Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Astell & Kern Acro CA1000, Dinleyeceğimiz en iyi kulaklık amfisi olabilir!

Astell & Kern, dünyanın en iyi müzik çalar markalarından biri, kimine göre; en iyisi. 

 

Özellikle A & Futura serisi, SP kodlu modelleri; bir kulaklığın başına gelebilecek en iyi şey olarak tanımlanabilir. Bu aletler, High-End kulaklıklarınıza en temiz ve kayıpsız gücü sağlayarak, tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için varlar. 

 

Kaliteli müzik yolculuğunda ki her durak, en az bir diğeri kadar kaliteli olmalıdır. Zira; bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Astell & Kern, bu zincirin en vazgeçilmez elemanlarından biri olan "kaynağın" önemini en iyi bilen firmalardan biri.

 

Markanın Acro L1000 isimli bir amfisi bulunuyordu. Pek güncel olmayan bu model, hem kanal başı 15 Wattlık hoparlör çıkış gücü sağlıyor, hem de bir kulaklık amfisi görevi görüyordu.

 

CA1000, dedike bir kulaklık amfisi. Hem de gövde üzerine entegre bir kontrol merkezine sahip! Bunu, entegre bir müzik çalar olarak da düşünebilirsiniz. 

 

İlk bakışta, "imkanı yok ki bu cihaz batarya ile de çalışsın" imajı veren CA1000, aslında 10 saat pil ömrüne sahip bir portatif canavar. Buna rağmen, güce takılı olarak da kullanılabiliyor tabii.

Wifi özelliği, çift taraflı bluetooth teknolojisi, tüm üst düzey codecler ve çok sayıda fiziksel giriş çıkış portu ile; bizce CA1000'den çok iyi bir Hifi sistem beyni de olur.

 

Sistemin arka tarafında; RCA, optik, usb, sd kart ve coax girişleri bulunuyor. Analog çıkış tarafında ise, yine RCA tercih edilmiş.

Ön tarafta; XLR dışında görmek isteyebileceğiniz tüm kulaklık çıkışları mevcut. Burada; "6.35mm, 4.4mm, 3.5mm ve 2.5mm'den" söz ediyoruz.

 

Böylelikle 2 balanslı, 2 balanssız çıkışımızın var olduğunu belirtebiliriz.

AK Acro CA1000, kulaklık.com ekibi olarak yıllardır hayal ettiğimiz güce, estetiğe, tasarıma ve erişilebilirlik özelliklerine sahip bir amfi olarak hayatımıza girecek gibi gözüküyor.

 

Heyecanla bekliyoruz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.