Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bluetooth Kulaklık Bilgisayara Nasıl Bağlanır? (Windows İşletim Sistemi)

Bluetooth kulaklığı hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayara bağlamak sandığınız kadar zor değil. Aşağıda uygulayacağınız birkaç adımla bunu kolaylıkla yapabileceksiniz. 

 

 

Bluetooth kulaklık bilgisayara bağlama yöntemi tıpkı telefon bağlantısı kadar kolaydır. Ancak markalar özelinde pairing moda almak işlerin şeklini biraz değiştirebilir. Fakat korkmayın evde bilgisayarınızda film izlemek ya da iş yerinizde çalışırken dizüstü bilgisayarınızdan müzik dinlemek istiyorsanız 3 adımda bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır? Bunu öğrenmiş olacaksınız. 

 

Öncelikle bilgisayarınızın Bluetooth Modunun açık olduğunu kontrol etmelisiniz. Eğer ki Bluetooth Modu açık değil ise açmalısınız. Bu kontrolü Windows İşletim sistemlerinizde sağ altta bulunan mesaj kutucuğuna tıklayarak sağlayabilirsiniz.  Bazı masaüstü bilgisayarlarda bu özellik olmadığı için bir Bluetooth Adaptörü satın almanız gerekebilir. 

 
 

 

2.adımda ise daha önceden bağlamadığınız Bluetooth Kulaklıklarınızı pairing mod’a almanız gerekiyor. Pairing mode açıkken Bluetooth simgesinin üzerine sağ click le bastığınızda (Ayarlara gidin) seçeneği sizi karşılıyor olacak ve basıp ayarlar ekranına gelmiş olacaksınız.

 
 
 

 

3. adıma geldiğimizde ayarlar ekranında Bluetooth sekmesinden cihaz ekle seçeneğine tıklıyoruz.  

 

 

 

 

 

 

 

4. adımda Cihaz ekle seçeneğine bastığınız zaman sizi böyle bir ekran karşılıyor olacak.

 

 

 

5. adım En üstteki seçeneğe basıp eşleştirmek istediğiniz Bluetooth Kulaklığı bulmanız gerekecek. Bu arada Cihaz hala pairing modda olmalı. 

 


 

 

 

6. adım Cihazınızı görünce Headset şeklinde görünen simgeye bastığınız zaman artık bilgisayarınızla Bluetooth Kulaklığınız eşleşmiş olacaktır. Dilediğiniz gibi müzik dinleyebilir, toplantılarınıza katılabilir ve film izleyebilirsiniz. 

7. adım Evet bu yazımızda Windows İşletim sistemine sahip masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda Bluetooth Kulaklıkların nasıl bağlandığını anlattık. Bir sonraki yazımızda İOS İşletim Sistemine sahip bilgisayarlarda Bluetooth Kulaklıkları nasıl bağlarız, bu konuya anlatıyor olacağız.  

 

 

Bu arada Bluetooth Kulaklıkların Telefonlara nasıl bağlandığı hakkındaki yazımıza da buradan ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.