamlar. Bir önceki yazımızda Bluetooth kulaklıkların Windows PC Lere Nasıl Bağlandığını Öğrenmiştik. Şimdi de sıra MAC İşletim Sistemine nasıl bağlarız bunu öğreneceğiz.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki temelde her bluetooth cihaz aynı mantıkta bağlanır. İşletim sistemlerindeki ara yüzün farklı olmasından dolayı bu yazının sizler için faydalı olmasını umuyorum.

Bluetooth Kulaklık Bilgisayara Nasıl Bağlanır? (Windows İşletim Sistemi)

Kulaklıklarınızı Windows işletim sistemi olan bir bilgisayara mı bağlamak istiyorsunuz? Öyleyse sizi bu yazımıza alalım.

Önceki yazımızda da olduğu gibi bu yazımızda da aynı işlemleri Bluetooth Kulaklığımıza uygulamamız gerekecek. İlk başta kulaklığı kutusundan çıkartıp pairing moda almamız gerekmekte.

 

 

               Ardından Mac İşletim sisteminde ana sayfanın sağ üstündeki bluetooth sekmesine basmamız gerekecek.

 

 

 

               Ardından Kapalı olan Bluetooth Özelliğini aktive almamız gerekecek. Aktive aldıktan sonra Bluetooth sekmesi açılmış olacak.

 

 

Bluetooth’u aktive aldıktan sonra hemen altında yer alan “Bluetooth Tercihleri” seçeneğini seçiyoruz.

 

 

Bu sekmede biraz bekledikten sonra gelen aygıtlar arasından pairing moda aldığınız Bluetooth Kulaklığınızı görmeniz gerekiyor.

 

Biz Anker SoundCore LİFE Q10 Bluetooth Kulaklığını bağladık. Cihazımızı gördükten sonra “Bağlan” seçeneğine basıp cihazımızı bağlamış oluyoruz.

 

 

Evet artık Bluetooth Kulaklığımızı PC’mize bağlamış bulunuyoruz. Bu tarzda içeriklerin devamı için kulaklik.com’u takip etmeyi unutmayın.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.