Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Meze Audio Yeni Arkası Kapalı High-End Kulaklığı Liric'i Tanıttı

Meze Audio Düzlemsel Manyetik Kulaklığı Liric'i Tanıttı

 

Meze Audio, Romanya'nın Baia Mare kentinde bulunan on yıllık özel kulaklık takımı Rinaro'nun Isodynamic Hybrid Array Driver tarafından desteklenen ilk arkası kapalı düzlemsel manyetik kulaklığı olan Liric'in piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

 

Meze Audio Liric kulaklıklar; yüksek kaliteli magnezyum, deri ve alüminyumu yepyeni bir ergonomik tasarım ile bir araya getirdi. Şık ve modern kaplaması profesyonel fotoğraf kameralarının magnezyum parçalarında bulunan dokulara atıfta bulunarak tasarlanmış.

 

 

Meze Audio'nun kurucusu Antonio Meze, "Bir süredir taşınabilir bir düzlemsel yapmak istiyorduk ve Rinaro ile başarılı işbirliğinin ardından doğal bir adım atıldı." dedi ve ekledi: "Liric adını vermek bir şans oyunu değildi. Heykelsi siluetinin arkasına gizlenmiş otantik, canlı ve şiirsel sesi resmetmek için ideal bir metafordu.”

 

 

Özel olarak Meze Audio için oluşturulan Liric'in MZ4 sürücüsü, üst sınıf Empyrean'da bulunan daha büyük muadiline benzer bir ses deneyimi sunmak için küçültüldü ve arkası kapalı bir tasarım için evriltildi. Bunu yapmak için, Meze Audio ortağı Rinaro; arkası açık benzerleri gibi gelişmiş uzamsal görüntüleme doğruluğu vaat eden bir teknoloji olan Phase-XTM sistemini yarattı.

 

Düzlemsel manyetik kulaklık Liric’i sitesinde ziyaret etmek için burayı tıklayabilirsiniz.

 

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.