Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Denon, İlk Gerçek Kablosuz Kulaklığını Tanıttı

Denon, İlk Gerçek Kablosuz Kulaklığını Tanıttı

 

Denon, ilk gerçek kablosuz kulak içi kulaklık serisini duyurdu: Denon Gürültü Önleyici Kulaklıklar (AH-C830NCW) ve Denon Kablosuz Kulaklıklar (AH-C630W).

 

Tüm Bluetooth oynatma cihazlarıyla uyumlu olan Denon gerçek kablosuz kulaklıkların, AirPods alternatifleri olabileceğini düşünüyoruz, Nispeten büyük dinamik sürücülere sahip bu kulaklıklar (AH-C830NCW'de 10mm x 11mm ve AH-C630W'de 10mm x 10mm) doygun ve gövdeli ses vaat ediyor. Adından da anlaşılacağı gibi :) , AH-C830NCW modeli, serinin ANC'li abisi.

 

 

Denon-C830NC W önleyici kulaklıkları, sahip olduğu şeffaflık moduyla ortam sesi geçişlerini basit bir dokunuşla hızlıca kullanılabilir halde. Aynı zamanda kulaklıklarda bulunan yakınlık sensörü ile; kulaklıklar kulaktan çıkarıldığında müzik otomatik olarak duraklatılabiliyor. 

 

Firma gerçek kablosuz kulaklıkları AH-C830NCW ve AH-C630W'nin geniş kapsamlı kulak kanalı simülasyonları kullanılarak, dikkatle tasarlandığını ve her kulaklığın maksimum konfor için üç boyutta silikon uçlarla sunulduğunu söylüyor.

 

 

AH-C830NCW ve AH-C630W modellerinin her ikisi de kulaklıkların suya dayanıklılık performansını belgeleyen IPX4 sertifikasına sahip. Ek olarak, Denon Gürültü Önleyici Kulakiçi Kulaklıklar, kolay ve rahat cihaz eşleştirmesi için Google Fast Pair özelliğine sahip. Her iki modelin siyah veya beyaz vurgulu parlak kaplama renk seçeneği mevcut.

 

Denon kablosuz kulaklıkları orijinal sitesinde görmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.