Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

AK Zero1 Markanın En Yeni Kablolu Hibrit Kulak İçi Kulaklığı

Güney Koreli ünlü ses teknolojisi firması Astell & Kern, esasında üst düzey taşınabilir yüksek çözünürlüklü müzik çalarları ile tanınsa da, firma aynı zamanda tüketici hi-fi ürünleri kategorisinde geniş bir yelpazeye sahip; buna kulaklıklar da dahil. Firmanın yeni kablolu kulak içi kulaklığı olan Ak Zero1, markanın önceki kulaklarından farklı olarak gövdesinde üç farklı sürücü tipi barındırıyor.

Astell & Kern'ün En Yeni Kablolu AK Zero1 Hibrit Kulak İçi Kulaklığın Özellikleri

AK Zero1’in özelliklerini daha da detaylandırarak devam edecek olursak; bu arkadaşların muhtemelen üst frekansları üretme görevini üstlenecek dikdörtgen bir planar sürücü, orta frekanslar ve vokaller için özel olarak tonlanan çift balanslı armatür ve alt frekanslarda sub-bass etkisini maksimize edecek, 5.6 milimetrelik bir dinamik sürücüden oluştuklarını söyleyebiliriz.

 

 

Kulaklığın gövdesi CNC ile hassaslıkla işlenmiş metal bir yapıya sahipken;  gümüş kaplı, MMCX konnektörlü, 3.5mm çıkış uçlu, sarmal yapıda bir bakır kablo, kutu içeriğine dahil edilen aksesuarlar arasında yer alıyor.

 

Ek olarak, firma PEP11 kodlu, 4.4mm çıkış ucuna sahip bir kabloyu; sonradan satın alınabilecek aksesuarlar listesine eklemiş durumda.

 

Astell&Kern AK Zero1 Hibrit Kulak içi Kulaklık Teknik Özellikleri

• Sürücü Yapısı: Hybird – 2 Adet Balanslı Armatür, Dikdörtgen Yapıda, 1 Adet Mikro Planar Sürücü ve 1 Adet 5.6mm Dinamik Sürücü

• Konnektör: MMCX

• Gövde Materyali: Alüminyum

• Frekans Cevabı: 25Hz – 30kHz 

• SPL: 96db@1kHz(1mW)

• Empedans: 16 Ohm @ 1kHz

• Total Harmonic Distortion 0.7%@1kHz

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.